Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim canım bende şeker ölçüm aleti aldım ama dün kaynanamlar saydım şeker aleti yanımda değildi hiç o kadar kötü olmamıştım hurma fikrini dikkate alacam sağolasın

Amin canım

Teşekkürler fatmacim inşallah hep boyle gider

Selam.hanimlar mutlu bir pazar günü gecirmek dilegiyle herkese iyi günler sabah çıkıp yuruyeyim dedim güneş yakar diye vazgeçtim kahvaltimi ettim birazdan kitap okur ve uyuyakalirim az sekerleme iyidir
Bayram hedefim 95 olsun bakalım

Canım adım sayın sporun suyun çok güzel
Patates topu mercimekli koköf iki di bir arada pek olmamış canım yıldızını kırdım
Puanım 10
Dün kızım arkadaşına bizim evde sürpriz doğum günü yaptı
Masadaki tatlı tuzlu pastalarin hiçbirini yemedim
Patatesede ablam 2 top izin vermişti ama ben yoğurdunu yerken bir tanesini de tirtikladim
Haftaya yıldızı haketmeye gayret ederim
Puanın için teşekkür ederim

Canım bugün eşimle gezmeye çıktık Altınkum Akkum tatil sitelerini gördüm bize yururyü mesafesinde aklıma geldin
Bizde biraz aşağıda susankent sitesine yakın bir sitedeyiz
İçim gidiyor orda olmak için
Geçen sene bu zaman ordaydik
Aklına gelmeme sevindim

divinity
Bayrama mezun etcem en geç, söylemedi deme gaza bas

İnşallah
Günaydın herkese ben hazırlandım sınava gideceğim şimdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok önemli benim icinn
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin
Başarılar dilerim
~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***

divinity >> 65

Kızçelerim
herkes kurban bayramı hedeflerini belirleyip yazsın.
Eşim böyle devam edersen bayrama 65 olursun dedi

Bahçe yapamıyoruz çünkü sadece yazın ordayız, ekmeye vakit geçmiş oluyor. Köy dediğime bakma, yazlığımız, aynı zamanda benim memleketim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…