- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet canım ben biraz fazla aldım ama bekliyordum bu kadarı, çünkü mezun olduğum hafta su orucu yapmıştım. Yavaş yavaş gidiyor canım.Ablamlar kizzs ben şok oldum. Ben de aldım saniodum. Bugün tartiya çıktım. 58.5 le gitmistim . 58.8 çıktı kilom. O kadar neler yeedim 300 gr almışım. Sanırım bu kez emzirmenın nimetini gördüm.
Sen çok almissin . Verelim 2 haftaya hepsini.
Bilgiyiz heraldeBak bende gezegen bacının bu mesajını arıyordum.
Çokkkk almışsın gezegen bacım çokkkk
Vero sen bünyeyin kıymetini bil otur aşAgı bakimm
Kız benim 3 çocuğum var göbek yokcok şükr ablam gi . Ay abla ben dün şok oldum . Benim ablamın benim oğlumla 1 ay aralari var 3. Kızı vardı. Dün duydum gene hamileymis. Şu bünye 2 bebede iptal oldu ablama ne bilim acıdım . Hani rabbim vermis amenna bana da verirse rabbim bilir tabi de. Zor ya. Bu kilolar ve gobus hep bebelerden kalıyo kadınlara
Bak gene yanlış yazmış tel.Bilgiyiz heralde
Yok canım Karatay değil. O an me denk gelirse. Kahvaltıya evdeyim akşam yemeğine kayınvalidede. Onun için çok özenemiyorumZeynepcim karatayımsı bişimi yapıyorsun?
Menün değişik biraz ama kötü değil
Afiyet olsun...
Geçmiş olsun canımBacı fena nezleyim bunum gözüm çeşme. Dün dönüşte hızlı trende klimayı nasıl açmışlar yandı burnum , ortada hosteste yok , sonra geldi dedim ama kısmadılar ,bile bile kaptım şifayı
Eşiminde işi var onu bekliyorum gelsinde uyuyayım
Süper hiç mi olmadı göbeğin. Kaç kilosun ki merak ettinKız benim 3 çocuğum var göbek yokçocukları bahane etmeyin
HatırlıyorumBen yinede senin yorumlarını hem doğru hem haklı buluyorum.
Karatay bana göre 10 numara 5 yıldız. Sırf insulin direncim varmi diye 6 hafta tam karatay yaptım. Içinde ün olan çorbayı bile yemedim( divi hatirladinmi). Direncim yokmuş ve 6 haftada 8 kilo verdim, aç kalmadan. Ben buna nasıl yanlık derim.
Hiç yokSüper hiç mi olmadı göbeğin. Kaç kilosun ki merak ettin
Çok iyiymiş yaMortim bu bana "yedim say " hikayesini hatırlattı .
Zamanın birinde bir adam çok canının çektiği fazladan olan şeyleri "yedim say" diyerek yemeyip onlara vereceği parayı biriktirmiş ve günün birinde bu biriken paralarla bir camii yaptırmış...
Yedim say camii
Biraz kilo alınca belli oluyor. Kilo verince hiç yokSüper hiç mi olmadı göbeğin. Kaç kilosun ki merak ettin
Şimdi 70 kiloyumSüper hiç mi olmadı göbeğin. Kaç kilosun ki merak ettin
Maşallah , bak bu çok güzel bir artı .;(Biraz kilo alınca belli oluyor. Kilo verince hiç yok
Basen varHiç yok
Ben hiç göbekli hatırlamıyorum ablamı
BendeŞimdi 70 kiloyum
Kivi, portakal mevsim meyvası deyilAy asm gittim 12 ye 5 kala gitmişim
Döndüm markete uğradım
Tavuk aldım ( hasta çorbası ) için ,ada çayı ,kivi, portakil ....
Ben hastayım diyorsam gerçekten hastayım demektir, saram senin dediğin gibi
Listeden ayrıldığım kiloya düşünceBende
Mortimin aplası ne zaman diyete başlıycan?
Bende
Mortimin aplası ne zaman diyete başlıycan?
İmmmdattt hastaya zülüm varrrKivi, portakal mevsim meyvası deyil
Tavuğu çiftlikten alman lazım
Hastaysan ne geziyon
De git çorbanı iç yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?