İnşallah canım cço teşekkürler
Canım inşallah herşey gönlünüzce olsun
Kutlarım canım
Değil mi alisiriz inşallah eski sınıf arkadaşlarla daha kolay olacak
Ayy ördeği m çok teşekkürler canisi
Tamam canım çok teşekkürler
Hoşbulduk adasim saglicasağkilo vermeler
Hoşbulduk canım
Tamam hemşehri m hoşbuldum canim
Olsun canım besni antebe çok yakın hemsomsun canim
İlk dersten kaydarttim sankim abimler idim canım ondan gelemedim
Hoşbulduk kaptanim
Kendimi tanitayim
Yeni gelen nakil kızçeler
sizleri tanımamız açısından aşağıdaki soruları cevaplar mısınız
İsminiz (İsteğe Bağlı )
Fatma
Yaşınız :
46
Boyunuz:
159
Mesleginiz
Mühendislik okudum 20 yıl dan fazla öğretmenlik yaptım şuanda evdeyim canim
Şu anda çalışıyomusunuz:
Hayir
Evli/bekar:
Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:
4 oğlan anasiym en büyüğü ünv.en küçüğü 1.sinifa baslayacak
Emziriyormusunuz:
Hayir
Yaşadığınız şehir:
Gaziantep
Kilo alma hikayeniz :
Doğumlardan sonra aldığım kiloları veremedim her doğumda 15kilocivarinda kaldı
Aşırı yorgunluk yogunluk stres uykusuzluk ekmek bağımlılığım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bu yükleri 20yildan fazladır taşıyorum dizlerim belim çok yıprandı daha kaliteli bir hayat yaşamak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
Kilo macera mdan bahsedeyim son doğumdan sonra 147 kiloya kadar çıktım kendim 137 kiloya düştüm 2015 yılında mide ameliyatı olmaya karar verdim sonra kendime son bir şans daha vermek istedim o yıl Ramazan'ı şerifte tekrar diyete 137 kiloyla başladım @Sarayca min davetiyle 134 .4 kiloile 7.takimima geldim yıllardır görmediğim kilo olan 102 kiloya kadar düştüm o yıllarda yaşadığım psikolojik sorunlarla 118 kadar çıktım ve tekrar başlayıp Ocak ayında takımımda 98 düştüm tarihi bir an yaşayarak 49.5 kilo kadar verdim Ocak ayında listeden izne ayrıldım son 6 ayda tekrar aldım
Şu anda 111 112 kilo civarında yim
Güncel kilonuz:
111.4
Hedef kilonuz:
88
88 kilo ile insallah mezun olacağım
Ben 28 yasinda 1.68 boyunda 88 kiloyla basladim gruba daha cok yeniyim ekonomi mezunuyum kpss ye hazirlaniyorum 3 yasinda bir oglum var esimin gorevi nedeniyle Mardin de ikamet ediyorum hedefim 65 kiloya inmek insallah buarada sizlerle beraber gerceklestirebilirimBazı arkadaşları tanıdım acaba tanitmayan arkadaslarda tanitabilirmi
Bende almadim nasil yapacagimi da bilmiyorum tam nereler ölcülmeli felanOlculeri nasil aliyonuzz ben hic almadim
Bayram telâşıdırBuralar çok se
Canım takım genelde böyle sessizmidir yoksa bayram telaşı mi acaba
Kalabalık bir sınıftan gelince
Slm.spor.bakanm.yazamadm.ana.dun.11bib.kusur.adm.attm.yaklsk2saat.yuruyus.yaptik:)
Selamnkixlar napiyorsunjz nihayet bakabildim cocuklardi felan. Biz bugun balik almaya gittik oglum isminide hamurcuk koydu
Ben 28 yasinda 1.68 boyunda 88 kiloyla basladim gruba daha cok yeniyim ekonomi mezunuyum kpss ye hazirlaniyorum 3 yasinda bir oglum var esimin gorevi nedeniyle Mardin de ikamet ediyorum hedefim 65 kiloya inmek insallah buarada sizlerle beraber gerceklestirebilirim
Selamnkixlar napiyorsunjz nihayet bakabildim cocuklardi felan. Biz bugun balik almaya gittik oglum isminide hamurcuk koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?