hadi kuzum inşallahBayrama kadar 99 kesin ins.adam var kaptanicem 99dusersem koca porsiyon künefe yicemcezası neyse çekerim artık
Benimkinde çok iyidi
Kaç kaç kaç
sen bize ne dimek istiyon gızzz
bi gözümüz topraa mı bakıyooo
aa dün de biz gelinimde iftardaydık
sana iftara geliyo yemeği niye o yaptırcann düverimmmyap yemeğini miss gibi özen masa hazırla ohh miss sakın mutfakta hazırlama
aferim
Dünya kayınvalideleri iftara çağırma günü.
Ana yemeği hep o yapar abla görümceme gitsek de o yapar. Kayınpeder yemek konusunda accuh sıkıntılı.
Yook mutfakta asla misafir ağırlamam. Sen benim salonumu görsen heh işte bu der alnımdan öpersin tam misafir ağırlamalık avangard koltuklar aynalı oymalı konsollar falan.orda ağırlıyorum hep, kadeh bardaklı falan..
he iyi
Yokk orta yaşlı hanımların kankalarına ahretlik denir bizde abla.Öteki tarafla alakalı değil yani.
aferim
he iyi
Yeşil fasulye.corbaAksam iftara ne yemegi yapicaniz. Fikir olur belki
Habibi ordan geliyor demekKızlar o zaman bende soylim adım habibe31yasindayim.
Geçmiş olsunn geçene kadar spor olmaz ki zaten bir süreÇok kotuyum kızlar markete gitdim çocuklarla ayağım burkuldu.spor nasıl yapcamayağım sisti
Habibi ordan geliyor demek
Ben de nurcan.nurci de diyebilirsn[/QUO banada habis diyebilirsiniz.samsunluyum aslen
Bende yesil fasulye yapiyim evde vardiYeşil fasulye.corba
Seni benim kocaya yönlendiri..en güzel o yönlendirir seniBende yesil fasulye yapiyim evde vardi
Oruçlu olanlar bugün asla tatlı yemesin, bol su içsin, aksini yapanın tepesine çökerim.Bütün gece dolaptaki tatlıların hayaliyle uyudum.arada bakisiyoeuz
Künefenin üstüne seni 1 hafta koştururum haberin olsun.Bayrama kadar 99 kesin ins.adam var kaptanicem 99dusersem koca porsiyon künefe yicemcezası neyse çekerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?