Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah belki yazamayabilirim hepinize simdiden hayirli bayramlar bol kilo vermeler bayramin2. Gunu Allahtan bisey olmazsa burdayim sizleri ozleyecegim kendinize cok iyi bakin
Seninde bayramın mübarek olsun canım
Allah tekrarını görmeyi nasip etsin.
Güle güle git ve kilo almadan gülerek dön

Menüm
Iftar
1 kupa multivitamin (ilaclarimla)
Elimden biraz küçük tavukgöğsü ve brokoli
2 dilim ananas
Biraz salata

Ara
2 dilim ananas

Sahur
1 domates
1 kaşık yoğurt
Bikac parça ceviz
2 zeytin
Bikac yudum kefir

Z zhre
1.5 lt su
Yarım lt yeşil çay
1 kupa kahve
3 kupa siyah çay

Spor 750 ip

Emziriyorsan ekstra günlük 500 kal9ri harcıyorsun. Kilo vermenin en kolay zamanı.
Valla bence öyle değil emzirdikce acıkıyorum ben ve tatlı istiyor canım. Kendimi sütlü tatliyla frenlemeye çalışıyorum
Eşim de tatlıya çok düşkün malesef biraz da ona uyuyorum çayı asla boş İçmez mesela. İnşallah bayramdan sonra daha dikkat edeceğim...

Tabiki ilave şeker iceriyorsa bence alma abla. Paketli gıdalar da yasak zaten değil mi.. bende bi ara yapmaya çalışmıştım tamamen uyunca güzel sonuçlar alınıyor

Hahahahahahahhahahahhaha susehrimii
Miyos basin buyuk sulu belada benle kafanin etini yicem suyu icenenkadar

miyoş ben bişey demedim.
Pot filanda kırmadım

yaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur abla

Çok teşekkürler

Kovamı aldım geldim hemen kafasını sokalım

Yok yok ben sizi parçalamadan içim rahat etmicek.
Epiciğiniz şaşal şaşal sulara gelesiniz de benle uğraşmaya vaktiniz olmaz.

Ahaha
Miyoşşşş kaç kızzzz atlaoyyy çok güldüm

Abla kurtar beni yav
Atacam kendimi ha bu kuyudan aşağı dicem, kuyudada su var. Ooyyy anam.

İyikide aramıza geldin ablam. ❤❤

Sabah belki yazamayabilirim hepinize simdiden hayirli bayramlar bol kilo vermeler bayramin2. Gunu Allahtan bisey olmazsa burdayim sizleri ozleyecegim kendinize cok iyi bakin

Hayırlı bayramlar kuzum. ❤❤

Smothi diyor hatun yaa.
Olmazzz tabikider.

Ayyyy bitik yorgun kaptanınızdan selamlar

sabahın köründen beri temizlik vardı evde, yardımcı hatunun kısıtlı vakti olduğu için motor taktık popişimize ve bitirdik çok şükür
tabii bende bittim
hazırlanıp çıkmam lazım önce terziye uğrancak oradan ikea ya sonracıma anneme gidicem, evini temizleyemeyen ben anamın evini temizlicem ablamla
dua edinde trafik olmasın yoksa uyur kalırım direksiyonda
istanbulu ve trafiğini bilenler için Bahçeşehir'den Fatih'e gidicem
Ayy çok acıncak haldeyimmm
sevin beni azcıkkkk

öpüldünüz kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…