aman bu işlerden hiç anlamıyom bende bakınıyom kaç kiloymuşta okadarVerdiği kilo değil yaseminim yüzdesi 4 küsür .
Olurmu öyle şey takımdaki herkes bizim için değerli gözden kaçmıştır ö
esf bacım latife yaptım teşk ederim
Ne tesadüf, aynısından bendede varBen şu an komşuya inat değil yigene inat veriyom
Sende Verde kime inat verirsen ver
Harika bir fikir
Ama ben yokum
Yediğim 2 3 dilim tatlı bayramdan bayrama
Bayram için kendime izin verecem
Gideceğimde 2 kapı zaten kaynanamlarla babam gil
Orda da bulursam yiycem
Ayy masallahbuldum kız bide 50 kiloymuşşş utandım kendimden
akizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
gece 2 den sonra samsuna varırmışız.
minnak kizimin ilk yolculuğu Eki Görüntüle 2180572
Ay yasemincim bende kilo veriyimde kimse tebrik etmesin.tbr ederim
inşlllah bacım biliyon ben yavaş veriyorum acelem yok
tbr ederim herkesi gözden kaçırdığım varsada affola hepinizin sabrı ve iradesi için kutlarım . beni takımda sadece 2kişi ciddiye alıp tbr etmiş ama olsun)))))
Yerim ben onu, maşallah canım, Allah bağışlasın. Yolunuz açık olsunkizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
canım benim cok teşekkür ederimMasallah kuzucuga
Yirim onu
Sıkıntısız sorunsuz yolculuklar dilerim kuzucukla
a
sağol canım benim allah razı olsunYerim ben onu, maşallah canım, Allah bağışlasın. Yolunuz açık olsun
Saracım bencede kaçamaklarını planla gerisine ıh de , bi yedinmi sonra toplaması zor oluyor
Sütlaç yersen şeker orucun bozulur
kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
teşekkürlerr canım benimYemem canım kararım kati bu sefer hiç bu kadar iradeli olmamıştım bu kadar emek verdikten sonra bi yemek uğruna emeklerimi heba etmem
Hmmmm ama küçük bir kase yiyecem iki aydır hiç kaçamak yapmadım o zaman ben şeker orucunu tutamayacam
Maşallah kuzuma yolunuz açık olsun canım iyi tatiller
Gruba ilk geldigim zaman tek ben vardim.bende gelip gidiyom tam sinirdayim.sende yaparsın canmeYaa takımda bir sürü yüz kilolu arkadaş vardı tek men kaldi
Şaka bir yana harikasın iz
ay masallah tam ısırımlıkkizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
Yok canm benimki öyle değildi.ama iyi oluyo.seninki farklıdır belkiKızlar bişey diyecem şu adımsayarlar doğru sonucu vermiyor elinizde sallasanız bile adım atmışsınız gibi gösteriyor sizde farkettinizmi yoksa benim gözden kaçırmış olduğum bir şey mi var
latife ettim bacım hiç sıkıntı değil önemli olan sağlıklı kalıcı kilolar verebilmek bende kaçamaklı bir hafta geçirsemde sporsuz yavaş yavaş verecem inş .Ay yasemincim bende kilo veriyimde kimse tebrik etmesin.
Ya herkeste sevinç filan varya, ondan atlamıştır, mesela ben, bi uyandım saat 11:30. Hepsini tek tek tebrik edemedim.
Şimdi topluca tebrik edeyim.
Kilo veren, nefsine hâkim olan herkesi can-ı gönülden tebrik ederim
Yok canm benimki öyle değildi.ama iyi oluyo.seninki farklıdır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?