- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Hedefe ulasamayinca mi yiyecek fircayiEvet, biz geçen seferden biliyoruz. Bu sefer fırçayı yeniler yesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefe ulasamayinca mi yiyecek fircayiEvet, biz geçen seferden biliyoruz. Bu sefer fırçayı yeniler yesin![]()
Tebrik ederim.Umarım gönlünüzce olur her şey.Fena değildi artık bekleyip göreceğiz inşallah atanırız :)
Ben de katılabilir miyim?DİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.
katılımcılar
aeben /69.9////
G guziss35 /74,5////
ozlemkartal /101,7/100,2///
Mor Vampirella /62.6////
gamze21 /72////
sara_28 /105,7////
Sarayca /64.5/64,4/// hedef 59.4
Zre_ /97,2////
Antepia27 /110///
Kızlar yarışımızı unutmayın (bunu en çok kendime diyorum). Çok az kaldı . Başlangıç kilolarınız yazıyor. Böl böl spor yapalım. Yapmayanlari (beni) dürtelim böl böl.
![]()
Sağol ablamBaşın sağ olsun. Allah rahmet etsin canım.
Diyeti bozdum vero bi senedir diyet yapmıyodum dikkat ediyodum ama annemi kaybedince hızla kilo aldım 79 lara dayandım cuma listeye girdim yeniden başladım inşallah sende listedemisin..Ahucanim basın sağolsun seni görmek ne güzel . Rabbim güZEL günler göstersin. Sen iyi spor yapardın . Napan diyeté devam mı. Burda misin artk
Teşekkür ederim :)Tebrik ederim.Umarım gönlünüzce olur her şey.
Dolma yi abartttim sabah 2 akşam 1 ah şu yemegi sevmesemOy aksam 1 dolma yine 1 dolma niye
Dolma yi abartttim sabah 2 akşam 1 ah şu yemegi sevmesem
Sevilir ama sadece sevilir uzaktan o daBense çok seviyorum
Yemek sevilmez mi![]()
60 kilo cok zayif durur belki yaş itibariyle ama işte hayal azda zayıf olayim istiyorum hemen beğendiğim kıyafeti düşünmeden alayım inşallah hayaller gercek olur
Sevilir ama sadece sevilir uzaktan o da![]()
BeğendimmSabah
2 haşlama yumurta
Domates salatalık
1 avuç peynir
Şekersiz çay
Fındık
Ara(piknige gittik ama yağmura tutulduk aslında menüde ızgara tavuk vardı ama geri dönerken aciktigim için yarım simit ve meyve suyu yaptım )
Akşam
Mercimek çorbası(2 kase)
Salata
2.5 lt su
Spor yok
Tabiki.Hedefe ulasamayinca mi yiyecek fircayi![]()
saglik olsun canım benim azim edersen verirsin..
arkadasim anlatti 80 kiloymuş magazaya gitmiş esiyle kiyafet deniyormus esi demiski maşallah on onden gidiyor arka arkadan gidiyor bu sözü arkadasima öyle ağır gelmiski azimle 52 kiloya inmiş barbie kiz gibi olmuş
kafin isterse hersey olur :)