Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam çok olmuş ya Ama onun dışındabeğendim.Sıfırcı hocalar gibi oldum

INŞAALLAH kaptanım bu ara biraz stresliyiz ama en kısa zamanda hedefime ulaşicam ALLAH'IN izniyle

menün cok guzel olmus
ama benim canim mantar cekti

sara_28 Sarayca

Bahçe yapamıyoruz çünkü sadece yazın ordayız, ekmeye vakit geçmiş oluyor. Köy dediğime bakma, yazlığımız, aynı zamanda benim memleketim.
Anladım canım yine de memlekette olmak guzel

Evet hedefim biraz ımkansız gibi ama bu sefer başarmak istiyorum
Sarayca bu isi ciddiye alalim birbirimizi uyaralim sporu aksatmayalim ve basaralim insallah

Canim cicek ekmek beyaz ekmek sanirim onun yerine tam bugday tercih et cekirdek fistik kavrulmus ise trans yag vucuda zararli ben de kuruyemis bagimlisiyim malesef akşam pideye gerek yok onun disinda guzel

Menun cok guzel sadece sabahki meyve tek olabilirdi fruktoz aciktirir bunye meselesi biraz da beni aciktiriyo

Iyi aksamlar kizlar
Pazar menüsü
11.30; 2 haslanmis yumurta
Kk peynir
7 zeytin
Domates salatalık biber
Actifry da kapya ve minik sogan
2 ceviz
1 kayısı

16.30 1 tabak taze fasulye
1 kase susuz isotlu cacık
1cay bardagi kadar cig findik
Su 2 litre bugun devamli vc deydim odemler mi iniyor neyir daha fazla su icmedim.ben de
Spor birazdan yürüyüşe cikarim 75 dk lik

Canım nasıl gecti sınavın inşallah hayırlısı ile atanirsin

Çok güzel canım tartidaki kılon enson lisede 57 gördüğümü hatırlıyorum
saglik olsun canım benim azim edersen verirsin..
arkadasim anlatti 80 kiloymuş magazaya gitmiş esiyle kiyafet deniyormus esi demiski maşallah on onden gidiyor arka arkadan gidiyor bu sözü arkadasima öyle ağır gelmiski azimle 52 kiloya inmiş barbie kiz gibi olmuş
kafin isterse hersey olur :)

biz k. v. demle severiz canım benim
sana afiyet olsun

Teşekkür ederim canım

Menun çok güzel canım
Mide bulantın geçtimi geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım mide bulantım şimdi daha iyi ama gündüz çok kötüydüm
Suyun tadı acı geliyor niye bilmiyorum

Canım çok haklısın ama midem o kadar kötüydüki tatlı bişeyler iyi gelir diye iki tane yedim

Menün güzel canım suda sporda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…