- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
Canim cok geçmiş kıyamam yaHerkese hayırlı sahurlar. Gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum kızçe oraya buraya çarpıyor canı yanmasın diye başından ayrılmıyorum.
Hadi iyi gecelerHayirli geceler kizlar, sahur yapip bi toparlayip buralari yaticam. Malum sabah7de ayaktayim yine.
Iyi gecelerrr
Yanina alsan yatmazmıki
Canim cok geçmiş kıyamam ya
Ay yazık ya kıyamam
Yanımızda ablam. Ama yataktan inemiyor kıpırdasa bile bize çarpıyor. Herif de uyku hali ezmesin diye nöbetteyim.Eşek bizden ayrı da yatmıyor, ağlıyor yerine bırakınca..
Kuzumm çok teşekkür ederimm.
Hayirli geceler kızlar bugün iftara 2 buçuk saat kala hasta oldumsanırım bütün şişlik ondanmis
Ay yazık ya kıyamam
Aynen
Kıyaslanması mümkün değildir elbette ama anneleri çok iyi anlıyorum. Kedi böyleyse evlat kimbilir nasıldır.. ❤
Ahh ahh canım sorma yinede yemedim ezana kadar ins bayramdan sonra kazasında yapicam:))
Tüüüh, bugünün iftarını yapabilseydin keşke.
Ahh ahh canım sorma yinede yemedim ezana kadar ins bayramdan sonra kazasında yapicam:))
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)))Hadi inşallah bakalım, Allah kabul etsin canım.
Zor bir 24 saat sizi bekliyor omunda buna alışması gerek ama olsun bundan sonra rahat edecek annesiHerkese hayırlı sahurlar. Gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum kızçe oraya buraya çarpıyor canı yanmasın diye başından ayrılmıyorum.
Suyu unutma damacana girlHayirli geceler kizlar, sahur yapip bi toparlayip buralari yaticam. Malum sabah7de ayaktayiyine.
Iyi gecelerrr
Zor bir 24 saat sizi bekliyor omunda buna alışması gerek ama olsun bundan sonra rahat edecek annesi
Suyu unutma damacana girl
Hani salataMenüm
Iftar
1 kupa multivitamin
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
1 dilim kadayıflı muhallebi
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
1 avuç içi kadar et
Ara
Biraz karpuz
Sahur
2 avuç içi kadar et
Z zhre
2,5 lt su
Yarım lt yeşil çay
1 kupa kahve
2 kupa siyah çay
Spor
5500 adım
45 dakika kadar yürüyüş (çarşıda işim vardı)
Yapmadım, malzemem yokHani salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?