Grecia nedirki? Bildiğimiz kabağı çiğmi tüketicezBirkacgunlugune denemelik gunun bir ogununu grecka ve sadece cig kabak yiyerek deneyebilirsin(bir yeme bagimlisi olarak ben cok begendim,faydasini gordum)
Karabugday figer adi.ama bildigimiz,kirmizi bugdayla karistirmamak gerek.bu daha cok bulgura benziyor.Grecia nedirki? Bildiğimiz kabağı çiğmi tüketicez
Çok iyiymiş bende yiyim bari nerede satılıyor buKarabugday figer adi.ama bildigimiz,kirmizi bugdayla karistirmamak gerek.bu daha cok bulgura benziyor.
Evt.sakiz kabagi.salatalik gibi tadi var.ben salatalik yerine yiyorum kutur kutur.bir grupta arkadas onermisti.odem atici,dusuk kalorili.sindirilirken bile kendi kalorisindrn cok kalori harciyormusuz.
Kızma uleBugünkü yediğin tatlı yeter
Dayanamazsan meyva ye.
Dünkü sporlar bitti, bugunkileri yazin
Valla kabagi da greckayida netten bir arastirin.ilginizi cekecektir.Çok iyiymiş bende yiyim bari nerede satılıyor bu
Kolay gelsin kizlar,bol eksili rakamlarr.
Ay ne eğlenceliymissiniz,biraz gozattim da.
8 kasik makarna iki dilim ekmek oyo oyyyooyyHayırlı aksamlar kızlar menu vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
3 zeytin
Şekersiz çay
2 dilimekmek
Ara
Az cezerye
5 kaşık makarna
AkSam
3 kaşık çorba
4.5 kaşık tavuk sote
3 kaşık makarna
Erik suyu
Su 2 lt olur
Spor 300 ip
Bugünkü kaçamaklı menüm
Sabah
Yulaf ezmesi 60 gr
Az domates salatalık
Bi kaç çatal peynir
ARA
Üç dört kurabiye
Bi kaç yaprak sarması
Öğlen
Sadece 3 tane köfte
Akşam
Bi kase çorba
2 tane kürdan kebabi ama 0 yağ
2 yk. Pilâv
Bide eşimin doğum günüydü ince bi dilim pasta hepsinide bitiremedim
Spor yok yarın telafi edicem
2 lt su
Baktım ben gerçekten yaraliıymış marketlerde bulurmuyuz kiValla kabagi da greckayida netten bir arastirin.ilginizi cekecektir.
Ben esk.de yerel bir marketten aldim
EstağfirullahYaslilikmi acemilik mi neyse karisiklik olmus.kusurabakmayin.kendi mesajimi alintilamisim de
Resmini attim onceki sayfada sanirim.bulunur heralde.ben yerel marketten aldim.Baktım ben gerçekten yaraliıymış marketlerde bulurmuyuz ki
Evet ben yaptım bunukurabiye yemissss pasta yemis sarma yemisssss
8 kasik makarna iki dilim ekmek oyo oyyyooyy
Ayy tamam inşallah. Pirinç çok tuketmiyoruz bulgur yaparım genelde.Güzel
Yatana kadar 200 daha zıpla
Makarnalar erisin
Slm.xanm.bend.emzIriyorum.karatay.tarziEvet ama sabah harici ekmek yemiyorum genelde. O yüzden yemeklerin yanına illa pilav veya makarna oluyo
Yine dikkat etmem lazım tabi emziriyorum midem kazınıyo resmen
Herkes emzirirken kalori harcaniyor diyo ama bi o kadar geri geliyo aynı hesap =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?