Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senin için yapabileceğimiz birşey varsa söylenen yeter canm

Günaydın hayırlı sabahlar,

kızlar akupunktur işe yaradı mı yoksa psikolojik mi, ne olursa olsun, dün gayet rahattım, dün eşim bir sürü abur cubur aldı, normal şartlarda olsa aldırmazdım yerim diye korkardım ama alsın dedim, eve geldik normal akşam yemeği yedim ve sonrasında hiç canım bir şey istemedi, bu benim için süper bir şey, hatta dambıl ile bölgesel hareketler yaptım, sanırım bana iyi gelecek bu uygulama.

Ben pek faydasını gorememistim ins sana faydası olur canm

Ay canım ya geçmiş olsunnn
Telefonsuzluk çok zor
ay yenisi ateş pahası ya, inatla almıycam,
sen nasılsın kelebeğim, alışabildin mi takıma, sık sık gel, muhabbetlere dal olur mu,
cuma günü kilo bildirimimiz var unutma emi, öğlen 12 ye kadar bildirmen gerekiyor, sabah WC sonrası aç ve kıyafetsiz tartılıyoruz her cuma

Ben pek faydasını gorememistim ins sana faydası olur canm
canım bu gibi işlere inanarak başlamak lazım, yani beyine bu iş bana kilo verdirecek sinyalini vermek gerekiyor, tabi bu benim düşüncem, geçen sene hiç böyle şeylere girişmeden gayet güzel vermiştim kilo, yani diyeceğim, her şey beyinde bitiyor.

Haklisin canm da bende çok uğraştım diyetisyene de gitdim olmadi.sonrada çözümü önce kendi vucudumu tanıyarak başladım.araştırdım.neneler kilo aldırıyor ne yarıyor.yememi duzenledim.sonrada bir arkadaş vesilesiyle buraya katıldım çok faydasını gördüm

1-2 haftalık bir deneyimim olmuştu saraycam . Evet iştah dengeliyor akupunktur fakat diyet yapmak yine senin elinde olacak yoksa bir daydası olmuyor .
Benim kulaklarda aşırı ağrı yapmıştı yatamıyordum üstüne hatta dokunamıyırdum bile

Sagol E.... nim tsk ederim.Insallah yapicam vericem kalan kilolari.Hep birlikte vericez bitanem.Once inanmak lazim.Insallah yarin derece de bekliyorum kendimden

Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım

Gül nineyaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum

Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun

Ayy teşekkürler ablacim

Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik[/QUOTE]
Kız biz daha genciz ne yaşlanması.hele senki, nerdeyse torunum yaşında oğlun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…