Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum
Ay şimdi farkettim
Kuru üzüm
Sindirim problemi yaşıyorum özellikle yedim.

1kase yoğurdun içinde 2yk pekmez.öbür türlü çok Tatlı oluyo.çocukluktan alışkanlık pekmezli yoğurt
Bu aralar araba sürmeye çıkıyorum öğrenmek için günlük 1saat. ĞEylülde işbaşı yapacağım öğrenmem lazım.çok acemiyim

Bende geçen yaz haftasonu kaçırıyordum hafta ici minimum yiyordum öyle böyle detoksla vs. 55 ı gördüm. Ilk 1-2 ay dikkat ederek 58-59 gidiyordum. Sonra aldım başımı gittim. Şimdi yine bir an önce vereyim diyorum. Sabah öğlen ıyi akşamları kendimi tutamıyorum. Neredeyse 1 senedir kısır döngü...

Artık yarin tahlillerime baktirip akupunktur ve ozon tedavisine başlayıp sağlıklı beslenme +spor ile pekiştirip yeniden özüme dönmeye çalışacağım. Tabi sizlerin de desteği ile

Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum

Bende üzüm isini anlamadım
Kutu desen salkım olmaz
Salkim desen kutu olmaz
Bu otomatik klavyeler yuzunden oluyor

Şimdi ne kadar oldun canım

Aaa spor bakanı okey vermiş bile
Bugün sabah hastalıktan gözümü açamıyordum
Akşam yataktan kalkıp
Yürüdüm
Bi yıldızlı pekiyi isterim ama
HOSGELDİN canım benim ,

iyi akşamlar kizlar yogun calisiyorum buara cuma sabahda nasipse samsun ve giresun yolculugumuz basliyor dönüşümde surekli burdayim inşallah

Sagol cnm.Bana inanmaniz beni dahada motive etti.Hic kacamaksiz guzel bir diyet yapiyorum.

Yıldızlı 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…