Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abla bence yıkaman lazım geçmiş iş tecrübelerime dayanarak kesinlikle yıkaman lazım kumaşlar kıyafet olana kadar neler neler oluyor. Birde tozu felan ayrı kesinlikle yıka

burlardayim hayattayim no problemoo :)
the good doctor i da bitirdim. 2. sezonu çekilmemiş sinir oldum cok heycanli bitti
Oooo beni meraklandırdı. 7 bölüme gelmiştim bende ramazan dolayısıyla ara verdim bayramdan sonra inşallah başlayacağım şimdi beye başlayacaksın Dr house izledin mi

house efsanemdir, cok severim. maalesef izledim ama bidaha izleyebilirim

Yada kemalpasali muhallebi yapabilirs

Kadiriyom canm.ama bıktım artık.bu gece 3kere yatağı islatdi.bez takmak istiyom esim izin vermiyo.1senedir ugrasiyom
Bez takarsan gerı başa donersın bence takmamalısın beşiğine su gecrmez sey ser ve devam et derım ama başka bı sebebı vardır belkı

kızlar bu cuma ve her cuma günü sizlerden harika sonuçlar bekliyorum
burada bulunuş amacımızı unutmayalım ve yaza istediğimiz kiloda fıstık gibi girelim.
Sıkıntı yok kaptanim önceden büyük pozisyonlarla yediğim tatlıları agzima koyamiyorum zaten eskisi gibi yiyemiyorum.kendimde bu farkı goruyorum

e seninkiler hâlâ tatlı muhabbeti yapıyor ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…