- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Evet eksileri gördükçe göresimiz geliyor :) Ben eksi görünce iki üç kere tartılıyorum doğru mu gördüm diyeSuan tartildim 97.9 kg ciktim
Tartilmak bagimlilik yapmaya basladi yine verdikce tartilasim geliyor
Günlük öğünlerimizi toplu bir şekilde yazıyoruz böyle olunca ölçüp tartmak ve birbirimizden haberdar olmak daha kolay :) Akşam yemeği ile menüyü tamamlayınca hepsini birden yazarsanız çok güzel olur aslındaBende az önce küçük iki dilim pizza yedim.Ben yaptım.bu sade kahve
Evet eksileri gördükçe göresimiz geliyor :) Ben eksi görünce iki üç kere tartılıyorum doğru mu gördüm diye[/ ay bende canm çok fenaydim.karnım yanlarim en azından biraz daha iyiyim.daha hedefime çok ama insallah braber
Tamam canım öyle yaparimGünlük öğünlerimizi toplu bir şekilde yazıyoruz böyle olunca ölçüp tartmak ve birbirimizden haberdar olmak daha kolay :) Akşam yemeği ile menüyü tamamlayınca hepsini birden yazarsanız çok güzel olur aslında
InsallahEki Görüntüle 2151274 bole.yapiczz.tum.fazlaliklrdn.kurtulacagzz.
Cocuklarimz.pesndn.kosarkn.yorulmuyczz.okadar.fit.olacagzki.gorenler.aaaaa yegenin.sandm.diyck)))
Şimdi yürüyüşten geldim. Dışarısı yanıyorValla suana kadar iyi gidiyor sadecd dilim damagima yapisti susuzluktan bu aksam 3 litreyi gommem lazim
Harikasın, darısı banaSuan tartildim 97.9 kg ciktim
Tartilmak bagimlilik yapmaya basladi yine verdikce tartilasim geliyor
allInsallah
Şimdi yürüyüşten geldim. Dışarısı yanıyor
Evde kalırsan daha rahat edersin
Ben zumba yapıyorum.çocuklar la yürüyüş zor evde yapıyorum hareket.valla çok iyi yapmışsın.neŞimdi yürüyüşten geldim. Dışarısı yanıyor
Evet yaa acayip sicak, oglen is yerinde toplanti vardi ona gittim geldim evdeyiz cocugu havuza bende ayagimi soktum suyaŞimdi yürüyüşten geldim. Dışarısı yanıyor
Hahahhaha bende oyleEvet eksileri gördükçe göresimiz geliyor :) Ben eksi görünce iki üç kere tartılıyorum doğru mu gördüm diye
Gecmmis.olsunn:))
Eki Görüntüle 2151274 bole.yapiczz.tum.fazlaliklrdn.kurtulacagzz.
Cocuklarimz.pesndn.kosarkn.yorulmuyczz.okadar.fit.olacagzki.gorenler.aaaaa yegenin.sandm.diyck)))
miyaww__ gozun aydin herseyin yolunda gitmesine sevindim canim buarada listedeki kilo bildiriminide gordum bol su iccc at odemdir kesin
Bende az önce küçük iki dilim pizza yedim.Ben yaptım.bu sade kahve
Günlük öğünlerimizi toplu bir şekilde yazıyoruz böyle olunca ölçüp tartmak ve birbirimizden haberdar olmak daha kolay :) Akşam yemeği ile menüyü tamamlayınca hepsini birden yazarsanız çok güzel olur aslında
Ins
all
Ben zumba yapıyorum.çocuklar la yürüyüş zor evde yapıyorum hareket.valla çok iyi yapmışsın.ne
aktarHarikasın, darısı bana
Gram gram gelip gidiyor
aktardan mi aldin.yoksa paket içinde olanlardan mi canmBu arada menüme yazmayı unutmusum iki gündür bitki çayı içmeye de başladım. Beşi bir arada mı ne bana hep altını hatırlatan bir çayım var ondan bi kupa içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?