sağol canım benim allah razı olsun çoookkkk teşekkür ederimteşkler zeynep hanım . hayatınızdan çukulata ve ıvızr zıvırı çıkardıysanız sizi tbr ederimhaklısınız meyve şekerleride bana göre diğer hazır gıdalardan daha masum elbette yiyeceksiniz ve yemelisinizde ama porsiyon kontrollü benimde taze meyvelerden çok kuru meyvelere düşkünlm vardı önüme bir kase fındık ceviz koy kaysı hurma koy yerim onun için meyve porsiyonlarını iyi belirlerseniz size kilo oalrak dönmez .
rabbim bağışlasın size maşallah
esf aylincim ne ukalalığı burda birtane aktar var yarın bakacam bulmassam internetten baktım var alabilirim teşkler ilgin için allah razı olsun cnm benim
hayırlı olsun cnm ödülünbirdaha alamamk üzre elveda kilolara hayırlı yolculuklar dilerim
InsallahYeni mortin ablammi
Ben seni yendim dimi
Siz ablamla kapışın ben o zaman mezun olurum inşallah
Yenilmelere doymuyorsun ne deyim.evet ya sen o vakte mezun olursun inşallah . Sen yendin mortim . Ama sen benim herdaim mortimsin yav
GörcizzzYenilmelere doymuyorsun ne deyim.
Divi seni geçtiyse ben haydi haydi gecerim
(Benimkide kaplumbağaya meydan okuyan tavşana dönmez inşallah)
Brokoli, havuç,
Karnıbahar i ve lahanayı da çiğ çiğebilir
Ben pişirmeye erindigimden çiğ yerim öyle alıştım
Senin diyetisyen burda olsaydı kaçırmazdım abla ya gittiğim yerlerden pek memnun kalamadımTebrik ederim canım
tatlım şu an müsait değilim ama benim menülerime bakarsan anlarsınancak herhangi bir detoxu yapmadan bir doktora danışın derim ben çünkü herşey herkese iyi gelmeyebilir
teşekkür ederim canım
sen neredesin canımSenin diyetisyen burda olsaydı kaçırmazdım abla ya gittiğim yerlerden pek memnun kalamadım
Sende benim ilk göz ağrım ebedi ortimsinevet ya sen o vakte mezun olursun inşallah . Sen yendin mortim . Ama sen benim herdaim mortimsin yav
Yapmaz ama yaptırır
Spor yapmayan spor bakanı
Gömdün şu an beniYenilmelere doymuyorsun ne deyim.
Divi seni geçtiyse ben haydi haydi gecerim
(Benimkide kaplumbağaya meydan okuyan tavşana dönmez inşallah)
Ne vuruyon bee, acıttınSende benim ilk göz ağrım ebedi ortimsin
Yapmaz ama yaptırır
Gömdün şu an beni
Ben komşuma inat 14 kilo vermiş biriyim
Tebrikler kuzum süpersinGünaydın canlarim
Geçen hafta 100.8
Bu hafta 99.7
Supersin canm
Tebrikler fatmam
Cancazım bence sendede güzel kilo verme potansiyeli var yeterki istikrarlı ol
bencede fatmanın geçmişte verdiği kiloyu düşünürsek şimdide aynı istikrarı gösterip kilo verebilir ben ona çok inanıyorum
Bende
geçen hafta 69.4
Bugün 68.9
Fark 0.5
Yüzde 0.7
Yüzdemi doğru hesapladimmi acaba
Her hafta 500 Gr veriyorum hep aynı sonuç cikiyor
Ablam sende ben gibisin bende hep 500 gr veriyorum bu hafta 1 kiloyu buldu ELHAMDÜLİLLAH sende devam et verirsin daha fazla haftaya da ikimiz birinciliğe oynayalım[/QUOTE
Hadi inşallah canım
Gecmisi okudum hepinizi tebrik ediyorum kizceler
Gecen Hafta :80
Bugun : 76.9
Fark : 3.1
Yuzde : 3.87
Vaavv maşallah canım
Eşimde aynısını söylüyor
Bugünde bi aferin aldım eşimden :)
Sporuna ara vermesen daha çok verirdin dedi
Bizzat ilgilenecek mis sporumla
Bide ablamın takımda spor bakanı olduğunu bilse
Evet canım tek veriyimde 500 gitsin
Ben Baya inceldim dolaptaki kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor hepsinin içine düşüyorum
Çok güzel bir his
Eşim vardiyaya başlasın kızı okula başlattığım hafta 1.lige zorlayacam inşallah
Ben unuturum sen unutturma
İnşallah canım
Sabit çıktım bu haftaŞu bayram bitse de evime dönsem annemin yanında diyet yapılmıyor ki
Süpersin canım işte bunu
İstedin ve yaptınnn
Kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 69,200
Bu cuma 69,400
Fark +200
Hepiniz harikasınız
Tebrik ederim aska geldim sizi görünce
Sabah beri hastanedeydik bi ara girdim ama yazamadım
Bugün benim için yeni bi başlangıç
Sabah kilom:82.5 tu
Haftaya güzel bildirimler yaparım ins
daha ne vercen kız. ben sana dememiştim sabit lere demiştim:)Tmm tatlim.Ben birazdan yuruyuse cikicam.Cok ter attigimiz icin bayagi bi farkediyor.En azindan kendi adima soyluyorum
Ankaradayım ablam burada özelde çok gittim beğenmedimsen neredesin canım
diyetisyenim gerçekten işini bilen biri bende çok diyetisyen dolaştım ama ilk kez buna inandım güvendim ve sonuçta alıyorum
ancak sende güzel kilolar veriyosun canım aynen böyle devam et
Ben inatda değilim yahu napcazNe vuruyon bee, acıttın
Bende eltiye inat versemmi
Bu aylindeki hırsın yarısıda bende olaydı ne vardıdaha ne vercen kız. ben sana dememiştim sabit lere demiştim:)
Canim valla sesli sesli gulmekten oluyorum Esim saskin sakin bana bakiyo ne oldu diye.Cok alem bacisin seni seviyom kizBu aylindeki hırsın yarısıda bende olaydı ne vardı
Şimdi aylin geliyormuş 500 gr verdim geldim diye:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?