tarçın engelliyor geciktiriyormu regli ?Ay vallaha ya yapistilar
70 kusurun ya acele ediyorum sanırım çünkü 5 gün oldu başlayalı ama çok yoğun yapıyorum gerçekten Azda olsa gitsin istiyorum adetim çok düzensiz bu aralar tarçın yutmustum bir ara denize girerken geçişin diye şuan olcak gibiyim ama olamıyorum ondan mı acaba
Ohooo, erken kalktım alışverişe gittim, torunum aradı anneanne kapıda kaldık diye, koştur koştur geri geldim. Misafir ağırladım, akşama bide misafirliğe gittim.Yav sen sabah indik ben yatar dimedinmi, bende yeni uyanmışındır diye günaydın didimdi alalaa
Saracım fatmanın kemiği bizim tüm eti yagı senin olsun kötekse kötek arkandayım
Dentis kilon kaçtı canım?
Yogun spor yapıyorsan yağlar kasa dönüyordur o yüzden baskülde fark görünmeye biliyor bazan
İncelme yokmu incelme?
Bu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu
Bide üstüne benim küçük kızım ayağını kırdı ..komple bacağını alçı yaptılar
Bende ne iştah kaldı ne moral
Hafta sonu 1 kere kaçamak yaptım midem bayram etti
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Günaydınn bol eksili bir gün olsun inşallah
günaydın gelin hanım nasılsın
Olsun bakalim seni mi kıracamSabahınız gününüz aydın hayr olsun efenim
Aynen saraycam cok sicak..mecbur kalmadikca disari cikmiyorum...denize bile 1 kez gittim o bile gozumde buyuyor..kilo in cik ayni 76 kusurlerde..1 ayı geçti görüşmeyeli baya ozlemisiź birbirimizi. Sende eve dönmüşsün hoşgeldin evine.
Hamdolsun iyiyim canım. Izine ayrıldım çocuklarla hasret gönderiyorum. Sen nasılsın? Oğlun bitirdi mi okulu. Tayin oldun mu.
Hoşgeldin canım. Memleketine geldik bu gün sırtımda ter akıyor. Biraz yememe dikkat etsem bu terleme ile 1 haftada 3 kilo gider
Nasilsin canım kilo durumları ne durumda. Ben aldım başımı gidiyorum
Ramazan oncesi 82 oldum 6 kg verdim canim..amin cumlemizin evladinaİyi çok almamışsın hülyam
Atayada maşallah , rabbım iki cihanınıda mutlu etsin ...
Operim teyzesi..hayırlı olsun canım benim yerime öp yakışıklıyı
Hoşgeldin canım, eşim Arhavi'li. İş için mi oradasınız?saraycam hamdolsun iyiyim evet artık arhavideyim 25 sene sonra işe yürüyerek gidip geliyorum çok şüküroğlanda bu sene bitirdi diyelim tek dersi vardı yaz okulunda geçen dönem yarım dönem gitti okula beraberdik 3 ay.
sende çoçukları öp iyi tatiler canım.
Aaa çok geçmiş olsun canım kızınaBu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu
Ben hepinizden büyük olarak gayet dövebilirimYaa sessizce yedim çaktırmadan yazdım duymasın aramizda
Ahhh elinde agirmisablaya el kalkmaz
Yaaa bacım satis haaa
tarçın engelliyor geciktiriyormu regli ?
Bu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
hakketti ama değilmi canım o saatte yemek yenirmi çok acıktıysan iç bir bardak su yat uyu
peki o fark ne zaman belli olacak
çok geçmiş olsun canım
hayırlı sabahlar sevgili rakibem bugün azami dikkat etbende nasıl rakipsem ye kız ye boş ver dikkati mikkati hatta bu sabah nohut yokmu şöyle güzel bir dürüm recai amcamıydı neydi ondan getirt hemde unutmadan gece yatmadan öncede yağda pirzola kızart protein ya o bakımdan olmadı iki yumurta kır tereyağına ohhh mis taam mı tatlı rakibem
Ben hepinizden büyük olarak gayet dövebilirim
Kızzzzzzz
Yolcam saçını başınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?