Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tarçın engelliyor geciktiriyormu regli ?

Yav sen sabah indik ben yatar dimedinmi, bende yeni uyanmışındır diye günaydın didimdi alalaa
Ohooo, erken kalktım alışverişe gittim, torunum aradı anneanne kapıda kaldık diye, koştur koştur geri geldim. Misafir ağırladım, akşama bide misafirliğe gittim.
Gelincede 6 kilo taze fasulye aldık, yarısını kırdım. Şimdide kahvaltı yapıp yarım kalan alışverişi tamamliycam

Saracım fatmanın kemiği bizim tüm eti yagı senin olsun kötekse kötek arkandayım

hakketti ama değilmi canım o saatte yemek yenirmi çok acıktıysan iç bir bardak su yat uyu

Dentis kilon kaçtı canım?
Yogun spor yapıyorsan yağlar kasa dönüyordur o yüzden baskülde fark görünmeye biliyor bazan
İncelme yokmu incelme?

peki o fark ne zaman belli olacak

çok geçmiş olsun canım

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle

hayırlı sabahlar sevgili rakibem bugün azami dikkat et bende nasıl rakipsem ye kız ye boş ver dikkati mikkati hatta bu sabah nohut yokmu şöyle güzel bir dürüm recai amcamıydı neydi ondan getirt hemde unutmadan gece yatmadan öncede yağda pirzola kızart protein ya o bakımdan olmadı iki yumurta kır tereyağına ohhh mis taam mı tatlı rakibem

Aynen saraycam cok sicak..mecbur kalmadikca disari cikmiyorum...denize bile 1 kez gittim o bile gozumde buyuyor..kilo in cik ayni 76 kusurlerde..

Hoşgeldin canım, eşim Arhavi'li. İş için mi oradasınız?

Son düzenleme:
Aaa çok geçmiş olsun canım kızına

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Ayyy canım geçmis olsun

Heee aynen oo dediklerin i çok yerim bekle

Ben hepinizden büyük olarak gayet dövebilirim
Kızzzzzzz
Yolcam saçını başınııı

Ayyy kaptanim senin eline saglik
Sana bişey demem de
Şu dünkü çocuk sara_28 saraya ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…