Oooo masallah tebrik ederim ablaEvvettt
Geçenyıl mezun oldum ilahiyat önlisanstan ,
Bu arada ilahitaylıysan lisans tamamlama hakkı doğdu bu yıl bizlere , başvursammı bilemedim
Allah benide karşılaştırmasınCok iyisin masallah. ..benimde hic tanidik yok burda. ..
Okito kuzumay yenisi ateş pahası ya, inatla almıycam,
sen nasılsın kelebeğim, alışabildin mi takıma,sık sık gel, muhabbetlere dal olur mu,
cuma günü kilo bildirimimiz var unutma emi, öğlen 12 ye kadar bildirmen gerekiyor, sabah WC sonrası aç ve kıyafetsiz tartılıyoruz her cuma
Hoşgeldin kaptanKızlar selam,
İki gündür bakamadım takıma, yoğundum.
Evime döndüm nihayet inşallah birkaç güne toparlanıp daha sık aranızda olurum.
Ayy bide bayram tatili var.
Toparlancam inşallah
O zaman siz durun o girsin depresyonaVissss kaynanamın normal hali çekilmiyor bide depresyona girerse Sivas'ı terkeder giderik artık
Şimdi tam kaynanamlik zamanlar
Yün yapmış ,hali yikamislar, turşu yapmışlar, salonunu temizletmis ,aradaki halılar yıkanmış keyiften dört köşedir
Bende diyimki, dönemi? Esami, esmamiValla gezegencim bende anlamadım daha evvelde bu şekilde yazdi
Kız biz daha genciz ne yaşlanması.hele senki, nerdeyse torunum yaşında oğlun var[/QUOTE]Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım
Gül nineyaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum
Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun
Ayy teşekkürler ablacim
Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik
Kızlar selam,
İki gündür bakamadım takıma, yoğundum.
Evime döndüm nihayet inşallah birkaç güne toparlanıp daha sık aranızda olurum.
Ayy bide bayram tatili var.
Toparlancam inşallah
Kız biz daha genciz ne yaşlanması.hele senki, nerdeyse torunum yaşında oğlun var
Kuzum daha iyimisin şimdiO kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum
Hoşgeldin canımSelam kızlar beni de alın aranıza
Takım kurallarını kabul ediyorum :)
Deneyim beğenirseniz alırsınız :)
Takıma baktım çok kişi tanıdık geldi
Muhteşem bir perşembe konuşmasıKızlar yarın tartı günü
Sporlarınızı erken yapın
Su tutacak yiyecekler yemeyin
Bol su için
Akşam yemeklerinizi erken yiyip ağzınızı kapatın .
Erken yatın
Hadi rastgele
Ismini desifre etmek istemedim.E ile basladigi icin E..... nim diyorumOrdaki E yi çözmeye uğraşıyorum.
Monim takim da adimi gordum yanlis mi gordum ne***10. Takım 583. ETAP ***
zhre_ (95,0///% )
Morvampirella( 64,0///%)
dumbledore(77,0/// %)b
Ssy8491(94,5///%)b
evinizinmimari(77,3///%)
Divinity(69,4///%)
Sara_28(98,6///%)
ya habibi(100,8//// %)
Gamze21(65,0///%)
Dtdentist(68,3///%)
Aylin42konya(80,0///%)Yeni üye, baş. Tar: 27 Temmuz 2018 baş. Kil: 82 Hedef: 62
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Sarayca (65,1///% )bMezun olan üye geri döndü. Baş. Tar: 08 Haziran 2018 Baş.Kil: 64,8 Hedef: 55 (_SARAYCA_ adlı üye, k.adı değişikliği. )(takıma geliş:08 Haziran 2018 geliş kilo:64,8)(mazeretli, paylaşımdan muaf)
Antepia27 (109,8///%)551. Etapta 7. takımdan 98,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. 5 Ocak. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 75 (takıma geliş:12 Haziran 2018 geliş kilo:112,3)
Aeben(69,8///% )b558. Etapta 7. Takımdan 69,3 kg ile bildirimsiz kendi isteği ile ayrılan üye(23 Şubat 2018). Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 5 Temmuz 2018 geliş kilo:70,5)
Vorones(58,8///% )bMezun üye. (Mazeretli, paylaşımdan muaf)
Ozlemkartal(98,8///%)bYeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73 (mazeretli,paylaşımdan muaf)
Deryagundz13(80///%)bYeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kilo:82,7 Hedef: 65
Mavili38(71,0///%)Yeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60(bayram için izinli)
Zeynepleyya(69,1///%)Yeni üye, baş. Tar:30 Temmuz 2018 baş. Kil:70,5 Hedef: 60
Yasom7272(73,3///%)428. Etapta 66,6 kg. İle 7. Tk.dan bildirimli izne ayrılan üye(28.08.2015). Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)
Daydream-(76,0///%)b7. Takımdan gelen üye, bilgilerine ulaşamadım? Tk. Geliş:1.08.2018 g.k:76 h:?
Benimki daha şifreli olmuşBende diyimki, dönemi? Esami, esmamiismi şifreli yazdin zannettim
Sen yanlış gördüysen bende yanlış görmüş oluyomMonim takim da adimi gordum yanlis mi gordum ne
Onu anladım zatenIsmini desifre etmek istemedim.E ile basladigi icin E..... nim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?