Geçmiş olsun.Bol bol dinlenin
Olmaz tabi canim ne olcak.insaniz hepimiz
Biz neler kaçırıyoruz.
Günaydın herkese ben hazırlandım sınava gideceğim şimdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok önemli benim icinn
Geçmiş olsun canımşeker düşmesi ihmale gelmez, ara ara ölçüm yapıp önlemini almalısın. Benimde diyette kilo vermeye başlayınca çok düşüyordu. Eczaneden basit şeker ölçer aldım kontrol ediyorum devamlı. Hurma bulundur böyle anlar için yanında mutlaka. 
Allah yar ve yardımdcın olsun canımGünaydın herkese ben hazırlandım sınava gideceğim şimdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok önemli benim icinn
Amin canımBaşsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hayat bu elden gelen bişey yok ölüm hak.cuma günüde arkadaşımın annesini defnettik beyin kanaması geçirip iki gün içinde vefat etti.vadesi yeten gidiyo işte.Allah genç acısı vermesin
Başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hayat bu elden gelen bişey yok ölüm hak.cuma günüde arkadaşımın annesini defnettik beyin kanaması geçirip iki gün içinde vefat etti.vadesi yeten gidiyo işte.Allah genç acısı vermesin
Teşekkürler fatmacim inşallah hep boyle giderMimar kardeşim vereceğin kilo biraz var çok az yiyorsun inşallah ilerde zorluk cekmezsdin yoğurt süt yeşillik salata yesen canım iyi olur mence
Yinede kacamaksiz bir gün geçirmiş din kutlarım canım
Puanım 10
Vayyy özlemcim sütunla sporunla nenunle harika bir gün geçirmiş din çok başarılısın kutlarım canım
Puanım yıldızlı 10
Sporun suyun çok guzel pilav çorba ekmek karbon fazla olmus
Puanım 8
Canım adım sayın sporun suyun çok güzel
Patates topu mercimekli koköf iki di bir arada pek olmamış canım yıldızını kırdım
Puanım 10
Canım spor yok herhalde
Menumu beğendim helva tadımlık gormeyelim dondurma ne kadar bilmiyorum
Puanım 9
Vayyy spor su menü çok güzel kutlarım canım
Puanım yıldızlı 10
Canım az yemişsin çok yemektense kutlarım canım spordan kırdım notunu
Puanım 9
GunGünay canım dikkat et kendineGünaydın herkese inşallah bugün sağlıklı mutlu bir gün olsun hepimiz için
Teşekkürler canimHayırlı olsun canım
Dün kızım arkadaşına bizim evde sürpriz doğum günü yaptıCanım adım sayın sporun suyun çok güzel
Patates topu mercimekli koköf iki di bir arada pek olmamış canım yıldızını kırdım
Puanım 10
İçim gidiyor orda olmak içinCanım bugün eşimle gezmeye çıktık Altınkum Akkum tatil sitelerini gördüm bize yururyü mesafesinde aklıma geldin
Bizde biraz aşağıda susankent sitesine yakın bir sitedeyiz
İnşallah
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versinGünaydın herkese ben hazırlandım sınava gideceğim şimdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok önemli benim icinn
Eşim böyle devam edersen bayrama 65 olursun dedi~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***
divinity >> 65 
Kızçelerim
herkes kurban bayramı hedeflerini belirleyip yazsın.

Bahçe yapamıyoruz çünkü sadece yazın ordayız, ekmeye vakit geçmiş oluyor. Köy dediğime bakma, yazlığımız, aynı zamanda benim memleketim.Kaptanim herkese tek tek yazmissin eline sağlık ikili rakamlara cabuk gecerim zaten üçlü rakam yeni gelmişti hemen gider şu döngü y u atlatayim da
köyün tadını çıkar bu arada hic kiskanmadim bahceden biber filan toplanabiliyo mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?