Ama hastanedeyim nasıl yapsam ki buradanda gidemiyorum bir veya iki gün sonra bildirim yapsam hastanede bulabilirmiyiz ki tartıÇok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte. Acil şifa diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Kuzum listede olduğun için tartıdan muaf olma şansın malesef yok
Saol kaptanım INŞAALLAH nasıl oldu anlamadık hala elim ayağım titriyor ankaraya ambulansla sevk ettilerÇok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte. Acil şifa diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Kuzum listede olduğun için tartıdan muaf olma şansın malesef yok
Kuzum benlik bi durum değil bu, genel yarışma kuralıAma hastanedeyim nasıl yapsam ki buradanda gidemiyorum bir veya iki gün sonra bildirim yapsam hastanede bulabilirmiyiz ki tartı
O zaman takımı zora sokmam kaptanım sen merak etme olmazsa hastanedeki diyetisyenin kapısına zorla dayanırımKuzum benlik bi durum değil bu, genel yarışma kuralı
Listede olan her üyenin cuma günü kilo bildirmesi gerekiyor ki listede hesaplamalar yapılabilsin. Bildirim yapılmadığında ise : bildirimde bulunmadı '0 'yazılıyor, sonraki hafta da verdiğin kilonun % si 2'ye bölünüyor buda takımın iki hafta üstüste zor durumda kalası demek.
Güzel menü
Ayrıca sabah nektarini sütle tüketmiş olmna çok doğru
Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorummoni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
Profilleri karıştırdın canım ( bak sanada dedim) alt alta yazmislarya. Az daha bende karistiriyordumBak bak bacısına nasıl canım diyo
Hıh bende yarın göreceğim bacımı
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinKızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorummoni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
TebriklerGünün ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta : 105.7
Bu hafta. : 104.7
Fark. : - 1 kilo
Yüzde. : 0.94
moni
Saol ablam benimÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
INŞAALLAH ablam saolGeçmiş olsun canım dilerim sağlığına kavuşur bir an önce
Hoşgeldin canımHosbuldum inşallah birlikte de zayiflariz artik yeter diyorum ..Cuma gününün bereketi olsun gitsin kilolar
Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorummoni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta : 105.7
Bu hafta. : 104.7
Fark. : - 1 kilo
Yüzde. : 0.94
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?