Sen nereden indirdin canım ve adı nedir
kelebek canım kız 50 kiloymuş 47ye düşmüş benim evlendiğim kiloda ))) geçen sayfana baktım az okudum çok içten paylaşmışsın herşeyiAyy masallah
Kaç kilo vermiş acaba?
Sen nereden indirdin canım ve adı nedir
iki spor ayakkabı resmi varSen nereden indirdin canım ve adı nedir
Gruba ilk geldigim zaman tek ben vardim.bende gelip gidiyom tam sinirdayim.sende yaparsın canmeheleki ben yapmmissam.117yi gordum iki erkek çocuk.durmadan evde abur cubur yiyen koca vaeken
Padometer canım o spor ayakkabı li olan mende onu kullanıyorumiki spor ayakkabı resmi var
Adı bilmem ama play story yaziyosun en bastakiiki spor ayakkabı resmi var
canım benim cok teşekkür ederim
sara hanım çogunda var o sorun o yüzden ben onu hiç baz almıyom aslında akşama kadar 10bin adımı geçiyom ben bunun anca 7bin adımı atmış sayıyorum.Kızlar bişey diyecem şu adımsayarlar doğru sonucu vermiyor elinizde sallasanız bile adım atmışsınız gibi gösteriyor sizde farkettinizmi yoksa benim gözden kaçırmış olduğum bir şey mi var
Umutcum kuzun çok tatlı maşallah
Sende öyle çok tatlısın seni gordgörd e sevindim
Bende pek güvenmiyorumKızlar bişey diyecem şu adımsayarlar doğru sonucu vermiyor elinizde sallasanız bile adım atmışsınız gibi gösteriyor sizde farkettinizmi yoksa benim gözden kaçırmış olduğum bir şey mi var
Rabbım esirgesin , maşallah ....kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
gece 2 den sonra samsuna varırmışız.
minnak kizimin ilk yolculuğu Eki Görüntüle 2180572
Evet elinde sallarsanda sayıyorKızlar bişey diyecem şu adımsayarlar doğru sonucu vermiyor elinizde sallasanız bile adım atmışsınız gibi gösteriyor sizde farkettinizmi yoksa benim gözden kaçırmış olduğum bir şey mi var
Inşallahlatife ettim bacım hiç sıkıntı değil önemli olan sağlıklı kalıcı kilolar verebilmek bende kaçamaklı bir hafta geçirsemde sporsuz yavaş yavaş verecem inş .
bayramdan sonra inşallahInşallah
Bende bugün, yarın diye diye bi türlü başlayamadım
teşekkürlerr canım benim çok teşekkür ederim..ay masallah tam ısırımlıkhayırlı yolculuklar arkadaşım....
teşekkürlerr teyzesi bende teşekkür ederimUmutcum kuzun çok tatlı maşallah
Sende öyle çok tatlısın seni gordgörd e sevindim
Bayramı beklemem galiba, bugün son olsunbayramdan sonra inşallahaeben bacımla başlarsınız yarışa
yaa ilk defa verdi k.v. demRabbım esirgesin , maşallah ....
O elindekileri yedirme umutcum.
Monicim ne zaman doncen bize.Merakla bekliyoruz sonucu cnm.dönjem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?