- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Hayatında değişik lige çok acikbiri değilim takımdan çok zor koptum
Ciddi düşünüp kafa yordumoglum anne degisilik sana iyi gelecek dedi cesaretlendirdi takımına ailesi gibi bağlı biriyim çünkü hep aklımda olur arkadaşlarım rüyalarına girer sanal değil gerçek dostum gibi görürüm çünkü ama iyikide oğluşum cezaretlendirmis
Okadar sıcak karşılandım ki
Çok teşekkür ederim 10.takimin 10 numara arkadaş lari
Seninde bayramın mübarek olsun canımSabah belki yazamayabilirim hepinize simdiden hayirli bayramlar bol kilo vermeler bayramin2. Gunu Allahtan bisey olmazsa burdayim sizleri ozleyecegim kendinize cok iyi bakin
Valla bence öyle değil emzirdikce acıkıyorum ben ve tatlı istiyor canım. Kendimi sütlü tatliyla frenlemeye çalışıyorumEmziriyorsan ekstra günlük 500 kal9ri harcıyorsun. Kilo vermenin en kolay zamanı.
Tabiki ilave şeker iceriyorsa bence alma abla. Paketli gıdalar da yasak zaten değil mi.. bende bi ara yapmaya çalışmıştım tamamen uyunca güzel sonuçlar alınıyorKızlar smothilerim var, içemem deyilmi. Tarihleri geçmek üzere
Kendim yapmadim, hazır ve şekerli.
Birde ilaçlarımı multivitamin tabletle içiyorum. Portakal suyu gibi oluyor. Oda tatlı. Bu dönemde onuda bıraksammı.
Hahahahahahahhahahahhahasusehrimii
Miyos basin buyuk sulu belada benlekafanin etini yicem suyu icenenkadar
miyoş ben bişey demedim.
Pot filanda kırmadım
yaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur abla
Çok teşekkürler
Kovamı aldım geldim hemen kafasını sokalım
Ahaha
Miyoşşşş kaç kızzzz atlaoyyy çok güldüm
Ciddi düşünüp kafa yordumoglum anne degisilik sana iyi gelecek dedi cesaretlendirdi takımına ailesi gibi bağlı biriyim çünkü hep aklımda olur arkadaşlarım rüyalarına girer sanal değil gerçek dostum gibi görürüm çünkü ama iyikide oğluşum cezaretlendirmis
Sabah belki yazamayabilirim hepinize simdiden hayirli bayramlar bol kilo vermeler bayramin2. Gunu Allahtan bisey olmazsa burdayim sizleri ozleyecegim kendinize cok iyi bakin
Kızlar smothilerim var, içemem deyilmi. Tarihleri geçmek üzere
Kendim yapmadim, hazır ve şekerli.
Birde ilaçlarımı multivitamin tabletle içiyorum. Portakal suyu gibi oluyor. Oda tatlı. Bu dönemde onuda bıraksammı.
Günaydın su pisiciğiHerkese günaydınnnnn
Link beceremedm ama ilk sayfada var tatlım.10. Takım hem zayıflıyor hem okuyor diyegünaydın kızlar 10.takımın kitap topiği vardı bulamadım yardımcı olur musunuz bana
biraz daha bakınayım bulamadımLink beceremedm ama ilk sayfada var tatlım.10. Takım hem zayıflıyor hem okuyor diye
çokk teşekkür ederimHem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
tatlım ekledim linki
Gunaydin suyawwHerkese günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?