Fatmacim o şımarma hepimizde oluyor emin ol bendede oldu bukadar hastalığıma ve yaşıma göre iyi kilo verdin diyen çok oldu hatta dr bile hastaya mide balonu takmıştı genç bir kıza 6 kilo vermiş kızdı beni örnek gösterdi bir bak ablaya dedi kendi verdi 20 kilo bir onurum oksandi ve bir miktarda şımardım galiba 3 sene sonra 10 kilo almış geri döndüm bak.
Menu
Sabah 1 kk peynir
1 domates
Salatalık
Yeşil biber
Yarim haşlanmış yumurta
Oglen
Metabolizma cayi
Akşam
Saat 18:30
2 parça tavuk haslama patates (yarım patates kadardı)
Yeşil biber
Domates
1 kase yoğurt
Metabolizma çayı toplamda 1 buçuk litre
1litrede su olur yatan kadar
Saracim patetes insülini yükseltir ama gün boyu hiç karbonhidrat almamış ve yoğurt yemiş o yüzden dengeli menü olmus arkadaşım menüsü.Güzel menü canım ama patates yemenelisin
Saracim patetes insülini yükseltir ama gün boyu hiç karbonhidrat almamış ve yoğurt yemiş o yüzden dengeli menü olmus arkadaşım menüsü.
Mesajı 2 kez yolla spor yapmaMenu
Sabah 1 kk peynir
1 domates
Salatalık
Yeşil biber
Yarim haşlanmış yumurta
Oglen
Metabolizma cayi
Akşam
Saat 18:30
2 parça tavuk haslama patates (yarım patates kadardı)
Yeşil biber
Domates
1 kase yoğurt
Metabolizma çayı toplamda 1 buçuk litre
1litrede su olur yatan kadar
Buda sana özgü bir dil. Anlamak için beynimi patlatiyom yemin ederimGuGüz menü canım kutlarım
NasiNası ödem çayının etkisi nasil
Buda sana özgü bir dil. Anlamak için beynimi patlatiyom yemin ederim
Kızlar size bir pratik bilgi
Kızartma yaparken 2 parmağına yağ sıçradı ve yandı. Hemen yanan bölgenin üstüne sıvı yağ döküp havayla temasını kestim. 5 dakika kadar acıya dayandım, şimdi acı filan kalmadı. Aklınızda olsun, yağ yanığında kesinlikle suya tutmayın
Buda sana özgü bir dil. Anlamak için beynimi patlatiyom yemin ederim
İyi akşamlar bayanlar
Menüm
Sabah : 1 bardak elma sirkeli ballı su
Kahvaltı : 2 yumurtadan salata
Domates - salatalık
Peynir - 3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : Nescafe
Öğle : 1 tabak mercimekli kısır
3 domates 3 salatalık
Yarım mısır
Akşam : yarım lt yeşil çay
Su : 3 lt
Spor : 300 ip atlamagezegenfeza
Teşekkür ederim canım
Bende 20 yıldan fazladır ikili rakamları görmemiştim duygularımı anlatamam dahada hırs yaptım bayrama hedefim 95 ti ama şimdi 93 falan düşünüyorum
Fatmacim gene olacan ıns sen çok güzel şeyler başardın. Ben sana hep inandım şimdide inanıyorum....
Ayy lütfen sen bencileyin simarma men yaklaşık 50 kilo verince simardim herhalde
Belkide zihnime kutladığım 100 altına düşünce rahatladım
Birçok kişinin 50 kilidaki yaşadığı mutluluğu özgüveni hayat kalitesini sanki men 98 yaşadım
Hayatımda okadar çok şey degisti ki
Artık kiyafet bulabiliyordum
Ayakta namaz kılabiliyordum yerleri eğilip silmek veya sandalye çıkıp mutfak dolapları mi siliyordum bu çok basit işlerde bile başkalarına ihtiyacım oluyordu dile kolay 145-147 kilo cuvacivardaydim şimdiki halinde bin sukuş nerdeyse 40 hafifleyim ama tabii yetmez devammm
GuGüz menü canım kutlarım
NasiNası ödem çayının etkisi nasil
Saracim patetes insülini yükseltir ama gün boyu hiç karbonhidrat almamış ve yoğurt yemiş o yüzden dengeli menü olmus arkadaşım menüsü.
1 patatesin yarisi kadardi canımGüzel menü canım ama patates yememelisin
Alışırsın zamanla canım uyku düzeni vs. Için gündüz çalışmak daha iyi.Sarayca m her gün sabah kalk ise git zor geliyor 12 13 sene nobetli çalışınca bünye alisamaditosladım heleki icaplar telefonla gez biryere kıpırdayama bazen boğuyor 3 haftadır ıcapciyim yaz dönemi sıkıldım .ne zaman cagirilacaksin belli değil neyse bunada alışacağız elbet.
İyiyim hamdolsun canım senin nasıl gidiyor tatil nezaman sahalara dönüyorsun
Vaaaav harika bir haber canım kutlarım
Veeeee gamzeye alkış harikasın canim
Canım dolmalar pirinçli mi sanki biraz fazla olmuş afiyet olsun
Canım merama gidin şems Tebrizi Hz türbesi ne gidin
UOTE="aeben, post: 56889688, member: 80890"]Aa 9. Takım kapandımı ?...
Diğer takımlara bakmıyorum , bilmiyordum ...
Mesajı 2 kez yolla spor yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?