Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli,mutlu guzel menulubir gun diliyorum.Guzel ve azimli bayanlar.Yarin tartilma gunu ve heyecan dorukta.
Kizlar bisey sorucam.Ben yeni oldugum icin deneme surecinde miyim yoksa yarismaya dahil miyim?Cunku ana listede degilim
Aylin hemşerim deneme düresi en az 2 hafta bu katılım, menü bildirimi, kilo verememe, listede yer olmaması,vs ilede uzatabilir.

Ayrıca çogumuz listede değiliz ek listeler oluyor cumaları onlarda varsındır mutlaka moni kaptanımız takip eder onlarıda .

Yani sıkıntı yok önemli olan kilo vermek ve burda olmak , takıma her sürekli yazan takımdandır

Slm camlar
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Sekersiz cay
1dilim ekmek

Ara
5 erik

Oyle
Mercimek çorbası
Yeşil fasulye
6 yaparak sarması
3 yada 4 kağıt

Ara
Karpuz

Akşam
6 sarma
Mercimek çorbası
Su fazla icemiyom ya
Habibem misafirlikte birde kendi tercihin değilse bişi diyemiyorum tabi menüne .
Menünün diyet menüsü olmadıgını sende biliyorsun
Bu arada kağıt ne?

Ne vakit geçiyorsun evine ?

Sen listededeydin dimi

Dentis kilon kaçtı canım?
Yogun spor yapıyorsan yağlar kasa dönüyordur o yüzden baskülde fark görünmeye biliyor bazan
İncelme yokmu incelme?

dışardayız başka seçenek yok diyince laf edemiyorum aylin hemşerim lakin egerki yumurta haşlayıp götürebiliyorsan 2 yumurta kahvaltı yerine geçer birde yanına salatalık domates oldu sana ala kahvaltı poğaçana gerek yogidi
Birde kek

Ne kursu ?

Sabah platesi görünce gözlerim işiladı , öğlen kek ve meyve suyunu görünce körr oldum
Akşam tekrarında sarma birde 2 dl ekmeği okuyuncaa maviş bacıı dile benden hangi kötekden istersen

Umutcum regl ve şişlik işi kişiye göre değişiyor . Misal bazan bende hiç şişlik olmaz bazanda davul gibi olurum regl döneminde , ama şuna kkat ettimki yediklerimizke ve tuzla alakalı bu birazda . Karbon ve tuz rshl döneminde daha çok şişiriyor artı çıkarıyor .

Kv gelince hayatımızda hep diyete engel şeyler var , bunu hep yaşayan biri olrak iyi biliyorum malesef
Zeten hayatımıza beskenme rutinimize uygun bir diyet seçmedikten sonra nekadar kilo verirsek berelim tekrar alıyoruz malesef .
Misal 30 yıllık diyet hayatımda 200 kilo vermişimdir abartmıyorum gerçekten lakin kilo vermek , vermekte değil korumakta gizlidir

Haftada kaç kere spor yapıyon mortican?
Suyunda az olmuş

De bakim dediğim hafta sonu tek öğün tozutma işini yaptınmı ?

sara duyarsa dayağı yersin söyleyim
Şunun şurasında cumaya ne kaldi( Kemal Sunal filmi varya Salako ) son cümlem ona benzedi

Yaa sessizce yedim çaktırmadan yazdım duymasın aramizda
Hemde o saatte efferim aynen devam

Ahhh elinde agirmis ablaya el kalkmaz

Saracım fatmanın kemiği bizim tüm eti yagı senin olsun kötekse kötek arkandayım

Yaaa bacım satis haaa

Haftada kaç kere spor yapıyon mortican?
Suyunda az olmuş

De bakim dediğim hafta sonu tek öğün tozutma işini yaptınmı ?
Bu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu
Bide üstüne benim küçük kızım ayağını kırdı ..komple bacağını alçı yaptılar
Bende ne iştah kaldı ne moral

Hafta sonu 1 kere kaçamak yaptım midem bayram etti

Abooo o ne kadar yedin

Bu son iki hafta bende veremiyorum resmen yapıştı gitmiyor kilolar

İyi geceler ablajim

Ay vallaha ya yapistilar

Dentis kilon kaçtı canım?
Yogun spor yapıyorsan yağlar kasa dönüyordur o yüzden baskülde fark görünmeye biliyor bazan
İncelme yokmu incelme?

70 kusurun ya acele ediyorum sanırım çünkü 5 gün oldu başlayalı ama çok yoğun yapıyorum gerçekten Azda olsa gitsin istiyorum adetim çok düzensiz bu aralar tarçın yutmustum bir ara denize girerken geçişin diye şuan olcak gibiyim ama olamıyorum ondan mı acaba

Amanınn çok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…