Canım bu 4 gün olayı ne acaba ben kaçırmışım galibagünaydın hayırlı cumalarınız olsun.
4 günlüğün 1. gününde yumurtalarımı yerken geçmişe döneyim
Hoşgeldin canım
Ayy canım gecgeç olsun
Vayy maşallah tebrikler canım rakbem
Teşekkür ederim canım sen kaç kilosun hele de bakem
Günaydınlar
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 70.9
Fark 600 gram
Yüzde %0.84
günaydın hanımlarbugün mecburen sabah 7 de kalkar kalkmaz tartıldım,dün eve gidince ayak bileklerimin davul gibi şiştiğini gördüm,hala ellerimi bile kapatamıyorum,regl ödemi beni böyle yapıyor,şu birkaç gün çok yoğunum,tatile çıkacağım için işleri toparlamam lazım,neyse kilomu bildireyim,yarından itibaren spora düzenli başlayacağım inşallah
geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5
bu arada bayrama kadar 5 kilo yarışında bugünkü kilolar esas alınacak değil mi,gençler de dahil yarışa hadi hayırlısı,kızım özlem senin neyine gençlerle yarışmak
bugün daha giremeyebilirim akşama eve gidince bakarım geçmişe ve bildirimlere
Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta : 105.7
Bu hafta. : 104.7
Fark. : - 1 kilo
Yüzde. : 0.94
moni
tebrik ederim
Canım bu 4 gün olayı ne acaba ben kaçırmışım galiba
Bugün başladım sabah 113.3tum bunun 2 3 kilosu odemdir çabuk gider yarın ki kilomu bildireyim
Çok geçmişler olsun hemşomKızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorummoni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
Profilleri karıştırdın canım ( bak sanada dedim) alt alta yazmislarya. Az daha bende karistiriyordum
Kilo kaç kilo?
günaydın hanımlarbugün mecburen sabah 7 de kalkar kalkmaz tartıldım,dün eve gidince ayak bileklerimin davul gibi şiştiğini gördüm,hala ellerimi bile kapatamıyorum,regl ödemi beni böyle yapıyor,şu birkaç gün çok yoğunum,tatile çıkacağım için işleri toparlamam lazım,neyse kilomu bildireyim,yarından itibaren spora düzenli başlayacağım inşallah
geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5
bu arada bayrama kadar 5 kilo yarışında bugünkü kilolar esas alınacak değil mi,gençler de dahil yarışa hadi hayırlısı,kızım özlem senin neyine gençlerle yarışmak
bugün daha giremeyebilirim akşama eve gidince bakarım geçmişe ve bildirimlere
DİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.
katılımcılar
aeben /69.9////
G guziss35 /74,5////
ozlemkartal /101,7/100,2///
@MorVampirella/62.6////
gamze21 /72////
sara_28 /105,7////
Sarayca /64.5/64,5///
@Zhre_ /97,2////
@Antepia27 /110////
bende kilo bildireyim
geçen hafta 64.5 kg
bu hafta 64.4 kg
fark 0,1 kg
%0,06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?