Bende menümü yazayım
Sabah
Bir fincan şekersiz süt
Bir nektarin
Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
10 tane topi peynir
7 tane zeytin
İki üç tane acı turşu biberi
Bir kase yoğurt
Ara
Chia tohumlu cacık
Akşam
Bir tabak etli patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie
2 saat ütü ve ev işi
Urfanın ayranı nasıl oluyorkiSABAH
1 yumurta
1kk peynir
3 yeşil biber
Yarım tost
ÖĞLEN
1 kase yogurt
1 küçük dolma
Saat 5
1 tane Urfa ayran
Hep komsumun yuzinden
AKŞAM
yarim seftali
Karışık bı menü oldu .kaç gundir iyi gidiyordum yaaa urfa işi bozdu.
Spor uok
Su 2 lt
Urfa kebabı ve yanında ayranUrfanın ayranı nasıl oluyorki
Hoşgeldin canımHayirli geceler hanimlar bende gitmeyen kilolardan muzdarip bir arkadaşınız bide motivasyonum cok düşük hemen pes ediyorum beni de aranıza alsanız nasıl olur acaba. .iki çocuk annesi 37 yaşında 72 kiloda tombik mi tombik biriyim
Hosbuldum inşallah birlikte de zayiflariz artik yeter diyorum ..Cuma gününün bereketi olsun gitsin kilolarHoşgeldin canım
Hemen hemen ayniyiz
Hoşgeldin canımHayirli geceler hanimlar bende gitmeyen kilolardan muzdarip bir arkadaşınız bide motivasyonum cok düşük hemen pes ediyorum beni de aranıza alsanız nasıl olur acaba. .iki çocuk annesi 37 yaşında 72 kiloda tombik mi tombik biriyim
Çok guzelBende menümü yazayım
Sabah
Bir fincan şekersiz süt
Bir nektarin
Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
10 tane topi peynir
7 tane zeytin
İki üç tane acı turşu biberi
Bir kase yoğurt
Ara
Chia tohumlu cacık
Akşam
Bir tabak etli patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie
2 saat ütü ve ev işi
Hayirli geceler hanimlar bende gitmeyen kilolardan muzdarip bir arkadaşınız bide motivasyonum cok düşük hemen pes ediyorum beni de aranıza alsanız nasıl olur acaba. .iki çocuk annesi 37 yaşında 72 kiloda tombik mi tombik biriyim
Hoşgeldiniz Meltem ben.Anladığım kadarıyla -sizin kilonuzu esas alarak- çok daha tombik mi tombik takım arkadaşınızımHayirli geceler hanimlar bende gitmeyen kilolardan muzdarip bir arkadaşınız bide motivasyonum cok düşük hemen pes ediyorum beni de aranıza alsanız nasıl olur acaba. .iki çocuk annesi 37 yaşında 72 kiloda tombik mi tombik biriyim
Urfa kebabı ve yanında ayran
Mesela döner ayran köfte ayran gibi
Evet biliyorum sağol genede.Yanlışlarını biliyorsun söylemeyeceğim:)
Hoşgeldin canımHoşgeldin canım
Hemen hemen ayniyiz
Bak bak bacısına nasıl canım diyoHoşgeldin canım
Bu haftayı katalım bencede hedefimiz makul olsunki yetişelimKeske daha evvel baslamis olsa idik
ben .p.tesi başladım yeni basladim die galiba
Çok iyi kg verdim 4 5 gunde
Çok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte. Acil şifa diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorummoni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?