İnşallah canım Ramazan'ı şerifte n önce gittim 115 kilo olmuştum son kontrol ünden sonra dikjad etmeyip 4 kilo alarak gittim utandım şimdi 10 kilo verip gitmeyi planlıyorum bayramdan önce inşallah hedefine ulaşır kas yağ oranına baktiririm bide dediklerinden çıkmamam gerek pek akıllı bir hasta değilim bu sefer daha kararlı gidicem insallah
Merhaba canım hoşgeldin
Menu baya sağlam ya dedim yaşı çok genç metabolizma yaakar die mı,böyle güzelllll
Bi diyet listesi verdi doktorun
Yanlış anlama 44 de çok genç
Ben 20 li yaşlarda.mi acaba dedim
Abla ne yersen ye ben geç saate karşıyım.gezegenfeza benim menüm hakkındaki yorumun nedir
Menü yorumlamayıgezegenfeza canım menulerim e yine not verirmisin
Saracım hiç aklını karıştırma canım diyetisyen ne dediyse yapHe he çevir kazı yanmasın
Diyetimde abartılı 20 li yaşlardaki birinin yakabileceği kadar kalorili bir şey yok uzun uzun yazmam gözüne çok görünmüş olabilir muzlara gelince netten bak istersen muzlu tarçınlı süt metabolizmayı hızlandırırmış
Abla ne yersen ye ben geç saate karşıyım.
Sen zaten gayet dikkatlisin.
Önceki menulerindede kahvaltı olmamasını tuhaf buldum
Saracım hiç aklını karıştırma canım diyetisyen ne dediyse yap
Baskül sana cevabı verecektir
Işte kasdettigim buyduBeslenmeyle ilgili bölümü:
Yaptıgımız diyet ne kadar normal beslenmemize yakınsa , verilen kilo o kadar kalıcı olur...
Tabi kilo verimi daha uzun zaman alır lakin kalıcılıgı kısıtlı diyetlere göre daha fazladır.
Senin bünyen gibi yemeyle değilde sporla kilo verenlerin ise sporu hayatlarından çıkarmamaları lazım
Özetle: sağlıklı beslenmeyive hareketli yaşamı hayat tarzı yapmadıgımız müddetçe tekrar kilo almaya mahkumuz malesef
Gezegen ablaAbla ne yersen ye ben geç saate karşıyım.
Sen zaten gayet dikkatlisin.
Önceki menulerindede kahvaltı olmamasını tuhaf buldum
Bu sefer tutturduk.İnşaallah canim
Yarın çok dikkatli olmak lazım
Yaa baksaniza günler ne.kadar hızlı geçiyor
Cumaya son 1
Hadi hanımlar
Ay olur tabi, niye olmasin. Muzu zaten çok severim ama korkarak yiyordumYorumladığın için teşekkür ederim canım
Kahvaltı olmaması başlarda sorun oldu ama sonra alıştım ve iyi kilo verirdi bana
Şimdide böyle dur bakalım sonucu hep birlikte görecez bide bakmışsın işe yaramış bütün topik muzlu süt içiyoruz
BananeO aeben vatandaşının vaktı yokmuş
Benim için sorun yok. Annanneyim ben, abla demişsin çokmu?Gezegen ablababane sen de benden 1 yaş büyükmüşsün apla diyim bariii
tebrikler canım
Hem nefsini terbiye ettin hemde sen kazandın
He he çevir kazı yanmasın
Diyetimde abartılı 20 li yaşlardaki birinin yakabileceği kadar kalorili bir şey yok uzun uzun yazmam gözüne çok görünmüş olabilir muzlara gelince netten bak istersen muzlu tarçınlı süt metabolizmayı hızlandırırmış
Benim için sorun yok. Annanneyim ben, abla demişsin çokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?