- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
40 bin kere masallah Allah nazardan esirgesin cnm.kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
gece 2 den sonra samsuna varırmışız.
minnak kizimin ilk yolculuğu Eki Görüntüle 2180572
bazen etrafıma bakıyorum yada geçmişime her istediğini yiyen insanları kıskanıyorumBayramı beklemem galiba, bugün son olsun
Canim benim kiyamam sana.Ilacla tedavisi yok mu nasil bisey bu hasimatobazen etrafıma bakıyorum yada geçmişime her istediğini yiyen insanları kıskanıyorumben birgün kaçırsam ertesi gün kilo olarak dönüyor bana rabbim ne kadar ömür verirse ölene kadar diyet yapmak zorundayım
dün biri bana gubse özayı örnek gösteriyor bak oda haşimatoymuş 20 kilo vermiş dedi okadar üzüldümki yani diyoki sende verebilirsin neden vermiyorsun içimden dedimki aç geziyom daha ne yapayım bilmiyomki
ömür boyu ilaç kullanıyorsun canım troid hormonuCanim benim kiyamam sana.Ilacla tedavisi yok mu nasil bisey bu hasimato
7.takim ortalamasi 2.014.Bizimki kac acaba,kacinci olduk.Merakla bekliyorum
Evet elinde sallarsanda sayıyor
Niye elimizde sayalimki
Elimde keyfi sallamıyorum ama sen yürüdükçe ne kadar hareket ettiysen onu adım sayıyor buda doğru sonuç vermez
sara hanım çogunda var o sorun o yüzden ben onu hiç baz almıyom aslında akşama kadar 10bin adımı geçiyom ben bunun anca 7bin adımı atmış sayıyorum.
Elimde keyfi sallamıyorum ama sen yürüdükçe ne kadar hareket ettiysen onu adım sayıyor buda doğru sonuç vermez
Pazardı misafiri yemek bulasik yoruldum ama yinede enaz 2mil lesli yapicam inşallah
Spor başkanım neoldugezegenfeza
bu hafta sporda derece bekliyorum
Nasılsın canım
bazen etrafıma bakıyorum yada geçmişime her istediğini yiyen insanları kıskanıyorumben birgün kaçırsam ertesi gün kilo olarak dönüyor bana rabbim ne kadar ömür verirse ölene kadar diyet yapmak zorundayım
dün biri bana gubse özayı örnek gösteriyor bak oda haşimatoymuş 20 kilo vermiş dedi okadar üzüldümki yani diyoki sende verebilirsin neden vermiyorsun içimden dedimki aç geziyom daha ne yapayım bilmiyomki
amiiinnnn inşallah canım benim allah razı olsun iyiki40 bin kere masallah Allah nazardan esirgesin cnm.
İyi diyelim iyi olalım canım ama sanırım üşüttüm hemde bu havada bedenimde kırgınlığım var
Sen nasılsın
SMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim telli peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane badem
Öğle
İki tane alabalık kızartma
Salata
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir kase cacık
Su 2 litre spor yok
Antepia27
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim telli peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane badem
Öğle
İki tane alabalık kızartma
Salata
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir kase cacık
Su 2 litre spor yok
Antepia27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?