Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu gerçek anlamda ikinci diyetim
İlkinde çok kararliydim 14 kilo verdim ama herşeyi yiyerek baklava yaşpasta börek herşey dahil
Sadece az az yedim
Bu diyetimde de kararlıyım
Takımda olduğum için sorumluluğum var diye yasak olan şeyleri yemiyorum
Aslında ilk yaptığım diyet bana en uygunu
Çünkü dediğin gibi hedefime ulastiktan sonra yasakları azar azar yemeye basliycam
Ama eziyetini çekip kilo verip amacima ulaşıp birdaha aynı sıkıntıyı yaşamamak için abartmiycam tabiki

Hemen parmak basıyorum.
Ilk başladığımda diyet yemeği adı altında birşeyler yapıyordum. Bi süre sonra usandım. Ve kendime ayrı evdekilere ayrı yapıyordum. Haliyle mutfakta çok vakit geçiriyordum. Yemek yapmayıda yemeyide sevmiyorum, buda benim için zor geldi.
Sonrasında eve ne yapıyorsam bana uyanlardan az ve erken yemeye başladım. Kilo vermemde devam etti. Sadece neyi ne zaman yemek gerekli onu bilmek lazım.( ben biliyorum demiyorum). Birde listedeyken perşembeleri sadece sıvı alıyordum. Bunuda devam ettirebilirim

Ben kuru fasulye yapsam 2 koca tabak yerim.
Birde önceden ıslatmıyorum, yürüyen bomba gibi dolanıyorum

Canım aslında diyette olmak kendini bu anlamda kasmak kısa vadede sonuç versede uzun vadede sonuç hüsran olur önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve bunu yaşam biçimi haline getirmek bu demek değilki hayatımız boyunca baklava börek makarna pilav v. s. şeyler yenmeyecek böyle bir dünya yok abartmamak şartıyla yenebilir ancak ben kendi adıma vermem gereken kilolar fazla olduğu için şimdilik bu çok sevdiğim yemekleri bir müddet yememeye ikna ettim kendimi istediğim kiloya gelince homini gırtlak değil ama ölçülü yiyebileceğimi biliyorum buda beni mutlu ediyor. Ayrıca bu yemekleri şimdide yapıyorum eşime ama ben tadına dahi bakmıyorum yemek yapmayıda yemeyide çok seven biri olarak herşey kafada bitiyor diyorum iradeli olmak kararlı olmak bizi sonuca götürecektir.

neden öğün atladın canım bir bardak sütle 3 ceviz akşama kadar seni götürürmü

Öğlen yemeği yemeyip akşam 6 7 gibi yerim diye düşündüm.ama olmadi canim

tebrikler canım
Hem nefsini terbiye ettin hemde sen kazandın

Menü

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek

ÖĞLEN
1 bardak süt
3 ceviz

Ara
1 kase yoğurt

1 top dondurm (ben bu dondurma işinden bişey anlamadim.disari cikinca yanımdaki alirken unutup alıyorm)

AKŞAM
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık

Menu komple protein olmuş
İdar eder bı menu

Daha iyi yarın eksi çıkarsın
Dondurmayı bende sordum diyetisyenime haftada bir gün üç dört top yiyebilirsin dedi ama ben normalde de dört top dondurma yemem en fazla iki top

Öğlen akşam yemeklerin eksiKsiz maşalla
2 tane muz yiyorsun.ustune akşam süt iciuorsun
Bende mi diyetisyene gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…