haftaya daha iyi olacaksın kuzucum,Günaydın kızlar hayırlı cumalar ben Reglioldum artıdayım birazcık geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.0
Tam yapınca sonuç güzel oluyor saraycam noktası virgülüne öğün ara saatlerine suya ...
Daha güzel sonucuda senden bekliyorum kilon iyi artı değilsin
Hayirli geceler hanimlar bende gitmeyen kilolardan muzdarip bir arkadaşınız bide motivasyonum cok düşük hemen pes ediyorum beni de aranıza alsanız nasıl olur acaba. .iki çocuk annesi 37 yaşında 72 kiloda tombik mi tombik biriyim
Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta : 105.7
Bu hafta. : 104.7
Fark. : - 1 kilo
Yüzde. : 0.94
moni
Günaydınlar
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 70.9
Fark 600 gram
Yüzde %0.84
günaydın hanımlarbugün mecburen sabah 7 de kalkar kalkmaz tartıldım,dün eve gidince ayak bileklerimin davul gibi şiştiğini gördüm,hala ellerimi bile kapatamıyorum,regl ödemi beni böyle yapıyor,şu birkaç gün çok yoğunum,tatile çıkacağım için işleri toparlamam lazım,neyse kilomu bildireyim,yarından itibaren spora düzenli başlayacağım inşallah
geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5
bu arada bayrama kadar 5 kilo yarışında bugünkü kilolar esas alınacak değil mi,gençler de dahil yarışa hadi hayırlısı,kızım özlem senin neyine gençlerle yarışmak
bugün daha giremeyebilirim akşama eve gidince bakarım geçmişe ve bildirimlere
bende kilo bildireyim
geçen hafta 64.5 kg
bu hafta 64.4 kg
fark 0,1 kg
%0,06
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,9
Bu hafta 69
Fark 0,9
Yüzde 1.29
4 günlüğün sonucu
Pazartesi 71,5
Cuma 69
Fark 2,9
Hadi takipteyim seni akşama bekliyorum menünü , bu dört gün ensendeyim bilesinhaftaya daha iyi olacaksın kuzucum,
sabah yine her zamanki gibi geç kalktım ama yumurtamı haşladım tonbalığımı yoğurdumu koydum, bol su içerim, bir de yeşilçayı akşam içerim. bakalım ne kadar verebileceğim, bu sefer olsun artık ya
tamam beni dürt lütfenHadi takipteyim seni akşama bekliyorum menünü , bu dört gün ensendeyim bilesin
Öğün aralarına bol suya dikkat et
Saol ablacım ya ALLAH razı olsunÇok geçmişler olsun hemşom.
Allah yardımcısı olsun ....
Saol ablam ALLAH razı olsunHoşgeldin canım
Ayy canım gecgeç olsun
Vayy maşallah tebrikler canım rakbem
gamzecim geçen hafta 72 kiloymuşsun, bu hafta 71 olduğunu varsayıyorum fark 1 kg bu 1 kiloyu 100 ile çarpıyorsun çıkan rakamı ise geçen haftayaki kilona bölüyorsun yani 1*100=100/72=1,39Şu yüzde hesaplanmasını banada söyleyin
72 sinGünaydinlar hayirli cumalarc
masallah baya eksili takım bu hafta
Ben geçen haftaki kilomu hatirlamiyom
Teşekkür ederim canım72 sin
tabisi % hesabına göre 1. belli olacak
De hadi bacı kaç gitti sendenTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?