Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne tesadüf, aynısından bendede var

Masallah kuzucuga
Yirim onu
Sıkıntısız sorunsuz yolculuklar dilerim kuzucukla
kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
gece 2 den sonra samsuna varırmışız.
minnak kizimin ilk yolculuğu Eki Görüntüle 2180572
a

Ay yasemincim bende kilo veriyimde kimse tebrik etmesin.
Ya herkeste sevinç filan varya, ondan atlamıştır, mesela ben, bi uyandım saat 11:30. Hepsini tek tek tebrik edemedim.
Şimdi topluca tebrik edeyim.
Kilo veren, nefsine hâkim olan herkesi can-ı gönülden tebrik ederim

kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
Yerim ben onu, maşallah canım, Allah bağışlasın. Yolunuz açık olsun

Saracım bencede kaçamaklarını planla gerisine ıh de , bi yedinmi sonra toplaması zor oluyor

Yemem canım kararım kati bu sefer hiç bu kadar iradeli olmamıştım bu kadar emek verdikten sonra bi yemek uğruna emeklerimi heba etmem

Sütlaç yersen şeker orucun bozulur

Hmmmm ama küçük bir kase yiyecem iki aydır hiç kaçamak yapmadım o zaman ben şeker orucunu tutamayacam

Maşallah kuzuma yolunuz açık olsun canım iyi tatiller

teşekkürlerr canım benim
allah razı olsun

Yaa takımda bir sürü yüz kilolu arkadaş vardı tek men kaldi
Şaka bir yana harikasın iz
Gruba ilk geldigim zaman tek ben vardim.bende gelip gidiyom tam sinirdayim.sende yaparsın canmeheleki ben yapmmissam.117yi gordumiki erkek çocuk.durmadan evde abur cubur yiyen koca vaeken

ay masallah tam ısırımlık hayırlı yolculuklar arkadaşım....

Kızlar bişey diyecem şu adımsayarlar doğru sonucu vermiyor elinizde sallasanız bile adım atmışsınız gibi gösteriyor sizde farkettinizmi yoksa benim gözden kaçırmış olduğum bir şey mi var
Yok canm benimki öyle değildi.ama iyi oluyo.seninki farklıdır belki

latife ettim bacım hiç sıkıntı değil önemli olan sağlıklı kalıcı kilolar verebilmek bende kaçamaklı bir hafta geçirsemde sporsuz yavaş yavaş verecem inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…