Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ooo iyiymiş o zaman.
Baş ağrısınada iyi gelirmi? Eşimin 1 haftadır ağrıyor. 3 çeşit hap kullandı, hafifliyor ama tam geçmiyor

Vissss daha ne yiyim
Bayramın artışını eksiltmeye çalışıyorum
Bide normalde 2 öğün yerim
Bugün yulaflı sütü öğünden sayıyorum etti 3 öğün
Akıllım, haslamanin yanına salata yada yoğurt olsaydı yıldızın olurdu. Menünde tam olurdu.

Sağol canım buz tuttum ilkin ama yüne de su topladı
Silverdin kullandım ben de

Ama tepsiyi fırından ilk sıcağıyla çıkarırken yandı.
Sıvı yapı döküp üzerini kapatıyor musun havayla temasını nasıl kesiyorsun

Kızlar ben elimi yaktım 2gündür doğru dürüst giremiyorum nete poaça yaparken sıcak tepsiyi tuttum su topladı biraz.
Bayramda da saldım diyeti
Gelen giden derken çok dikkat edemedim

Geçmiş olsun canım

Pazardan ne aldın. Benim bildiğim öyle bi spor dalı yok
Menü güzel, spor sayılmaz 9

Canım evin haftalık alışverişini yaptım kaç kere dolaştım pazarı
Bence de oöyle bı spordali yok

Belki spor yapmadık ordan kurtarır dedik hoca m

Sayenizde ogrenms oldum ben de ikisinide . Ben de silverdin yanık merhem ı suruveriom geçmio hemen tabi sızısi

Canım bizim burda çok beğendiğim kreşler var birisi komşumun bi onlara sorayım sana döneyim olurmu

Canım bizim burda çok beğendiğim kreşler var birisi komşumun bi onlara sorayım sana döneyim olurmu
Ayy yarın bi cikivercez bakmaya. Senden haber bekliom bacim. İsmini biliyon mu. İki tane buldum instgrammmmdan ama hiç bilmiom şartlarını. Sadece navigasyon 25 dk gösterio ona sevindim bi

Ama tepsiyi fırından ilk sıcağıyla çıkarırken yandı.
Sıvı yapı döküp üzerini kapatıyor musun havayla temasını nasıl kesiyorsun
Mesela benim elim yandığı anda hemen sıvı yağ aldım, lavabonun içinde yanan bölgeye bolca döktüm. Biraz süzülüp damlama bitince yağlı elimin altına kağıt havlu koyup bi yarım saat kadar bekledim. Sonra işime kaldığım yerden devam ettim. Sadece yanan elimi sıcak siya sokmadım.

Sanada hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…