Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Annaaa yemek yok ?? !!!

Pilav makarna olmasın. Bulgur pilavı ye . Süt yapar. . Benim de oğlan 6. Aydan sonra aciktiriyor beni ya. Ben kilolari verirken aç kaliyordum. Şimdi yiyorum biraz sonra acikiyorum

NO NO NO .. sağlıksız. . Bu beslenme sekli Kilo verdirir YES. Ama olmaz böyle zaman ayır salata yap kendine.sebze psir.
Sabah kalkar kalkmaz gruba girdim
Kim ne kadar kilo vermiş bakiyim dedim
Kaptanımız tatilde ve telden girmeyi sevmiyor.
Ona yardımcı oluyum dedim.
Alışverişe gidecektim unuttum, kahvaltı içinde erkekleri bekleyince kiraz yedim.
Sonra alışverişimi tamamladım, kahvaltı yaptim.
Evi toparlamaya koyuldumki
Kbb de randevumuz olduğunu hatırladık
Apar topar gittik.
Sonra başka yerde randevumuz vardi oraya gittik.
Isim beni eve bıraktı. Kapıdan girer girmez telefon çaldı.
Birazda telefon konuşuyordum, baktım saat 7 'ye geliyor, hazırda yemek filanda yoktu kayısı yedim.
Bir daha olmaz
Yarında misafirim var, hazırlık yapıyorum.

Misafir yemeklerinden çok yemezzsin ki zaten

Kızlar burada sizden hamilelikleri ilgili bi şey sorabilirmiyim
Canim adetin 18 gün geçti çok uzun bi süre. Yerlesmé kanamasi. 2. Hamilegmde oldu. Adet oldum saniosun yani adeté yakın günlerde gelir . Hatta önceden olur . kahve karışık tam kırmızı olmaz.neyse. . Bi bakarsın ki devamı yok . Adette benin 4 gün gecmisms meğer. . Test yapmıştım pat cikivermisti

Sanada gunaydin obez hanim

Çok merak ettim, ordan bakınca nasıl görünüyorum.
Hepsini hayalimde sekillendirdim, ama hiçbiri benim gözümde obez deyil
Ama haklısınız herkes kendi durumunu daha iyi bilir

Siz bir gruba katilmazmiydiniz
Ben solo takiliyorum.
Obezlik ayipli kelime degilki.bir hastalik benim anlayişimda.ideal kilosunun 15-20 kg ustune cikan herkes obezdir.yada hadi şişman olsun.

Ben solo takiliyorum.
Obezlik ayipli kelime degilki.bir hastalik benim anlayişimda.ideal kilosunun 15-20 kg ustune cikan herkes obezdir.yada hadi şişman olsun.

Ablacım senin boyun çok kısaymış ya 1.53 boya 80 küsür kilo obez gibi durabilir tabi haklısın.
Bende 1.70 boy var çok da sırıtmıyor tabi haliyle.

Ellerine sağlık abla. ❤❤

Nurciloji tebrik ederim canım mezuniyetin hayırlı olsunn.

@Dumbledore tebrik ederim canım şahanesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…