İyi olmuş iş yerin evine yakın. Hem orası küçük hastane daha rahat olur. Oğlunda bitirmiş sayılır hayırlı olsun. Senin tlf gitti bende. Telefonum bozuk sürekli format atılıyorsaraycam hamdolsun iyiyim evet artık arhavideyim 25 sene sonra işe yürüyerek gidip geliyorum çok şüküroğlanda bu sene bitirdi diyelim tek dersi vardı yaz okulunda geçen dönem yarım dönem gitti okula beraberdik 3 ay.
sende çoçukları öp iyi tatiler canım.
He vallahi HaklisinSabah platesi görünce gözlerim işiladı , öğlen kek ve meyve suyunu görünce körr oldum
Akşam tekrarında sarma birde 2 dl ekmeği okuyuncaa maviş bacıı dile benden hangi kötekden istersen
oyyy oyy utandim ne yemisim oyleAbooo o ne kadar yedin
Bu son iki hafta bende veremiyorum resmen yapıştı gitmiyor kilolar
İyi geceler ablajim
Allah 'tan anlayanlar mevcut. Bi ara bende baya saçmalamıştımsana noliyoki gamze anlamış bak
Ay bazan acil yazıp çıkıyorum harfler karışık oluyo
Kekin cevizli ve kakaoluysa affedelim.menümü vereyim
sabah7.30
bir haslanmış yumurta 4 zeytin yarım domates küçük parça kaşar yarım dilim ekmek tam bugdağ
ara 10.30
isrra üzerine türk kahvesi orta
öğlen12.30
yarım kase ezogelin çorba yarım porsiyon taze fasülye ve yoğurt küçük dilim ev keki
akşam17.30
eve gelince çok acıktım kabak yemeği bir tabak yoğurtlu
2.5lt su spor gene yok
Valla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorumHercai91 canım nerelerdesin merak ettim nasilsin
Nerde yok, akşam yoğurtlu kabak yemeği varyaİlk haftalarda sadece diyet olsun sonraki haftalarda eklersin yaseminim
Kekinide görmeyek akşam ekmek yememişsin
gecmis olsun kansızlık olmuşturValla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorumdua edin bana ablam eşim geldikçe arada takip ediyorum
Yasom 72-73 arasi gidip geliyordum hasimotodan sonra aldim dedigin gibiDaydream- bacim hasimato seni etkilemis 70i gecmezdin sen bende 75 oldum of off ...
Vorones daha çok abur cubur yiyorListeyi görünce @vorones aklıma düştü
Ay bayılazammNerde yok, akşam yoğurtlu kabak yemeği varya
Estağfirullah, ama biraz dikkatevet bacım onu öyle dengeleyim dedim bugün hem kahve hem kek yiyince ekmekleri kestim:)) öyle yorgun geliyorumki spor yapmaya mecalim kalmıyor çokta sıcak nemden boğulduk . ama benim derdim yemek değil hareket etmem gerekiyor farkındayım spor yapmassam olmuyor ama bu gücü bulamadım hala beni acık aşşağılayın
Hemen el atıyorumBu işi gezegen bacıya havale ediyom
Bi portakal patlatırsın hülyam geri inersin 72-73'eYasom 72-73 arasi gidip geliyordum hasimotodan sonra aldim dedigin gibi
Ben az yiyince cok halsiz kaliyorum sabah erken kalk gece gec yat bide ise git ustelik iki çocuklaMenumu yazayim bende
Sabah
1 haslama yumurta
1 tatli kasigi bal
1 zeytin
1 kk az yagli peynir
Oglen
1 seftali
3 kasik yogurt
Aksam
Kucuk bir tabak semizotu
1 saat yuruyus
1-1,5 litre su
Ekmek pek yemem.Benim de cikolataya karsi zaafim var.
Güzel mavişim afiyet olsunBu günün menüsü yazayim
6.30 pilates evet buna azimle devam edeceğim inşallah. .sırt agrim bacak agrim kalmadi
8 de 2 haşlanmış yumurta
yeşil biber
1 bardak süt
3 zeytin
Ogle 1 buyuk kirmizi erik
1 elma
çeyrek simit arada 1 büyük fincan tarcinli türk kahvesi
Aksam yemegi 18 .00
1 kaseden biraz fazla çorba
Salata 1 kase yogurt
Akşam 9 da sade cay
Birtek simit bozuyor bu gun ama hiç ekmek yemedim bugün
Dayakdan yirttimmiaeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?