Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabahları bazen kahvaltı yapmıyorsun diyetisyen mı öyle istiyor
2 saat yürüyüş yap
Üstüne leslLe
Ben olsam pert olirim

Sabahları bazen kahvaltı yapmıyorsun diyetisyen mı öyle istiyor
2 saat yürüyüş yap
Üstüne leslLe
Ben olsam pert olirim

Evet canım bir aydır sabah kahvaltım yoktu çok acıkırsam yumurta süt falan yiyip içiyordum diyetisyenim böyle istiyordu ama yarından itibaren listem değişti kahvaltı var artık

Antepia27 kuzum neredesin gelde hem menünü bildir hemde sohbet edek

Canım bugün diyet adına hiç başarılı bir gün gecirmedim kendimi ikna Edip lesli yapayım dedim PC jarj kablosu bu bulamadım dünden evi temuzleyince çok temizlikte yapmadım ama cumaya 107 bişey gelicem inşallah

Menum:

Sabah:
2 catal sucuklu yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates
3 bardak cay
Su

Oglen
1 bardak kahve

Aksam
3 kaşik taze fasulye
2 kaşik pilav
Yogurtlu kabak patlixan
Su

Dogum gununki:
1 dilim pastanin yarisi
2 bardak cay

Toplam su 2 lt
Spor : ( sabah 2 saat ev isi haric) Yok.
Zumbaya gidecektim devam etmedi

Canimm önce seni kutlarım en son nezaman iki basamaklı sayıların görmüştün
Men nerdeyse 20 yıl sonra Ocak ayında gördüm o günkü mutlulugumu anlatamam senin duyguların nasil

Teşekkür ederim canım
Bende 20 yıldan fazladır ikili rakamları görmemiştim duygularımı anlatamam dahada hırs yaptım bayrama hedefim 95 ti ama şimdi 93 falan düşünüyorum

Doğum günü mü yinede ucuz atlatmiasin canim

Anlıyorum seni canım ama diyetine dikkat et hiçbir şey sağlığından önemli değil

Canimm önce seni kutlarım en son nezaman iki basamaklı sayıların görmüştün
Men nerdeyse 20 yıl sonra Ocak ayında gördüm o günkü mutlulugumu anlatamam senin duyguların nasil
Fatmacim gene olacan ıns sen çok güzel şeyler başardın. Ben sana hep inandım şimdide inanıyorum....

Öncelikle kızının doğumgünü kutlu olsun mutlu yıllar dilerim

Sonra doğum günü olduğunu bildiğiniz için pilav ekmek sucuk yememeliydiniz

Teşekkür ederim canım
Bende 20 yıldan fazladır ikili rakamları görmemiştim duygularımı anlatamam dahada hırs yaptım bayrama hedefim 95 ti ama şimdi 93 falan düşünüyorum

Ayy lütfen sen bencileyin simarma men yaklaşık 50 kilo verince simardim herhalde
Belkide zihnime kutladığım 100 altına düşünce rahatladım
Birçok kişinin 50 kilidaki yaşadığı mutluluğu özgüveni hayat kalitesini sanki men 98 yaşadım
Hayatımda okadar çok şey degisti ki
Artık kiyafet bulabiliyordum
Ayakta namaz kılabiliyordum yerleri eğilip silmek veya sandalye çıkıp mutfak dolapları mi siliyordum bu çok basit işlerde bile başkalarına ihtiyacım oluyordu dile kolay 145-147 kilo cuvacivardaydim şimdiki halinde bin sukuş nerdeyse 40 hafifleyim ama tabii yetmez devammm

Menu
Sabah 1 kk peynir
1 domates
Salatalık
Yeşil biber
Yarim haşlanmış yumurta

Oglen
Metabolizma cayi

Akşam
Saat 18:30
2 parça tavuk haslama patates (yarım patates kadardı)
Yeşil biber
Domates
1 kase yoğurt

Metabolizma çayı toplamda 1 buçuk litre
1litrede su olur yatan kadar

Menu
Sabah 1 kk peynir
1 domates
Salatalık
Yeşil biber
Yarim haşlanmış yumurta

Oglen
Metabolizma cayi

Akşam
Saat 18:30
2 parça tavuk haslama patates (yarım patates kadardı)
Yeşil biber
Domates
1 kase yoğurt

Metabolizma çayı toplamda 1 buçuk litre
1litrede su olur yatan kadar

Fatmacim gene olacan ıns sen çok güzel şeyler başardın. Ben sana hep inandım şimdide inanıyorum....

Ayy canım 2015 yazı sizlerin buranın hayatıma girmesi artık menim bile kendime güvenim yokken bana inanmamış olmanız o yılı ve kadromuzu hiç unutamam hayatımda yeni bir pencere nin ac

acildigi zamandi senin Ramazan'ı şerifte bayramda tembih etmen ve okadar ikramliklara hayır diyebilmustim
İnşallah canım yine yapacağız hep beraber
UOTE="sara_28, post: 56896860, member: 238516"]Bende inanıyorum arkadaşıma başaracak burda hep beraber başaracaz[/QUOTE]

Ayyy kuzum iyiki seni tanidim

Yetmez tabi ideal kiloya gelene kadar devam
Ama ama accık şımarayım kız 100 kilonun altına inmişim ohhhh

Fatmacim o şımarma hepimizde oluyor emin ol bendede oldu bukadar hastalığıma ve yaşıma göre iyi kilo verdin diyen çok oldu hatta dr bile hastaya mide balonu takmıştı genç bir kıza 6 kilo vermiş kızdı beni örnek gösterdi bir bak ablaya dedi kendi verdi 20 kilo bir onurum oksandi ve bir miktarda şımardım galiba 3 sene sonra 10 kilo almış geri döndüm bak.

GuGüz menü canım kutlarım
NasiNası ödem çayının etkisi nasil

Ayyy kuzum iyiki seni tanidim[/QUOTE]
Çok güzeldi takım arkadaşlarımız allah razı olsun hepsinden Sendende allah razı olsun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…