Demi ya teşekkürler canim hepinizi tanimak gerçekten cok güzel
Senin için yapabileceğimiz birşey varsa söylenen yeter canmSanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......
İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız
canımza ten bozuktu zar zor idare ediyordum iyice gitti, bu gün bi abi eski tuşlu bi telefon verdi, bir süre idare edeceğimnere gitti telefonun dağamı kaçtı
hu hu fatmam nasılsın,Ediyoruz artık temelli dön
Yok canım ozaman olsaydım olurdum ozaman da çok zor karar vermiştim
SimdŞ asla cesaret edemem
Ben pek faydasını gorememistim ins sana faydası olur canmGünaydın hayırlı sabahlar,
kızlar akupunktur işe yaradı mı yoksa psikolojik mi, ne olursa olsun, dün gayet rahattım, dün eşim bir sürü abur cubur aldı, normal şartlarda olsa aldırmazdım yerim diye korkardım ama alsın dedim, eve geldik normal akşam yemeği yedim ve sonrasında hiç canım bir şey istemedi, bu benim için süper bir şey, hatta dambıl ile bölgesel hareketler yaptım, sanırım bana iyi gelecek bu uygulama.
ay yenisi ateş pahası ya, inatla almıycam,Ay canım ya geçmiş olsunnn
Telefonsuzluk çok zor
canım bu gibi işlere inanarak başlamak lazım, yani beyine bu iş bana kilo verdirecek sinyalini vermek gerekiyor, tabi bu benim düşüncem, geçen sene hiç böyle şeylere girişmeden gayet güzel vermiştim kilo, yani diyeceğim, her şey beyinde bitiyor.Ben pek faydasını gorememistim ins sana faydası olur canm
canım bu gibi işlere inanarak başlamak lazım, yani beyine bu iş bana kilo verdirecek sinyalini vermek gerekiyor, tabi bu benim düşüncem, geçen sene hiç böyle şeylere girişmeden gayet güzel vermiştim kilo, yani diyeceğim, her şey beyinde bitiyor.
Kızlar bugün cuma değilmi yoksa bende kafa gitti kesin
1-2 haftalık bir deneyimim olmuştu saraycam . Evet iştah dengeliyor akupunktur fakat diyet yapmak yine senin elinde olacak yoksa bir daydası olmuyor .canım bu gibi işlere inanarak başlamak lazım, yani beyine bu iş bana kilo verdirecek sinyalini vermek gerekiyor, tabi bu benim düşüncem, geçen sene hiç böyle şeylere girişmeden gayet güzel vermiştim kilo, yani diyeceğim, her şey beyinde bitiyor.
Mortim napıyorsun hiç uğramıyorsun haGünaydın hayırlı sabahlar
Sagol E.... nim tsk ederim.Insallah yapicam vericem kalan kilolari.Hep birlikte vericez bitanem.Once inanmak lazim.Insallah yarin derece de bekliyorum kendimdenAylincim çok güzel sonuçlar almışsın tebrik ederim , kilo gerçekten yaş farkı atıyor insana . Şu fazla 6-7 kilom bile bena kaç yaş fark attırıyor
Daha evvelde yapmışsın yine yaparsın
Hani demişsinya kilo vermek işin %50 si geriside korumak diye çok haklısın ...
Canım zaman zaman yaşanıyor böyle geçici bir süreçtir inşallah nekadar enerjik ve pozitif olduğun km uzaktan hissediliyor
olduğuTE="sara_28, post: 56985639, member: 238516"]O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum
Yolun açık olsun kuzum
Canım sohbetlere direk dal kaynaşır iz ilk zamanlarda mende öyle hissederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?