Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay ne güzel yaşı yaşıma kilidi kilona (suanki kilonuzu bilmiyorum) yüksek kilolar görmüş halden anlayan bir kaptanim in olmasi ne güzel

Ay ne güze l canım akranmisiz maşallah çok gugüz vermissin

Ayyy fulyacim inan mende seni çok seviyorum takıl arada buralara

Canimmmmm mende seni gördüğüm e çok sevindim emin olamadım geldiğimde
Aynen maziyi unutamadığım 2015 hatırlatıyordu canim

Memnun oldum canım maşallah ne güzel vermisdin

Aynen canım en kisazamanda listede olmaliyiz[/QUOTE]
Hoşgeldin canim benim ben de yeni sayilirim grupta ama sanki yillardir burada gibiyim herkes cok sicakkanli ve samimi sen de iyiki geldin

Bazı arkadaşları tanıdım acaba tanitmayan arkadaslarda tanitabilirmi
Ben 28 yasinda 1.68 boyunda 88 kiloyla basladim gruba daha cok yeniyim ekonomi mezunuyum kpss ye hazirlaniyorum 3 yasinda bir oglum var esimin gorevi nedeniyle Mardin de ikamet ediyorum hedefim 65 kiloya inmek insallah buarada sizlerle beraber gerceklestirebilirim

Selamnkixlar napiyorsunjz nihayet bakabildim cocuklardi felan. Biz bugun balik almaya gittik oglum isminide hamurcuk koydu

Canım nerdeyse iftar yaklaştı hala temizlik artık gerilmeye başladım
Aşırı yorulunca
Yarında mezarlık ziyareti yapacak biraz işler daha var
Şimdi dinleneceğim insallah

Çok memnun oldum canım oglusunu öperim canım

Selamnkixlar napiyorsunjz nihayet bakabildim cocuklardi felan. Biz bugun balik almaya gittik oglum isminide hamurcuk koydu

Canım menü ve su ya bakan bakanımız olarak sana kendimi şikayet edeyim
Menü verme konusunda eğer menü vermemissem bilki kaçamak yapmışımdur kacanakli bile olsa lütfen menumu iste canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…