- 22 Mayıs 2018
- 125
- 720
- 18
- 34
Hosbuldum Teşekkürler :)Hoşgeldin canım
Hosbuldum sağolunHoşgeldin canım
Merhaba Allah bağışlasin önemli olan sağlıklı beslenmek zaten emzirdikce acıkıyorum sanki.. insallah hep birlikte daha iyi bir yol izleriz.:)Merhabaaa
Benimde bebegim 8 olacak emziriyorum.aslinda saglikli besenince emzirmek cok kilo verdiriyor.hos geldin aramiza
Hosbuldum :)
Evet tatlımHayirli sabahlar paylaşımları buradan mi yapıyorsunz)
Allah bagislasin canim. InshaAllah hemmen inersin diledigin kiloya.26 yaşındayım 2 tane oğlum var 157 boy 70 kilo malesefilk hedefim 65 daha sonra insallah düşmeye devam..
Tekrar hoşgeldin kuzum26 yaşındayım 2 tane oğlum var 157 boy 70 kilo malesefilk hedefim 65 daha sonra insallah düşmeye devam..
Ayy sağol canım sizleri pek tanımıyorum geçmişi de okuyamam herhalde bebekle fazla fırsatım olmuyor yavaş yavaş tanırım inşallahTekrar hoşgeldin kuzum
Ben takım kaptanı Ayşe, inşallah hep beüraber hedeflerimize ulaşıcaz.
Ara ara başarı öyküleri okuyup gaza gelip başlıyodum sonra tekrar bırakıyorum hep aynı şey oluyor diye en son buraya katılmaya karar verdim insallah bu sefer daha iyi giderim :)Allah bagislasin canim. InshaAllah hemmen inersin diledigin kiloya.
Burayi nasil kesfettin?
29. TUR / YEDİNCİ HAFTA
1. TAKIM
568. Etap => -%0.019 => 1. NOTA
2. TAKIM
565. Etap => %0.274 => 1. NOTA
567. Etap => -%0,106 => 2. NOTA => 1. SARI KART
568. Etap => %0120 => 1. NOTA
570. Etap => %0,116 => 2. NOTA => 2. SARI KART
3. TAKIM
566.Etap=> %0.064 =>1. NOTA
567. Etap => -%0,020 => 2. NOTA => 1. SARI KART
4. TAKIM
564. Etap => %0.272 => 1. NOTA
569. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
567. Etap => %0,171 => 1. NOTA
568. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
569. Etap => %0.247 => 1. NOTA
10.TAKIM
567. Etap => %0,137 => 1. NOTA
564. Etap => %0.263 => 2. NOTA=> 1. SARI KART
570. Etap => %-0,168 => 1. NOTA
13. TAKIM
566.Etap => %0.236 => 1. NOTA
567. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
14. TAKIM
BAŞARILI
Sonuçları hazırlayan kaptanımın bize uyarısı kızlar, artık güzel sonuçlar almalıyız.
" @toplight
Sevgili kaptan arkadaşlarım ve @seaBahAR 29. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Haftaya 29. tur tamamlanacaktır. 2. takımın 2 adet sarı kartı var ceza almamak için son şansları @akrep33 kaptanım hatırlatayım dedim
10. takımın da 1 sarı kart 1 notası varmoni kaptanım aman dikkat edin bu hafta sakın haa baraj altına üşmeyin
keyifli bir hafta diliyorum bütün yarışmacılara. "
Bu nota sarı kart nedir bilgilerine nerden ulaşabilirim bi okumak istedim :)
Gelen olursa iyi olur çok az kaldık
Analiz filan neymiş, ne kadar emek var, boşa çıkarmamak lazım
Daha önce 90 kilo ve üzerindekiler birlikte zayifliyor grubuna katılmistim eşimin rahatsızlığı nedeni ile o zmnlar paylaşımda bulunamamistim
Aynı anda yazmışız
Merhaba arkadaşlar bende hamilelik ve Emzirme derken kilo veremedim yerimde sayıyorum hatta ramazanda üstüne alicam diye korktugum için kendimi buraya attım emziriyorum bebeğim 7.5 aylık.
Beni de aranıza alır misiniz
Merhabaaa
Benimde bebegim 8 olacak emziriyorum.aslinda saglikli besenince emzirmek cok kilo verdiriyor.hos geldin aramiza
Hoş buldum; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?