Kızlar bugün güzel başlayan günüm kötü bitti mide bulantısı kalp çarpıntısı şekerim düştü velhasıl çok fena hissettim akşam özellikle çok kötüydüm şimdi biraz daha iyi gibiyim bu yüzden menü yazamadım zaten akşam bir dilim börek yedim çünkü midem çok kötüydü midemi bastırsın diye ilk kez diyetim in dışında bişey yedim bişey olmaz dimi
Allah şifa versin cokda azaltmayin 1 yılda iki ciddi ameliyat bunyeden düşmeyin. .ufak ufak leslie yapmaya calisiyorum kalp amaliyati oldumya henuz 3 buçuk ay oldu 6 ay öncede sezeryan oldum kendimi yormak istemiyorum hergün dakikayi yuksetsem zarar vermeden inşallah.
kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum açık kalp amaliyati hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim ..
gorumcem sağolsun yapmış getirdi helvayi bir topda dondurma koymuş ayip olmasin diye az birsey yedim
Ablamlar yav ben dedim dİ. Amma . Ben im tartı yok ki tartilamam diye. Çarşambaâ 58.6 ciktim. İzin mi olur nasıl derseniz ondan yapalım. Bakalım 2 hafta sonra kaç Kilo ile donucem.Gayseride gömüyo o
Diyetisyen e gidiyor musunuz zayıflamak icinufak ufak leslie yapmaya calisiyorum kalp amaliyati oldumya henuz 3 buçuk ay oldu 6 ay öncede sezeryan oldum kendimi yormak istemiyorum hergün dakikayi yuksetsem zarar vermeden inşallah.
kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum açık kalp amaliyati hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim ..
gorumcem sağolsun yapmış getirdi helvayi bir topda dondurma koymuş ayip olmasin diye az birsey yedim
Geçmiş olsun canımKızlar bugün güzel başlayan günüm kötü bitti mide bulantısı kalp çarpıntısı şekerim düştü velhasıl çok fena hissettim akşam özellikle çok kötüydüm şimdi biraz daha iyi gibiyim bu yüzden menü yazamadım zaten akşam bir dilim börek yedim çünkü midem çok kötüydü midemi bastırsın diye ilk kez diyetim in dışında bişey yedim bişey olmaz dimi
Allah kavuştursun kuzumIyi geceler hanımlar. Çocuklarımı özledim. Bu hafta gidecektim eşim beraber gideriz dedi kaldım. Haftaya izin alamamış keyifsizim
Canım yukarıdaki yarışma ve takım işleyişini okumanı istiyorum.Merhabalar ben liste verilmesini bekliyordumnasil bir akış uygulanıyor
Hayırlı olsun canımMerhabalar hemen menüyü paylaşıp uyuyacağım bugün işe girdim ölüyorum galiba
Sabah
2 haşlama
1 domates 1 salatalık
5 zeytin
Akşam
1 tabak keşkek
4 tane tavuklu köfte
7000 adım attım haricinde işten dolayı spor yapamadım maalesef
2.5 lt su
Başarılar kuzum, rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahGünaydın herkese ben hazırlandım sınava gideceğim şimdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok önemli benim icinn
Hoşgeldin canım, başın sağolsun
Başın sağolsun canım.
Anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sana ve yakınlarına sabır versin
Sizi tanımıyorum ama annenizin rahmetli olduğunu okudum başınız sağolsun Allah size sabır versin annenizin mekanında cennet etsin
Başınız sağ olsun Allah annenize rahmet eylesin
Evet kesinlikle :)
Başınız sağolsun
Başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hayat bu elden gelen bişey yok ölüm hak.cuma günüde arkadaşımın annesini defnettik beyin kanaması geçirip iki gün içinde vefat etti.vadesi yeten gidiyo işte.Allah genç acısı vermesinSenide ahum
İnşallah daha iyi olacaksın kuzum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?