Saraycam kuzum sonuç aynıdır büyük ihtimal lakin biz bunun tam tersini yapıyoruz ...evet canım 0,1 kg versen de 3 kg versen de hep 100 ile çarpıp, geçen haftaki kilona böleceksin
Kabarsın kabarsın son itibari ile hedefimiz minicik yavruyok canım abartmayalım keki fazla kabartmayalım
aynı sonuçSaraycam kuzum sonuç aynıdır büyük ihtimal lakin biz bunun tam tersini yapıyoruz ...
Farkı geçen haftaya bölüp 100 le çarpılıyor diye biliyorum
Ohh maşallah gitsin kilolar yağlarbende bu saat oldu bişey yemedim sütümüde içmedim ama aç değilim alışıyorum galiba bide bugün iki yıl önce aldığım ve üzerime olmayan kot pantolonum üzerime oldu ya havalarda geziyorum çok güzel bir duyguymuş
Kabarsın kabarsın son itibari ile hedefimiz minicik yavru
wayy süper ya, daha çok verdidikçe o özgüven patlaması yok mu, harika bir duygubende bu saat oldu bişey yemedim sütümüde içmedim ama aç değilim alışıyorum galiba bide bugün iki yıl önce aldığım ve üzerime olmayan kot pantolonum üzerime oldu ya havalarda geziyorum çok güzel bir duyguymuş
Ohh maşallah gitsin kilolar yağlar
Ben henüz eski kiyafetlerimi denemedim
Eskilerden 1 etek 1 pantolon var
Onların içine girersem hedefime ulaşmış olurum yuppii
En anaç insan olarak amiiinn diyoruminşallah canım Rabbim bu mübarek cuma günün hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
o kadar çok bekledimki ikiz olsun istiyorum bir kız bir erkek ne güzel olur Allahım duy sesimi amin
Valla bu soruna cevabı bulamadımDevam tabiiii
Seni geçtim mi ortim
wayy süper ya, daha çok verdidikçe o özgüven patlaması yok mu, harika bir duygu
X mortim sendemi diyete yeni başladın takımdaki ilk kilon nedir ?Ohh maşallah gitsin kilolar yağlar
Ben henüz eski kiyafetlerimi denemedim
Eskilerden 1 etek 1 pantolon var
Onların içine girersem hedefime ulaşmış olurum yuppii
Söz verdim kural ihlali yapmiycamValla bu soruna cevabı bulamadım
Cumaya göre sen ezdin geçtin
Pazartesiye göre ben
Durum 1-1 gibi bişi zannımca
Asıl kapışma bu hafta
Burakarda ol bak siteden atılayım demehaftaya sende 6 lı rakamlardasın inşallah
Geşcem o zaman seniHanımlar akşam yolculugum var niğdeye gidiyorum hafta sonu için , ankarada yaşıyorum bu arada ...
yazın genelde hafta sonlarını orda geçiriyoruz , bağevi gibi bahçeli bir eviniz var eşimin işide var orda .
Bu hafta sonu tozutmak yok kendi adıma çünki benim hafta sonları sıkıntılı oluyor hep artı oluyorum
Bu hafta dikkat eficem inş .
27 Haziran'da 74 kilo ile girdim takıma ortimX mortim sendemi diyete yeni başladın takımdaki ilk kilon nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?