Çok güzel yağ yaktırır :)[/QUOTE
Sana kolay gelsin canm benm işin zor.benim esin asciya benim gerek kalmiyo.hep onun yüzünden hamur işi abur cubur bu hale geldimselam kızlar
dışardaydım yine avm dolandım adım atmış olayım diyemarket alışverişi yapıp geldim. direk mutfağa giriştim haliyle
Kaptanicem ihmal etme bizi ejderhalariniselam kızlar
dışardaydım yine avm dolandım adım atmış olayım diyemarket alışverişi yapıp geldim. direk mutfağa giriştim haliyle
miyaww__ kuzummmm
Yemekten bikmiseve gelince yemekistemiyo esim
Valla kizlar esimle zaman gecsin diye youtubedan actik zumba yaptik hem eglendik hem spor oldu
Haklısın canm çok güzel oluyo.Ben programını indirdim orda farklı danslarda var ben suan fazla zorlanıyorum kendimi yeni kürtaj atlattım.ama duramam biraz zaman gelsin.Valla kizlar esimle zaman gecsin diye youtubedan actik zumba yaptik hem eglendik hem spor oldu
Evet canm.profosyonel sayılır.ünlü bir yerde
Ablamm. Canım.
Aşçı mı yoksaaaaa.
Bizde bi ara yapıyoduk süper.
Evet canm.profosyonel sayılır.ünlü bir yerde
Arkadaşlar zayiflamak için illa pahalı salonlara yada ahali aletlere gerek yok.imkanı olan yürüyüş yapabiliyo misal ben iki tane 1lt su siselerini suyla doldurdum.her sabah akşam aklıma geldiğinde elime alıp egzersiz yapıyorum.çok faydasını gordum.sırtındaki yağlar eridi.tavsiye ederim.
Bizde 1 saat 27 dakika kalmışgezegenfeza abla bizim iftarada az kaldi 2 saat 11 dkk :))
Şimdi baktım lipton un çayı içinde yeşil çay, mate, funda,kekik,biberiye varmışaktar
aktardan mi aldin.yoksa paket içinde olanlardan mi canm
Nerelerdesin senhello booyys
Aferin, ama az içŞimdi baktım lipton un çayı içinde yeşil çay, mate, funda,kekik,biberiye varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?