Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spor nerde

Canım menun çok güzel kafanı karıştırma diyetisyen nine uy eğer kilo veremezssen gerekli değişiklikleri yapar kendi kafandan bişey yapma canim

Menün güzel canım su ve sporda çok güzel aynen devam fatmacım

Teşekkürler canım

Kızlar yeni diyet listem hakkında fikirlerinizi merak ediyorum

Hoşuma gitti sendeki bu diyetisyen e uyma menide heyecanlandırdı 105 olunca mende tekrar basliycam inşallah

Teşekkür ederim canım
105 kilo olunca diyetisyenlemi devam edeceksin

Teşekkür ederim canım
105 kilo olunca diyetisyenlemi devam edeceksin

İnşallah canım Ramazan'ı şerifte n önce gittim 115 kilo olmuştum son kontrol ünden sonra dikjad etmeyip 4 kilo alarak gittim utandım şimdi 10 kilo verip gitmeyi planlıyorum bayramdan önce inşallah hedefine ulaşır kas yağ oranına baktiririm bide dediklerinden çıkmamam gerek pek akıllı bir hasta değilim bu sefer daha kararlı gidicem insallah

Merhaba canım hoşgeldin

Beslenmeyle ilgili bölümü:
Yaptıgımız diyet ne kadar normal beslenmemize yakınsa , verilen kilo o kadar kalıcı olur...
Tabi kilo verimi daha uzun zaman alır lakin kalıcılıgı kısıtlı diyetlere göre daha fazladır.

Senin bünyen gibi yemeyle değilde sporla kilo verenlerin ise sporu hayatlarından çıkarmamaları lazım

Özetle: sağlıklı beslenmeyive hareketli yaşamı hayat tarzı yapmadıgımız müddetçe tekrar kilo almaya mahkumuz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…