- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Gunydnn.canm.lessi.yapamadig8m.icinNeden tedirgin oldunki yarın tartılmıyoruz
Gunydinnn.hepimiznnGünaydın canlar
Gününüz güzel geçsin.
Kibris tatlisi.cok.hafifDeğişik şerbetli tatlı tarifiniz varsa alabilirmiyim.
Cuma günü bir arkadaşa yapacağım.
Not: sütlü tatlı olursa şerbetli yemem
Canim belirli bakteriler için ise yariyor olabilir ama hepsi için değil yıkamak en iyi çözümKızlar bişey soracam , hepinizin fikrini duymak istiyorum.
Yeni kıyafet alınca çoğu insan yıkamadan giymiyor.
Bense yıkanınca sanki yeni özelliği gidiyor gibi hissediyorum, onun için yıkamıyordum.
Tâki evimize bulaşıcı bir cilt hastalığı girene kadar.
Ondan sonra azamî dikkat ediyorum.
Malum türlü çeşit insan denemiş oluyor.
Ama yinede yeni kıyafetleri yıkamak istemiyorum.
Onun için yeni aldığım kıyafeti dondurucuya atıyorum. Bikac gün bekletiyorum.
Sizce nasıl fikir.
Işe yararmı .
3bucuk yaşında.geceleri çok zorlanıyorum.uykusundan ayilamiyo.deli oluyorum.çok zor.Ben geçen sene basldim canmKaç aylık senınkı bende ramazandan sonra başlayacagım keşke sende ramazandan sonra baslaysaydın suan zor olur
Kabiz olabilirsn abla dikkat et.birde oruc tutuyorsn su da az tuketiliyorYapmadım, malzemem yok
Bide bizde salata pek yenmiyor
Gelin pastasiDeğişik şerbetli tatlı tarifiniz varsa alabilirmiyim.
Cuma günü bir arkadaşa yapacağım.
Not: sütlü tatlı olursa şerbetli yemem
Evet çok guzel oluyo.yeni yaptım misafirlere bayılırlar.içinde un yok.galete unu ceviz.hindistan çeviri.Kibris tatlisi.cok.hafif
Gece sürekli kaldırmaya çalışın cnm bu yaşları çok önemli3bucuk yaşında.geceleri çok zorlanıyorum.uykusundan ayilamiyo.deli oluyorum.çok zor.Ben geçen sene basldim canm
Mantikli gibi vallaKızlar bişey soracam , hepinizin fikrini duymak istiyorum.
Yeni kıyafet alınca çoğu insan yıkamadan giymiyor.
Bense yıkanınca sanki yeni özelliği gidiyor gibi hissediyorum, onun için yıkamıyordum.
Tâki evimize bulaşıcı bir cilt hastalığı girene kadar.
Ondan sonra azamî dikkat ediyorum.
Malum türlü çeşit insan denemiş oluyor.
Ama yinede yeni kıyafetleri yıkamak istemiyorum.
Onun için yeni aldığım kıyafeti dondurucuya atıyorum. Bikac gün bekletiyorum.
Sizce nasıl fikir.
Işe yararmı .
Kadiriyom canm.ama bıktım artık.bu gece 3kere yatağı islatdi.bez takmak istiyom esim izin vermiyo.1senedir ugrasiyomGece sürekli kaldırmaya çalışın cnm bu yaşları çok önemli
Bnm kızım bu ağustosta 4 yaşına girecek canım yaklaşık 2 sene oldu alıştırali bezi bir daha takmadim sakin takma bezi alisacagi varsa da alismazYada kemalpasali muhallebi yapabilirs
Kadiriyom canm.ama bıktım artık.bu gece 3kere yatağı islatdi.bez takmak istiyom esim izin vermiyo.1senedir ugrasiyom
Geceleri ne kadar istikrarlı olursan çabuk alışır bn gece 3 4 kere kalkiyordumBnm kızım bu ağustosta 4 yaşına girecek canım yaklaşık 2 sene oldu alıştırali bezi bir daha takmadim sakin takma bezi alisacagi varsa da alismaz
Denemesini geçtim canm.kumaş dikilirkende her el degiyor.yikanmadan ütü yapıyorlar.bu sefer değişik pis bir konusu oluyoM
Mantikli gibi valla
Yok canm hiç öyle aliscagini sanmıyorum.benimki de kasimda gircek 4yasinaGeceleri ne kadar istikrarlı olursan çabuk alışır bn gece 3 4 kere kalkiyordum
Yinede sakin bez takma canım gündüzleri gidiyor mu peki tuvaleteY
Yok canm hiç öyle aliscagini sanmıyorum.benimki de kasimda gircek 4yasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?