Miyav miyavv
İyi sahurla meowww
Sınava da çalışıorum kafam o biçim valla çok şişti kafam
Allah seni ne yapmasın e mi.
Aynen canım ikisi de yoklar hala.
Ablacım Allah kabul etsin.
Çok yorulmuşsun ama değmiş, çok güzel bişey. ❤❤❤
Allah yerine koysun.
Kedinin kızgınlığı geçti miMiiiiyaawwwwww.
Miiiiyaawwwwww.
Kolay gelsin bu saatte hala calisiuormusunSınava da çalışıorum kafam o biçim valla çok şişti kafam
Kuran okudum namazmı kıldım 12 ye kadar calıstım sahur faln derken işte ama valla çalş çalş şiştim hayrlısyla şu derslerı bı verseydımKolay gelsin bu saatte hala calisiuormusun
Kedinin kızgınlığı geçti mi
Allah zihin açıklığı versin canımKuran okudum namazmı kıldım 12 ye kadar calıstım sahur faln derken işte ama valla çalş çalş şiştim hayrlısyla şu derslerı bı verseydım
Hayırdır ne ameliyatıAay çok şükür geçtiii.
Amasyadan dönüşte ameliyat olacak.
Hayırdır ne ameliyatı
Merhaba arkadaşlar bende hamilelik ve Emzirme derken kilo veremedim yerimde sayıyorum hatta ramazanda üstüne alicam diye korktugum için kendimi buraya attım emziriyorum bebeğim 7.5 aylık.
Beni de aranıza alır misiniz
Allah kabul etsin kuzumKuran okudum namazmı kıldım 12 ye kadar calıstım sahur faln derken işte ama valla çalş çalş şiştim hayrlısyla şu derslerı bı verseydım
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende hamilelik ve Emzirme derken kilo veremedim yerimde sayıyorum hatta ramazanda üstüne alicam diye korktugum için kendimi buraya attım emziriyorum bebeğim 7.5 aylık.
Burdayız canım, bekliyoruzİyi geceler arkadaşlar uzun bir suredir kilo problemi yaşıyorum çocukken de kiloluidim lise döneminde baya vermiştim kilolarimi sonra evlilik derken 3 . 5 kilo aldım sonrasında hamilelik döneminde çok fazla kilo almadım idealdi aldığım kilo aslında bebeğimi emziremedim stres sıkıntı derken çok fazla kilo aldım en Son 103.9 kiloydum umarım bnde aranıza katilabilirim şimdiden teşekkür ederim
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende hamilelik ve Emzirme derken kilo veremedim yerimde sayıyorum hatta ramazanda üstüne alicam diye korktugum için kendimi buraya attım emziriyorum bebeğim 7.5 aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?