- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cok gecmis olsun cnm.Havayla temasi kesmek akillica super bi yontem.Paylasimin icin tsk lerKızlar size bir pratik bilgi
Kızartma yaparken 2 parmağına yağ sıçradı ve yandı. Hemen yanan bölgenin üstüne sıvı yağ döküp havayla temasını kestim. 5 dakika kadar acıya dayandım, şimdi acı filan kalmadı. Aklınızda olsun, yağ yanığında kesinlikle suya tutmayın
Hâlâ gugüz çıkıyor yaCanım sabahları içtiğini sirke bal faydası oluyormu
Bu arada gugüz menü canım
Bi zahmetVallahii o kadar çok söyledin ki
Senden utandığıma baslicam
Canimm
Sohbetinize katilamiyorum arkadaslar.Sadece menu paylasmakla yetiniyorim kusura bakmayin.
Sabah : Iki tane kepekli galeta
Domates peynir
Ogle : iki su bardagi ayran
Aksam : 8 tane etli sarma
3 kasik yogurt
Bir saat yuruyus
1.5 lt su
TabikiBahane bahane nereye kadardimi amaa
Insallah cnm.Eksilerle dolu bir cuma olucak insallahGüzel menü canım
cumaya bomba olucaz BOMBA
Teyyy tey teyyyy
Ben çok faydasını gördümCanım sabahları içtiğini sirke bal faydası oluyormu
Bu arada gugüz menü canım
Sirke ve bal ne kadar canimBen çok faydasını gördüm
2012 de 14 kilo vermiştim her sabah içiyordum
Bu ara yavaş kilo verdiğim için tekrar başladım
Kilo verdirmek miSağol canım
Evet canım haklısın bende öyle düşündüm bir iki gün deneyip bakacam
Az önce netten araştırdım biraz muz bilinenin aksine kilo verdirmeye yardımcı olurmuş yazıyor bir çok diyetisyen bu görüşteymiş deneyip görecez
Ben eözirdiğim için hiç o toplara girmiyorum giremiyorum.Ben çok faydasını gördüm
2012 de 14 kilo vermiştim her sabah içiyordum
Bu ara yavaş kilo verdiğim için tekrar başladım
1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı balSirke ve bal ne kadar canim
Zorla verme canımKilo verdirmek mi
Bebeğime zorla ısrarla vermeye çalışıyorum kilo alsın biraz diye halbuki. Biz mi yanlış biliyoruz acaba
Emzirirken yapma zatenBen eözirdiğim için hiç o toplara girmiyorum giremiyorum.
Pizza ve yaşpastaArkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....
Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....
Günaydın ortim
Özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?