ahahamiyaww__ takipcilerim çoğalmışmı bakıyım dedim, ne göreyim bi sürü olmuş.
Meğer senin takipçilere bakıyormuşum
ahretlikler çok derkennn
1 ay çok be ablaa.
Oooo ahretlikler çok desene..
Elimde siseyle uyumusum, dibinide yanlislikla kafama doktum. Gulermisin aglarmisin
başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesinBe
Bende kalamam camisi anamın evinde.2011de vefat etti.babam tekrar evlendi.üvey annem çok iyi biri ama bir yere kadar
aaa kavgada söylenmezSenden herkes küçük deyip gol atsam mı acaba.
Bütün gece dolaptaki tatlıların hayaliyle uyudum.arada bakisiyoeuzSussss sttt belki gozden kacirir
harikasın zehramKizlar dusunuyorumda,
Iyiki buraya katilmisim,hayatimda ilk defa bu kadar fazla kilo verdim vermeyede devam ediyorum. Disarda gorenler, vay be ne kadar kilo vermissin diyorlar, bu beni nasilda mutlu ediyor bilseniz. Zaman zaman savas icindeyim, sagimda bir zehra yeme diyor solumda diger zehra ye diyornolacakki, ama ben hayir demeyi ogrendim, kendime, sabir etmeyi, kendimi motive etmeyi. Vayyy bee basariyorum,yapabiliyormusum, uzun suredir dolapta asili duran cekedim ustume oluyor artik,tamam belki en buyuk beden ceket ama oluyorr, bi zamanlar oda olmuyordu.
Gorenler, arkadaslarim, is arkadaslarim, komsularim, nasil yapiyorsun? Nasil zayifliyorsun, o gozlerindeki merak, ilgi beni iyice motive ediyor. Burayi kesfetmek benim icin buyuk bir sans.
Evet azonce ciz yedim, pismanim bi anlikti ama eskisi ben olsa bir dilim daha yerdim pesinden bir dilim daha. Ama suan yemiyorum, yarin nasil dengeliyecegim biliyorum menum hazir. Cumaya o 1 kilo daha gidecek. Hirs yaptim inat yaptim. O guzel hayalini kurdugum kiyafetler elbiseler bana olacak. Ttamam tamam yeter bu kadar aman suya devam
Bi an yazasim geldi
ahretlikler çok derkennn
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineKizlr.iyi.geceler.uyuyorm.soguk.aldim..galiba.biraz kotu hissediyrm kendimi
sen doğru olanı yapmışsın uyarmışsın gerisi ona kalmış dert etme kuzumDizim bitti kızımı uyuttum sıpa uyumadı bugun bana herkesn garesi var ustume ustume gelıolar resmen ya
Anlatıorum hemen görümcem bizde mat calıştırmak için getrdım yarın yazılısı var lıse öğrencısı.herneyse 2 gun benım zorumla çalştı oda hemen fırsatta telefona sarılarak neyse pazrtsı calısmadı bugunde okldan geldı ne zaman tekrar edecksn dedım aksam ederım dedı iyi tamam dedım aksam oldu 10 oldu yok en son bı baktım yenge ben yatıyorum dedı zaten cınlıyım ıyıce sınırlendım .kaynanam buna çalşmıo dıe sureklı laf soluo dedım şimdi annen burda olsa laf soylese haklımı haksz mı akşam calısacam dedn tamam dedım bekledım bekledım calştgn yok. .okadar ugrastgımz boşa gtmesın dedım sınava gırecek olana sonavdan dusuk alıp laf yıyecek olan ben degılım dedım bu sefrde dıokı okulda calısırm bnde dedım evde calşmayan okulda hıc calşmaz iyi yat dedım sahrda kaldrrm dedım daha ben napım banane
buna asla müsade etme, bir kadının evinde o şartlarda ne işi var bir gün bile müsade etmem değil bir ayDurun daha bıtmedı bu en sınır bozanı eşimn dersnae arkadası kız .çok rahat gelr kalır yuzsuz hıv umurnda olmaz mıllet ne der ne dusunur yada ben rahatsz oluomuyum olmuomyum yanı ortak sohbet noktamızda yok evıme gelmş adama ne yapabılırım ıllakı hızmetımı edıorum burdayken haftada gelrdı bazn gecede kalırdı nese aılesı başka şehre gttı babası burda unı sınavına grecekms ve daha 1 ay var buraya geleckms babasını da hıc sevmez bızde kalacakms esıme kızdım ama kızda kndını zorla davet ettıren cınsten vız utancımıza davet edıoruz tamam oda ıyı Allah var bı kotlgu gormedm işim olursa yardm eder falan ama dusuncesz ya sen 1 ay bızde ne yapacaksn neymış sıkılmıs hemde mat calısacakms bızde sınava kadar ey Allahım ya aılesıne ne demelı sız nasıl bır kızı gondrrsınız ya valla suan çok sınır lıyım gergınım eşimlede tartstım bu yuzden bahane uydrsaydın ya dedım eşim zaten evde olmuo sabah gdıo gece 1 yada 2 de anca gelıo ama olsun sonucta gelıo ne yapacagımı bılemıorum
Kaynananin yemeğini tuzlu yapHerkese günaydınnnn. ❤❤❤
Bugün iftarda misafirim var kayınvalidemler geliyorr. Askerrr ! Esas durrr!
haftada iki gün tartılılıp yazıyoruz, pazartesi ve cumaYarın tartilcaz mi
hadi bakalım güzel bir rakam bekliyorum senden bu haftaBence dekaptirmam kimseye benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?