- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Geçmiş olsun canımBu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu
Bide üstüne benim küçük kızım ayağını kırdı ..komple bacağını alçı yaptılar
Bende ne iştah kaldı ne moral
Hafta sonu 1 kere kaçamak yaptım midem bayram etti
Bilmiyorum abla ya hiç iyi değilim sanki ama iyiymişim gibi görünmeye çalışıyorum sen nasılsın :)
Ayyy canım geçmis olsun
Heee aynen oo dediklerin i çok yerim bekle
Ayyy kaptanim senin eline saglik
Sana bişey demem de
Şu dünkü çocuksara_28 saraya ne oluyor
düğün stresinden hep bunlar kuzum
ben iyiyim canım
Tsk ederim cnm cevabin icinAylin hemşerim deneme düresi en az 2 hafta bu katılım, menü bildirimi, kilo verememe, listede yer olmaması,vs ilede uzatabilir.
Ayrıca çogumuz listede değiliz ek listeler oluyor cumaları onlarda varsındır mutlaka moni kaptanımız takip eder onlarıda .
Yani sıkıntı yok önemli olan kilo vermek ve burda olmak , takıma her sürekli yazan takımdandır
teşekkürlerr canım benim,Umutcum regl ve şişlik işi kişiye göre değişiyor . Misal bazan bende hiç şişlik olmaz bazanda davul gibi olurum regl döneminde , ama şuna kkat ettimki yediklerimizke ve tuzla alakalı bu birazda . Karbon ve tuz rshl döneminde daha çok şişiriyor artı çıkarıyor .
Kv gelince hayatımızda hep diyete engel şeyler var , bunu hep yaşayan biri olrak iyi biliyorum malesef
Zeten hayatımıza beskenme rutinimize uygun bir diyet seçmedikten sonra nekadar kilo verirsek berelim tekrar alıyoruz malesef .
Misal 30 yıllık diyet hayatımda 200 kilo vermişimdir abartmıyorum gerçekten lakin kilo vermek , vermekte değil korumakta gizlidir
Dogru diyorsun cnm.Iki yumurta gotureyim baari.Ders molasinda markete girince kekle pocaya dayanamadim.Cok acikmisim.Disari cikmak hic iyi olmuyor.dışardayız başka seçenek yok diyince laf edemiyorum aylin hemşerim lakin egerki yumurta haşlayıp götürebiliyorsan 2 yumurta kahvaltı yerine geçer birde yanına salatalık domates oldu sana ala kahvaltı poğaçana gerek yogidi
Birde kek
Ne kursu ?
Tabii ki de onemli olan kilo vermek ve birarada olmaktir.Ama isin icinde birincilik de olursa azim daha fazla oluyor.Aylin hemşerim deneme düresi en az 2 hafta bu katılım, menü bildirimi, kilo verememe, listede yer olmaması,vs ilede uzatabilir.
Ayrıca çogumuz listede değiliz ek listeler oluyor cumaları onlarda varsındır mutlaka moni kaptanımız takip eder onlarıda .
Yani sıkıntı yok önemli olan kilo vermek ve burda olmak , takıma her sürekli yazan takımdandır
Cok gecmis olsun cnmBu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu
Bide üstüne benim küçük kızım ayağını kırdı ..komple bacağını alçı yaptılar
Bende ne iştah kaldı ne moral
Hafta sonu 1 kere kaçamak yaptım midem bayram etti
Kaptanicem,benim verdigim kilonun takim yuzdesine etkisi olacak mi?geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
düğün stresinden hep bunlar kuzum
ben iyiyim canım
dünkü çocukmuheeee tabi senden küçüküm
bi daha da karışmamye bacım ye sen gece yatmadan ye hemde daha güzel kilo verirsin
Henüz resmi listede olmadığın için etkilemiyor şu an.Kaptanicem,benim verdigim kilonun takim yuzdesine etkisi olacak mi?
Denize giderken adet gunumdu olmamak için tarçın yuttum ve adetimi kesti ama düzen kalmadi
Henüz resmi listede olmadığın için etkilemiyor şu an.
İlk defa duydum
İse yariyir yani
Evet ya yarıyor 1 tatlı kaşığı tarçın yuttum
Gamzem ben çorbayı yaptım kakin diyetini uygulamadım dılarda olunca canım .aeben vicdan çorbası disinda öğlen yada akşam bişey yiyirmusun.kalorisi dusuk ya
Sanki enerjim düşüyor
Gamzem ben çorbayı yaptım kakin diyetini uygulamadım dılarda olunca canım .
Tam nasıl uygulanıyor onuda bilmiyorum aslında netden bir bak istersen..
Hb kaptanım him eşim arhavili 18 senedir burda yaşıyorum.Hoşgeldin canım, eşim Arhavi'li. İş için mi oradasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?