- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Menün Harika tam perşembe balkon konuşmasına uygunMenumu yazayim bende
Sabah
1 haslama yumurta
1 tatli kasigi bal
1 zeytin
1 kk az yagli peynir
Oglen
1 seftali
3 kasik yogurt
Aksam
Kucuk bir tabak semizotu
1 saat yuruyus
1-1,5 litre su
Ekmek pek yemem.Benim de cikolataya karsi zaafim var.
Canım pilatesi nerden yapıyorsun video mu açıyorsun kendin mi yapıyorsunBu günün menüsü yazayim
6.30 pilates evet buna azimle devam edeceğim inşallah. .sırt agrim bacak agrim kalmadi
8 de 2 haşlanmış yumurta
yeşil biber
1 bardak süt
3 zeytin
Ogle 1 buyuk kirmizi erik
1 elma
çeyrek simit arada 1 büyük fincan tarcinli türk kahvesi
Aksam yemegi 18 .00
1 kaseden biraz fazla çorba
Salata 1 kase yogurt
Akşam 9 da sade cay
Birtek simit bozuyor bu gun ama hiç ekmek yemedim bugün
Dayakdan yirttimmi @aeben
Tmm cnm dikkat ederim.Ben hic halsiz kalmiyorum cok sukur.Bugun evdeydim cisslar yokBen az yiyince cok halsiz kaliyorum sabah erken kalk gece gec yat bide ise git ustelik iki çocukla
Öyle oldu canım ablam, bayağı üzdü hattacanım benim çitlembiğim benimhamdolsun iyiyim. bu seneki sınav hepinizi bocalattı üzgünüm bu konuda ama madem seneye hazırlanacan ve tıp istiyon tercih yapma bitanem
Motive olur bence iyi fikirKızlar bugun aklima ne geldi belki yapaniniz var dir..
15 günde bir dar gelen kıyafetleri mi giyip resim cekilecem farki görmek için
Dikkat ederim cnm.Bazen hic istahim oluyor.Bugun evde olunca kel,simit,ciklotali gofret yemedim ne guzel.Ama yarin ki bireysel yarismaya katilsaydim keskeBaya sıkı bir perşembe menüsü olmuş aylincim
Hergün bu kadar az yeme ama
Guzel fikir aslinda.Bende 65 olmadan hic denemicem demistim.Moralim bozulmasin diyrKızlar bugun aklima ne geldi belki yapaniniz var dir..
15 günde bir dar gelen kıyafetleri mi giyip resim cekilecem farki görmek için
Sagol cnm begendigine sevindim.Arada cisslar oldu ama bugun yemedim.Esim yas pasta alalim dedi aldirtmadim.Bi de su yarismaya tam anlamiyla dahil olaydim cok iyi olacakti.Biliyorum onemli olan zayiflamamiz ama sabirsizlaniyorum isteMenün Harika tam perşembe balkon konuşmasına uygun
Guzel fikir aslinda.Bende 65 olmadan hic denemicem demistim.Moralim bozulmasin diyr
Ben bu hafta başı diyetisyen kontrolünde 6 haftada toplamda 9 kilo vermişim ve bunun büyük kısmı yağdan gitmiş arkadaşlarım kendi ailem ve tanıdıklar bile bayağı incelmişsin derken bu akşam düğünde görümcem hala diyete devam ediyormusun hiç farketmemişsin dedi neyseki artık bunları kafaya takmıyorum dahada hırslanıp harika bir vücuda sahip olarak onları hasetlerinden çatlatacam
markete girdim yürüyüşe cikinca kendime kocaman cikolata aldim
eve gelirken komsuma verdim yemedigim icin cok mutluyum
fatmacım hamdolsun iyiyim sen nasılsın ?sıcak ve nemle boguşuyorum bugün çok şiddetli başağrım vardı migren tarzı geçmeyince iğne yaptırdım kafam sünger gibi
fatmacım yemek konusunda zorlanmıyorum çünkü hep aynı yiyorum dikkat ediyorum arada kaçamaklarım olsada biliyorsun ben aburcubur sevmem tatlı sevmem stres ve haraket az olunca geri kilo alıyorum onuda nasıl aşacam bilmiyorum hayırlısı........
Allah yardımcın olsun canımValla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorumdua edin bana ablam eşim geldikçe arada takip ediyorum
Ay bayılazamm
Akıllım ekmek yok yazmışım yemek yok delll
Yasemin bacım her öğün ekmek alıyorya, öğlen kek yedi diye akşam ekmek yememiş onu dediydim
Şştt kimse duymasın, kulağıma söyle. Nasıl patlatıyorsunuz.Bi portakal patlatırsın hülyam geri inersin 72-73'e
Görümcene dalasım geldiBen bu hafta başı diyetisyen kontrolünde 6 haftada toplamda 9 kilo vermişim ve bunun büyük kısmı yağdan gitmiş arkadaşlarım kendi ailem ve tanıdıklar bile bayağı incelmişsin derken bu akşam düğünde görümcem hala diyete devam ediyormusun hiç farketmemişsin dedi neyseki artık bunları kafaya takmıyorum dahada hırslanıp harika bir vücuda sahip olarak onları hasetlerinden çatlatacam
Sağol canım, bende cevizli kakaoluya bayılıyorum. Ama yapmıyorum yerim diye.ne güldüm ama :)))) teşekkürler valla . ben hazır gıda pek yememde belirtme gereği duydum bacım tabiki cısss biliyommm normal kekti yediğim. cevizi kakousu yoktubeni güldürdün rabbimde seni güldürsün.
Saol ablacimAllah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?