- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ooo iyiymiş o zaman.evet bacım bende yandımı hemen zeytinyag dökerim anında alır yangısını suda toplamaz ama benim evimde herzaman kantoran yağımda vardır memleketten gelirken alırım çok ağrılarım olduğu için sürerim boynuma sırtıma ağrıyıda alır çünkü.
Akşam az dedimya
Bide resim istedim, bakiyim cız mi
Akıllım, haslamanin yanına salata yada yoğurt olsaydı yıldızın olurdu. Menünde tam olurdu.Vissss daha ne yiyim
Bayramın artışını eksiltmeye çalışıyorum
Bide normalde 2 öğün yerim
Bugün yulaflı sütü öğünden sayıyorum etti 3 öğün
boynuna sür iyi gelebilir ama başagrısını önemsemek gerekir doktora gitsin.Ooo iyiymiş o zaman.
Baş ağrısınada iyi gelirmi? Eşimin 1 haftadır ağrıyor. 3 çeşit hap kullandı, hafifliyor ama tam geçmiyor
he ayıp oldu ama kızada yok diyemedim bide bulmuşum 30yıl sonra kısmet herşey.Düğün kaldı desene.
Bende önce mevlide, sonra düğüne gidecektim. Tam hazırlandım, dışarda fırtına cıktı. Gidemedim. Fırtına hafifleyince düğüne gittik
Sağol canım buz tuttum ilkin ama yüne de su topladıAz önce büyük bir bardak koyu kivamli zencefilli zerdecalli tarçınlı ayran yaptım içtim
Yoğurda katacaktim ama leptinimi bozmayim dedim
Aç yatacağım
Geçmiş olsun canım
Yanık için tahin yağı çok iyi geliyor
Ama tepsiyi fırından ilk sıcağıyla çıkarırken yandı.Yanık için sıvı yağ demistim kaçırdın heralde.
Senin gibi bende arefe günü sıcak tepsiyi avuçladım. Hemen elimi lavaboya tutup sıvı yağ döküp havayla temasını kestim. Bi 5, 10 dakika sızladı .Sonra geçti. Sadece sıcak su değince sızlıyordu. Aklınızda olsun
Evet :) kantarın yağını ben de çok duydum. Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım tahin yağını bilmem ama kantoron yağı kullanırım bende anında geçirir izde kalmaz.gerçi çok olmuş ama
Kızlar ben elimi yaktım 2gündür doğru dürüst giremiyorum nete poaça yaparken sıcak tepsiyi tuttum su topladı biraz.
Bayramda da saldım diyeti
Gelen giden derken çok dikkat edemedim
Pazardan ne aldın. Benim bildiğim öyle bi spor dalı yok
Menü güzel, spor sayılmaz 9
Sayenizde ogrenms oldum ben de ikisinide . Ben de silverdin yanık merhem ı suruveriom geçmio hemen tabi sızısievet bacım bende yandımı hemen zeytinyag dökerim anında alır yangısını suda toplamaz ama benim evimde herzaman kantoran yağımda vardır memleketten gelirken alırım çok ağrılarım olduğu için sürerim boynuma sırtıma ağrıyıda alır çünkü.
Canım bizim burda çok beğendiğim kreşler var birisi komşumun bi onlara sorayım sana döneyim olurmuAhu060812 can nerdesin kizzzz . Senin ilçede bana bi kreş söyle iki bebemi de alacak 0- 2 yasa bakabilecek yer öner lütfen bizim burda yok . Var o da 36 aylık şartı koşuyor bakıcı işini istemiom. Ka.valide de gelmicek.
Ayy yarın bi cikivercez bakmaya. Senden haber bekliom bacim. İsmini biliyon mu. İki tane buldum instgrammmmdan ama hiç bilmiom şartlarını. Sadece navigasyon 25 dk gösterio ona sevindim biCanım bizim burda çok beğendiğim kreşler var birisi komşumun bi onlara sorayım sana döneyim olurmu
Bu şekil devam ederse gidecek zatenboynuna sür iyi gelebilir ama başagrısını önemsemek gerekir doktora gitsin.
Mesela benim elim yandığı anda hemen sıvı yağ aldım, lavabonun içinde yanan bölgeye bolca döktüm. Biraz süzülüp damlama bitince yağlı elimin altına kağıt havlu koyup bi yarım saat kadar bekledim. Sonra işime kaldığım yerden devam ettim. Sadece yanan elimi sıcak siya sokmadım.Ama tepsiyi fırından ilk sıcağıyla çıkarırken yandı.
Sıvı yapı döküp üzerini kapatıyor musun havayla temasını nasıl kesiyorsun
Adım sayar yükle fatmam, 6000 geçerse spor sayarızGeçmiş olsun canım
Canım evin haftalık alışverişini yaptım kaç kere dolaştım pazarı
Bence de oöyle bı spordali yok
Belki spor yapmadık ordan kurtarır dedik hoca m
Ben de ahu yazdı ki die geldimdi. Sana da iyi geceler gezengez aplammSanada hayırlı geceler
Iyı geceler canım. Turkiyede yarı uykuda olman lazımdı, niye uyumadinkiBen de ahu yazdı ki die geldimdi. Sana da iyi geceler gezengez aplamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?