Mı-zık-çıııyok ya ama bu haksızlık çoğunuz 100 kilonun altındasınız yüzdeniz bizden fazla çıkacak haksız rekabet bu verilen kiloya göre birinci belli olsun
gamzecim geçen hafta 72 kiloymuşsun, bu hafta 71 olduğunu varsayıyorum fark 1 kg bu 1 kiloyu 100 ile çarpıyorsun çıkan rakamı ise geçen haftayaki kilona bölüyorsun yani 1*100=100/72=1,39
İşte 10. Takım çıtırıııO zaman takımı zora sokmam kaptanım sen merak etme olmazsa hastanedeki diyetisyenin kapısına zorla dayanırımkesin tartilicam moni ablam benim
Mı-zık-çııı
Canım evet 72 dedim en başta ama ilk tartildigim gunden once ki gün çok yiyip içmiştim.sonra biraZ dikkat ettip sabah tartildigimda ise 71.2 çıktım.
Yani bigun sonra
Pazartesi 71.2
Cuma 68.7
Fark _2.5
Karisik oldu kusura bakab acemilik iste
evet canım 0,1 kg versen de 3 kg versen de hep 100 ile çarpıp, geçen haftaki kilona böleceksinŞimdi can alıcı soruyu soruyorum
2.5 vermişim ya bunuda mi 100 carpicam
Verilen kg kaç olursa olsun 100 ilemi çarpılacak
tebriklerGeçen hafta 72
Bu hafta 70.5
Fark 1.5
1.5÷72=0.020
0.020×100=2
Doğru hesapladimmi bilmiyorum bu hafta kilom 70.5
he he olmaz biz % yizyok ya ama bu haksızlık çoğunuz 100 kilonun altındasınız yüzdeniz bizden fazla çıkacak haksız rekabet bu verilen kiloya göre birinci belli olsun
Teşekkür ederim canımtebrikler
Vavvvv ortimde mortim harika1.5 kilo vermişim orti
Bacııı bugun itibari ile sdnin bayram hedefini 10 kilo yaptık
Teşekkür ederim canım
Bu hafta aç dolandım resmen faydasını da gördüm
Yatağa aç girince mutlu oldum
Midem de küçülmüş istesem de çok yiyemiyorum artık
2.5*100/71,2=% 3,51 çıkıyor kuzum tebrikler.Canım evet 72 dedim en başta ama ilk tartildigim gunden once ki gün çok yiyip içmiştim.sonra biraZ dikkat ettip sabah tartildigimda ise 71.2 çıktım.
Yani bigun sonra
Pazartesi 71.2
Cuma 68.7
Fark _2.5
Karisik oldu kusura bakab acemilik iste
Devam tabiiiiVavvvv ortimde mortim harika
Tebrik ederim
Yarışa devam
Bacııı bugun itibari ile sdnin bayram hedefini 10 kilo yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?