menümü yazayım
Sabah yok
Öğle
Bir porsiyon ekmeksiz tavuk döner
Ayran
Akşam
Bir kase domates çorbası
Bir tabak mantar kavurması (kavurma yazdığıma bakmayın iki yemek kaşığı zeytinyağı ile pişti)
Salata
Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie iki saat yürüyüş
Sabahları bazen kahvaltı yapmıyorsundiyetisyen mı öyle istiyor
2 saat yürüyüş yap
Üstüne leslLe
Ben olsam pert olirim
Canimm önce seni kutlarım en son nezaman iki basamaklı sayıların görmüştün
Men nerdeyse 20 yıl sonra Ocak ayında gördüm o günkü mutlulugumu anlatamam senin duyguların nasil
Menum:
Sabah:
2 catal sucuklu yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates
3 bardak cay
Su
Oglen
1 bardak kahve
Aksam
3 kaşik taze fasulye
2 kaşik pilav
Yogurtlu kabak patlixan
Su
Dogum gununki:
1 dilim pastanin yarisi
2 bardak cay
Toplam su 2 lt
Spor : ( sabah 2 saat ev isi haric) Yok.
Zumbaya gidecektim devam etmedi
Canım bugün diyet adına hiç başarılı bir gün gecirmedim kendimi ikna Edip lesli yapayım dedim PC jarj kablosu bu bulamadım dünden evi temuzleyince çok temizlikte yapmadım ama cumaya 107 bişey gelicem inşallah
Fatmacim gene olacan ıns sen çok güzel şeyler başardın. Ben sana hep inandım şimdide inanıyorum....Canimm önce seni kutlarım en son nezaman iki basamaklı sayıların görmüştün
Men nerdeyse 20 yıl sonra Ocak ayında gördüm o günkü mutlulugumu anlatamam senin duyguların nasil
Menum:
Sabah:
2 catal sucuklu yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates
3 bardak cay
Su
Oglen
1 bardak kahve
Aksam
3 kaşik taze fasulye
2 kaşik pilav
Yogurtlu kabak patlixan
Su
Dogum gununki:
1 dilim pastanin yarisi
2 bardak cay
Toplam su 2 lt
Spor : ( sabah 2 saat ev isi haric) Yok.
Zumbaya gidecektim devam etmedi
Teşekkür ederim canım
Bende 20 yıldan fazladır ikili rakamları görmemiştim duygularımı anlatamam dahada hırs yaptım bayrama hedefim 95 ti ama şimdi 93 falan düşünüyorum
Fatmacim gene olacan ıns sen çok güzel şeyler başardın. Ben sana hep inandım şimdide inanıyorum....
Fatmacim gene olacan ıns sen çok güzel şeyler başardın. Ben sana hep inandım şimdide inanıyorum....
Ayy lütfen sen bencileyin simarma men yaklaşık 50 kilo verince simardim herhalde
Belkide zihnime kutladığım 100 altına düşünce rahatladım
Birçok kişinin 50 kilidaki yaşadığı mutluluğu özgüveni hayat kalitesini sanki men 98 yaşadım
Hayatımda okadar çok şey degisti ki
Artık kiyafet bulabiliyordum
Ayakta namaz kılabiliyordum yerleri eğilip silmek veya sandalye çıkıp mutfak dolapları mi siliyordum bu çok basit işlerde bile başkalarına ihtiyacım oluyordu dile kolay 145-147 kilo cuvacivardaydim şimdiki halinde bin sukuş nerdeyse 40 hafifleyim ama tabii yetmez devammm
Fatmacim o şımarma hepimizde oluyor emin ol bendede oldu bukadar hastalığıma ve yaşıma göre iyi kilo verdin diyen çok oldu hatta dr bile hastaya mide balonu takmıştı genç bir kıza 6 kilo vermiş kızdı beni örnek gösterdi bir bak ablaya dedi kendi verdi 20 kilo bir onurum oksandi ve bir miktarda şımardım galiba 3 sene sonra 10 kilo almış geri döndüm bak.Ayy lütfen sen bencileyin simarma men yaklaşık 50 kilo verince simardim herhalde
Belkide zihnime kutladığım 100 altına düşünce rahatladım
Birçok kişinin 50 kilidaki yaşadığı mutluluğu özgüveni hayat kalitesini sanki men 98 yaşadım
Hayatımda okadar çok şey degisti ki
Artık kiyafet bulabiliyordum
Ayakta namaz kılabiliyordum yerleri eğilip silmek veya sandalye çıkıp mutfak dolapları mi siliyordum bu çok basit işlerde bile başkalarına ihtiyacım oluyordu dile kolay 145-147 kilo cuvacivardaydim şimdiki halinde bin sukuş nerdeyse 40 hafifleyim ama tabii yetmez devammm
Menu
Sabah 1 kk peynir
1 domates
Salatalık
Yeşil biber
Yarim haşlanmış yumurta
Oglen
Metabolizma cayi
Akşam
Saat 18:30
2 parça tavuk haslama patates (yarım patates kadardı)
Yeşil biber
Domates
1 kase yoğurt
Metabolizma çayı toplamda 1 buçuk litre
1litrede su olur yatan kadar
Ayy canım 2015 yazı sizlerin buranın hayatıma girmesi artık menim bile kendime güvenim yokken bana inanmamış olmanız o yılı ve kadromuzu hiç unutamam hayatımda yeni bir pencere nin ac
acildigi zamandi senin Ramazan'ı şerifte bayramda tembih etmen ve okadar ikramliklara hayır diyebilmustim
İnşallah canım yine yapacağız hep beraber
UOTE="sara_28, post: 56896860, member: 238516"]Bende inanıyorum arkadaşıma başaracak burda hep beraber başaracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?