Ben masumum hakim bey, hepsi arkadaşların suçuAramızda dedik ilan ettiniz
Aşk.olsun
Bulabileceğim en kucuk en silik halini buldum.
Ben yinede senin yorumlarını hem doğru hem haklı buluyorum.Günaydın hayırlı sabahlar ......
Dün verdiğiniz cevaplar için tesk ederim hepinize.
Akşam pertim cıkmış erkenden uyuyakaldim menümü bile yazamadim.
gezegenfeza bacim menülere yorum yapmamı söylemişsin ben yorum yaparsam takımda kargaşa çıkar benim diyet anlayışım farklı ben uzun vadede yavaş ama istikrarlı kilo verme taraftariyim buda takıma uymaz.cogu diyet konusundada çok bilgim yok mesela karataya karşı degilim ama bana uymayan şeyler var.
Mesela soruyorum gene?
ben ekmeği hayatımdan çıkardım bidaha asla hayatımda guluten namina bisey yemiyecem diyebilecek kaç kişi var?
Hımm bilemedim şimdi ressim eklemedim pek.Kızlar kahvaltı tabağımın resmini atacaktım ama beceremedim boyutundan dolayı işlenememektedir yazdı bileniniz varsa yardımcı olabilirmi
Bide yazmış spor yok diyeMenumude yazayim
Sabah7.30
1 yumurta kk peynir ve maydonozlu pulbiberli omlet yarim dilim ekmek
Oglen12.30
Haşlama et ve ceviz kadar patates ayran
Ara15.30
Bir bardak kefir
Aksam18 .30
Menemen 6 7 kaşık kk peynir 1 dilim tb ekmeği
2lt su spor yok
GünaydınGünaydın , hayırlısabahlar efenim
Yaseminin dediği kalıcılıgı olmaması yani hayat boyu bu beslenmenin devam etirilememesi...Ben yinede senin yorumlarını hem doğru hem haklı buluyorum.
Karatay bana göre 10 numara 5 yıldız. Sırf insulin direncim varmi diye 6 hafta tam karatay yaptım. Içinde ün olan çorbayı bile yemedim( divi hatirladinmi). Direncim yokmuş ve 6 haftada 8 kilo verdim, aç kalmadan. Ben buna nasıl yanlık derim.
Bu konuda arkandayım bacım kötekse kötek yasemineBide yazmış spor yok diye
Evdekiler bana uysa devam ederdimki. Hem karatay ekmeği yasaklamiyorki kendiniz yapın diyor. Lahmacunda serbest, daha ne olsunYaseminin dediği kalıcılıgı olmaması yani hayat boyu bu beslenmenin devam etirilememesi...
Keşke bende herdem montiğnac yapabilsem
Bu arada güzel vermişsin 6 haftada
Insan yapmak isterse biseyler bulur. Bence yasemin sporu biraz kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyorBu konuda arkandayım bacım kötekse kötek yasemine.D
Her öğün lahmancun yesek olarmı hakim apla :Evdekiler bana uysa devam ederdimki. Hem karatay ekmeği yasaklamiyorki kendiniz yapın diyor. Lahmacunda serbest, daha ne olsun
OlabilirInsan yapmak isterse biseyler bulur. Bence yasemin sporu biraz kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyor
Burdayim abla dun misafirimiz vardi, o yuzden gelemedim . Napiyorsunuz
Hımm bilemedim şimdi ressim eklemedim pek.
Resmi tekrardan ekran resmi olarak çek ve tekrar dene bakslım saracım
Her öğün lahmancun yesek olarmı hakim apla :
Ben karatayım meyve olayına karşıyım evet abartılmamalı lakin rabbım renk renk lezzet lezzet nimet vermiş bizlere , yemeyin demek.
Benim monti diyetide buna yakın..
Meyvayla yemeyin demiyor. Şeker hastalığı olan ve kilo vermek isteyen 1 porsiyon sabah yesin diyor. Digerleride yesin, abartmasın diyor, yanlismiHer öğün lahmancun yesek olarmı hakim apla :
Ben karatayım meyve olayına karşıyım evet abartılmamalı lakin rabbım renk renk lezzet lezzet nimet vermiş bizlere , yemeyin demek.
Her öğün olmazHer öğün lahmancun yesek olarmı hakim apla :
Yeni kalktimBurdayim abla dun misafirimiz vardi, o yuzden gelemedim . Napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?