• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

DİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.

katılımcılar
aeben aeben /69.9////
G guziss35 /74,5////
ozlemkartal ozlemkartal /101,7/100,2///
Mor Vampirella Mor Vampirella /62.6////
gamze21 gamze21 /72////
sara_28 sara_28 /105,7////
Sarayca Sarayca /64.5/64,4/// hedef 59.4
Zre_ Zre_ /97,2////
Antepia27 Antepia27 /110///

Kızlar yarışımızı unutmayın (bunu en çok kendime diyorum :KK17:). Çok az kaldı . Başlangıç kilolarınız yazıyor. Böl böl spor yapalım. Yapmayanlari (beni) dürtelim böl böl.:KK53:

DİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.

katılımcılar
aeben aeben /69.9////
G guziss35 /74,5////
ozlemkartal ozlemkartal /101,7/100,2///
Mor Vampirella Mor Vampirella /62.6////
gamze21 gamze21 /72////
sara_28 sara_28 /105,7////
Sarayca Sarayca /64.5/64,4/// hedef 59.4
Zre_ Zre_ /97,2////
Antepia27 Antepia27 /110///

Kızlar yarışımızı unutmayın (bunu en çok kendime diyorum :KK17:). Çok az kaldı . Başlangıç kilolarınız yazıyor. Böl böl spor yapalım. Yapmayanlari (beni) dürtelim böl böl.:KK53:
Ben de katılabilir miyim? :KK15::KK15:

Başın sağ olsun. Allah rahmet etsin canım.
Sağol ablam
Ahucanim basın sağolsun seni görmek ne güzel . Rabbim güZEL günler göstersin. Sen iyi spor yapardın . Napan diyeté devam mı. Burda misin artk
Diyeti bozdum vero bi senedir diyet yapmıyodum dikkat ediyodum ama annemi kaybedince hızla kilo aldım 79 lara dayandım cuma listeye girdim yeniden başladım inşallah sende listedemisin..

Sabah
2 haşlama yumurta
Domates salatalık
1 avuç peynir
Şekersiz çay
Fındık

Ara(piknige gittik ama yağmura tutulduk aslında menüde ızgara tavuk vardı ama geri dönerken aciktigim için yarım simit ve meyve suyu yaptım )

Akşam
Mercimek çorbası(2 kase)
Salata

2.5 lt su
Spor yok

Sabah
2 haşlama yumurta
Domates salatalık
1 avuç peynir
Şekersiz çay
Fındık

Ara(piknige gittik ama yağmura tutulduk aslında menüde ızgara tavuk vardı ama geri dönerken aciktigim için yarım simit ve meyve suyu yaptım )

Akşam
Mercimek çorbası(2 kase)
Salata

2.5 lt su
Spor yok
Beğendimm :KK76::KK76:

saglik olsun canım benim azim edersen verirsin..
arkadasim anlatti 80 kiloymuş magazaya gitmiş esiyle kiyafet deniyormus esi demiski maşallah on onden gidiyor arka arkadan gidiyor bu sözü arkadasima öyle ağır gelmiski azimle 52 kiloya inmiş barbie kiz gibi olmuş
kafin isterse hersey olur :)

Maşallah çok güzel vermiş
Sabır irade motivasyon diyet spor olacak inşallah

CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X
PAZARTESİ TARTISI 9 TEMMUZ
CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X

PAZARTESİ

miyaww__ miyaww__
Zre_ Zre_
G guziss35

Monaalizza Monaalizza
Mor Vampirella Mor Vampirella
@Dumbledore
Y Ya habibi
Sarayca Sarayca
Antepia27 Antepia27
@Ssy8491
vorones vorones