Abla bence yıkaman lazım geçmiş iş tecrübelerime dayanarak kesinlikle yıkaman lazım kumaşlar kıyafet olana kadar neler neler oluyor. Birde tozu felan ayrı kesinlikle yıkaKızlar bişey soracam , hepinizin fikrini duymak istiyorum.
Yeni kıyafet alınca çoğu insan yıkamadan giymiyor.
Bense yıkanınca sanki yeni özelliği gidiyor gibi hissediyorum, onun için yıkamıyordum.
Tâki evimize bulaşıcı bir cilt hastalığı girene kadar.
Ondan sonra azamî dikkat ediyorum.
Malum türlü çeşit insan denemiş oluyor.
Ama yinede yeni kıyafetleri yıkamak istemiyorum.
Onun için yeni aldığım kıyafeti dondurucuya atıyorum. Bikac gün bekletiyorum.
Sizce nasıl fikir.
Işe yararmı .
Oooo beni meraklandırdı. 7 bölüme gelmiştim bende ramazan dolayısıyla ara verdim bayramdan sonra inşallah başlayacağım şimdi beye başlayacaksın Dr house izledin miburlardayim hayattayim no problemoo :)
the good doctor i da bitirdim. 2. sezonu çekilmemiş sinir oldum cok heycanli bitti
Günaydın tatlım aynen ben şok yani sabah sabahAman Allahimm tatlilar havada ucusuyor
Gunaydin herkezee
Abla bence yıkaman lazım geçmiş iş tecrübelerime dayanarak kesinlikle yıkaman lazım kumaşlar kıyafet olana kadar neler neler oluyor. Birde tozu felan ayrı kesinlikle yıka
Oooo beni meraklandırdı. 7 bölüme gelmiştim bende ramazan dolayısıyla ara verdim bayramdan sonra inşallah başlayacağım şimdi beye başlayacaksın Dr house izledin mi
Sütlü nurıyeDeğişik şerbetli tatlı tarifiniz varsa alabilirmiyim.
Cuma günü bir arkadaşa yapacağım.
Not: sütlü tatlı olursa şerbetli yemem
Evey bencede efsane :) adam kinghouse efsanemdir, cok severim. maalesef izledim ama bidaha izleyebilirim
Allah kolaylık versın ya gecen senwden berı oğrenmedımı ara verdınız mı yoksa full devammı birde gundzlerı ogrendımı3bucuk yaşında.geceleri çok zorlanıyorum.uykusundan ayilamiyo.deli oluyorum.çok zor.Ben geçen sene basldim canm
Bez takarsan gerı başa donersın bence takmamalısın beşiğine su gecrmez sey ser ve devam et derım ama başka bı sebebı vardır belkıYada kemalpasali muhallebi yapabilirs
Kadiriyom canm.ama bıktım artık.bu gece 3kere yatağı islatdi.bez takmak istiyom esim izin vermiyo.1senedir ugrasiyom
Sadece.serbetli.diyrsan.Sütlü nurıye
O nasıl bir tatli canm yapımı kolaymiSadece.serbetli.diyrsan.
hira.tatlisi canm
Sıkıntı yok kaptanim önceden büyük pozisyonlarla yediğim tatlıları agzima koyamiyorum zaten eskisi gibi yiyemiyorum.kendimde bu farkı goruyorumkızlar bu cuma ve her cuma günü sizlerden harika sonuçlar bekliyorum
burada bulunuş amacımızı unutmayalım ve yaza istediğimiz kiloda fıstık gibi girelim.
Aaaaa unutmuşum günlerimi şaşırdım yaa bildirmadigim yine iyi kilo almışım 500 gram dün hep misafir vardı kiloyu unuttum vallah
Kolay.canm.bahasaO nasıl bir tatli canm yapımı kolaymi
Kolay canim.bayada.bereketli.bir.tatliKolay.canm.bahasa
Beteketli.bir.tatli
minnak Ejderyalayım
Takım Analiz raporumuzun hazırlanmasına 1 takım kaldı.
Bu hafta çok iyi sonuç almalıyız ki sonucumuz güzel çıksın.
Lütfen çok dikkat edelim ve mezun vermeye başlayalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?