Dogru diyon, oyle hic dusunmemistimAman onlar alsın, yoksa gelin iyi bakmamış olur
Sende sıcaktanmı uyumadin.Dogru diyon, oyle hic dusunmemistim
Ablacim bu pilavdan 1 kaseye 1-2 yemek kaşığı bulgur ancak giriyor içinde ısırgan otu ebe gümeci otu nane yaprak her yeşillik var hatta ekşi yoğurtta konuluyor adı bu yüzden öyle çorba gibi sulu bir yiyecek misafir geldi en uygunu yeşillikli olanı oydu börek yemedim :)Tek çeşitli ve poğaça türü kahvaltı
Pilavvv
Hem de 2 kase
uyuyamiyorum ve ayaklarim agriyor zumba ve temizlik yuzunden birde sicak. Yapisti ustume hersey ama neyse belki terleyince kalori yakarizSende sıcaktanmı uyumadin.
Çok sıcak, resmen yaptığım yerde kalorifer yanıyor gibi
Sicaktan uyuyamadim.Valla benimde karnim gurrrr gurrrr ediyoAciktimda ya gurr gurr ediyor karnimsu icimde kandirim midemi
Hani senin menün nerde fatmacım
Bugün spor yapmadım çünkü kendimi çok halsiz hissediyorum ve başım çatlayacak gibi ağrıyor
Antepia27 ablam. Tebrikler ya. Alin tu idan gördüm 2 Kilo vermisssin. Ben de An itibariyle . Diyetsizligın ve tatilin Son günahlarını kazananiuormm. Bu saatte çılgın gibi cis lar yedim. Anlatmaya Gerek yok !!! Biliyorsunuz !!!
Geçmiş olsun canımBugün spor yapmadım çünkü kendimi çok halsiz hissediyorum ve başım çatlayacak gibi ağrıyor
Gunaydin kizlar.Yeni bir hafta basliyor hadi hayirlisi.Cok eksilerli bir hafta olsun insallah
Çoğu ödemdir canım gider çarçabukDaha şişlerim inmedi abla, ve reglim devam ediyor 70 kiloyum şimdilik
Sıkıntı yok canım şimdiden iyi tatillerInsallah once senin verdigin hedeflere ulasicam,sonrada kendi hedefime 62 ye ulasicam cnm.Monicim bayramda bizde Kayseriye koye gidicez.Ilk defa gidiyoruz tel ceker mi ne durumda olur hicbir fikrim yok.Sıkıntı olmaz insallah
Çok faydalı bir bilgi(Alintidir) Lif ve vitamin alımınızı artırmak için, mevsiminde sebze ve meyve tüketin. Yaz meyveleri kalori açısından çok da masum değiller. Özellikle karpuz tüketiminizde dikkatli olun. 1 porsiyon meyve yerine 2 parmak kalınlığında yarım ay dilimi kesilmiş miktarda karpuz tüketebilirsiniz. Ancak kan şekerinin dengeli olması için karpuzun yanında 1 dilim peynir de yemelisiniz. Meyvelerin yanında tüketeceğiniz süt, yoğurt, ayran veya kefir kana karışma hızlarını azaltacağı gibi yağa dönüşmelerine de engel olacaktır.
(Alintidir) Lif ve vitamin alımınızı artırmak için, mevsiminde sebze ve meyve tüketin. Yaz meyveleri kalori açısından çok da masum değiller. Özellikle karpuz tüketiminizde dikkatli olun. 1 porsiyon meyve yerine 2 parmak kalınlığında yarım ay dilimi kesilmiş miktarda karpuz tüketebilirsiniz. Ancak kan şekerinin dengeli olması için karpuzun yanında 1 dilim peynir de yemelisiniz. Meyvelerin yanında tüketeceğiniz süt, yoğurt, ayran veya kefir kana karışma hızlarını azaltacağı gibi yağa dönüşmelerine de engel olacaktır.
Allahimm tartida 95.3 kg ciktim, bu neydi gi dun ayri bugun ayri. Odemmi attim acaba
Bide sucuk var ah ah nasıl zor bir imtihan olacak benim için ..mantıyı da bir severim ki çiçek dolmasiKayseri de köye geleceksin ve. Dikkat edeceksin.
Mesela kombe yemiyecek mantı ve yukaaa ekmek dürüm yapmayacksın. ..
Emin misin
He kiz vallahi oyle ..aksam gozum dönüyorSenin başlangıçlar hep guzelde,bitişte sıkıntı meyveler fazla olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?