- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Ay şimdi farkettimSalkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum
Bende geçen yaz haftasonu kaçırıyordum hafta ici minimum yiyordum öyle böyle detoksla vs. 55 ı gördüm. Ilk 1-2 ay dikkat ederek 58-59 gidiyordum. Sonra aldım başımı gittim. Şimdi yine bir an önce vereyim diyorum. Sabah öğlen ıyi akşamları kendimi tutamıyorum. Neredeyse 1 senedir kısır döngü...saraycam az yiyerek değil dengeleyerek yemek kalıcı kilo verdiriyor her besin grubundan yersek porsiyon kontrollü aslında hiç kilo almayız ama biz 6ay ekmek yemiyoz ama 6ay sonra özlüyoz acık ucundan bakalım diyoz sonu gelmiyor bunun gibi ben 7ay hiç pilav makarna yemedim hatırlarsan ama vucut istiyor bi kaşık yedim 15 gün sonra 2 kaşık bir baktımki canım pilav istiyorki pilav düşkünlüğüm yok gene yemiyorum ama pilav yediysem gün içindeki ekmek dilimlerimi düşürüyorum yada çorba içmiyorum diyecenki nasıl geri kilo aldın emin ol stresten çok sıkıntılı 1yıl geçirdim ve dikkat etmedim.ama ipin ucunu tam kaçırsaydım eski kiloma dönerdim emin ol
Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum
Oo masallahAaa spor bakanı okey vermiş bile
Bugün sabah hastalıktan gözümü açamıyordum
Akşam yataktan kalkıp
Yürüdüm
Bi yıldızlı pekiyi isterim ama
Kiskanma ne olur Çalış seninde olurNe yalan söyleyeyim bol yildizi görünce kiskandim biraz.vayy be bol yıldızda varmış die
Sonra baktım gitmis (Azda komik geldi )
Yanlis anlama canım
Şimdi ne kadar oldun canımBende geçen yaz haftasonu kaçırıyordum hafta ici minimum yiyordum öyle böyle detoksla vs. 55 ı gördüm. Ilk 1-2 ay dikkat ederek 58-59 gidiyordum. Sonra aldım başımı gittim. Şimdi yine bir an önce vereyim diyorum. Sabah öğlen ıyi akşamları kendimi tutamıyorum. Neredeyse 1 senedir kısır döngü...
Artık yarin tahlillerime baktirip akupunktur ve ozon tedavisine başlayıp sağlıklı beslenme +spor ile pekiştirip yeniden özüme dönmeye çalışacağım. Tabi sizlerin de desteği ile
Cuma söyleyeyimŞimdi ne kadar oldun canım
HOSGELDİN canım benim ,Aaa spor bakanı okey vermiş bile
Akşam yataktan kalkıp
Yürüdüm
Ne yalan söyleyeyim bol yildizi görünce kiskandim biraz.vayy be bol yıldızda varmış die
Sonra baktım gitmis (Azda komik geldi )
Yanlis anlama canım
Aynen valla:))Bende üzüm isini anlamadım
Kutu desen salkım olmaz
Salkim desen kutu olmaz
Bu otomatik klavyeler yuzunden oluyor
Güle güle gitgel umutcumHOSGELDİN canım benim ,
iyi akşamlar kizlar yogun calisiyorum buara cuma sabahda nasipse samsun ve giresun yolculugumuz basliyor dönüşümde surekli burdayim inşallah
Sagol cnm.Bana inanmaniz beni dahada motive etti.Hic kacamaksiz guzel bir diyet yapiyorum.Sağol canım
Ben kendi adıma kırılmam canım menülerimi yazışmalarımı yorumlarsan sevinirim
Bana uyar tatlım
Geçmiş olsun canım
Bende inanıyorum canım derece yaparak girersin inşallah benim gibi
Hoşgeldin minikkelebekSağol kuzu ins bende inanıyorum :)
Bu durumda kaptanımı beklemeliyim
Yıldızlı 10SABAH
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Domates
Yeşil biber
4 zeytin
2 dilim ekmek
ÖĞLEN
Şekersiz kahve
1 tabak yeşil fasulye
Ayran
Ara
Çeri domates 5 6 adet
Akşam (yiyecek bişey bulamadim.daha doğrusu eve yaptığım yemekler bana uygun degildi.)
Bende
1 haslanmis yumurta
1 közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Su 2 buçuk geçti 3 lt olur
Spor 30 dk lesli
250 ip atlama
Menü yaz bakalımAaa spor bakanı okey vermiş bile
Akşam yataktan kalkıp
Yürüdüm
Kız 1 saat kahvaltı masasında oturulurmu?Aynen bende çok severim kahvalti etmeyi
1 saat oturur kahvaltıyı yapar sınırsız çay içerdim. Ahh ahhhh
Akşam ekmek ne alaka niye yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?