Hasta olduğum için pek gelemiyorum yoksa bırakmadım bırakmayacağım. Biraz toparlanınca geri döneceğim bol bol yazarım o zaman. Kafamı pek tutamıyorum
Kedi yüzünden mi
Ohh ne güzelKizlar dunden beri suya yuklendim.oruc tutmuyorum emzirdigimden.resmen yarim kilo gitti bile
Neden kendini bu kadar yoruyorsunSelam kızçelerim
Sabah 7 den beri ayaktaydımoturalı fazla olmadı ağrımadık tek bi yerim bile yok yatucam şimdi de uyuyabilecekmiyim ağrıdan bilmiyorum
İyi geceler
Nasıl cıktıYa bencede ben bi 2 hafta icmiyim valla seker tansiyon herseyi olctum
Dikkat et tatlım verdiğin kiloyu geri almayasınBugün sırf tatlı yedim ya ve uyudum
Zaten zayıflama yolculuğum son bulma ihtimali varDikkat et tatlım verdiğin kiloyu geri almayasın
Neden kiZaten zayıflama yolculuğum son bulma ihtimali var
Evet:) Ben öyle istiyorum daha adet günüme çok var gelecek ayın 10 una kadar bekleyecem bakalım olacakmiyimNeden ki
Müjdeli habermi
Iyi normal cikti abla, suan iyiyim bian sıkinti stress halsizlik bastiydi.Nasıl cıktı
Allah kabul etsin abla, evet karpuz burdada pahaliYarın camide iftar yemeği veriyoruz .
Yemekten sonra tatlı ve çay için eve geçecez .birazdan kalkıp sütlaç yapacam. Kizimda hindistancevizli tatlı ve kalburabastı yaptı. Bir arkadaşda yaspasta yaptı.
Birde karpuz aldim kızlar içim yandı resmen,yiyenlere helâli hoş olsun amma ne kadar pahalıymış .2 karpuzda 18 euro verdim.
Turkiyede ne kadar acaba
Yaa hadi hayirlisiEvet:) Ben öyle istiyorum daha adet günüme çok var gelecek ayın 10 una kadar bekleyecem bakalım olacakmiyim
Biz daha karpuz sezonu acmadik ama o kadar degildir burdaYarın camide iftar yemeği veriyoruz .
Yemekten sonra tatlı ve çay için eve geçecez .birazdan kalkıp sütlaç yapacam. Kizimda hindistancevizli tatlı ve kalburabastı yaptı. Bir arkadaşda yaspasta yaptı.
Birde karpuz aldim kızlar içim yandı resmen,yiyenlere helâli hoş olsun amma ne kadar pahalıymış .2 karpuzda 18 euro verdim.
Turkiyede ne kadar acaba
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımEvet:) Ben öyle istiyorum daha adet günüme çok var gelecek ayın 10 una kadar bekleyecem bakalım olacakmiyim
Ya türk parası 2 karpuz 95 tl yapıyorBiz daha karpuz sezonu acmadik ama o kadar degildir burda
Iyı şükür canımIyi normal cikti abla, suan iyiyim bian sıkinti stress halsizlik bastiydi.
Ne güzel bu şekilde etkinliklerin olması orda ellerinize sağlık Cuma günü karpu aldık 35 tl felan tutu 6-7 Euro yapıyor Buradada fiyat yüksek birde karpuzun büyüğü daha iyi her zaman daha güzel çıkar :)Yarın camide iftar yemeği veriyoruz .
Turkiyede ne kadar acaba
Evet gerçekten ordada pahalıymış ama benimkiler büyükde deyilNe güzel bu şekilde etkinliklerin olması orda ellerinize sağlık Cuma günü karpu aldık 35 tl felan tutu 6-7 Euro yapıyor Buradada fiyat yüksek birde karpuzun büyüğü daha iyi her zaman daha güzel çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?