Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anladım ablam.
Senin menülerin güzel olurdu buna şaşırdım sebebi varmış tabi
O kadar ipi nasıl atlıyorsunuz abla ben mi yanlış atlıyorum acaba ya ben 1000 tane atlayamam
Alıştım canım 50 serle başladım, şimdi tek seferde 500 yapıyorum ama sonlara doğru nerdeyse ayaklarım kalkmıyor.
Ama onuda aşacağım inşallah

Biz eksikleriyle puanlamamizi yapalım, perşembe gecesi sporların yanına onlarida yazalım abla. Ona göre daha düzene girmeye gayret ederiz

Fezacim menun mence yıldızlı 10
Kutlarım canım o telaş içinde vaktin yokken yanlış bir şeyler yiyebilirdin ama sen iradeli davrandin kutlarım canım
Tekrar puanım 10
miyoşdan 7 almıştım. Oylayalım çoğunluğun dediği olsun

Iyiki not düştün çok duygulandım, ağlayabilirdim. Canim bizde seni çok sevdik. Tebrikler, tekrar almamak dileğiyle

Eveeet
Erken kalkmanın faydaları. Nerdeyse yemeklerim bitti sayılır.
Mercimek çorbası
Patates ve biber kızarttım yogurtlanacak
Brokoli, patates,tavuk göğsü, mantarlı türkçesini bilmiyom, beşamel soslu üstüne kaşar rendesi konup fırında pişiriliyor.
Salatamın ikisi bitti
Yeşil salata yapacagim
Aksama doğru tantuni ve pilav yapacağım

Bende gelem mi?

Tebrıksss edıorum arkadslarımı adınıza cok sevındım

Tebrik ederim tatlim

Çok mutlu oldum gerçekten bu sonucu görmekten hem kendi adıma hem takımım adına inşallah hep böyle çok daha güzel sonuçlarla devam ederiz hepinizi çok seviyorum 10. Takım da olmaktan gurur duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…