- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bacim eve geldigim de 5800 olmus.Yatmayim 6000 e tamamlayim baari de bosa gitmesin dediydimBiri 6100 adım atar biri pazarı turlar .
Yok arkadaş size puant 0 oturun yerinize
Voronesim evde mutlaka zeytinyagin olsun çocuklar küçük herşeye iyi gelir yanığa pisige karin ağrısına . Kız sen bu arada ankarayami geldin cadı hiç haberim yok çok uzak kalmışım sizden.Sayenizde ogrenms oldum ben de ikisinide . Ben de silverdin yanık merhem ı suruveriom geçmio hemen tabi sızısi
zeynep cim yanığa buz koymayın buz yanığı oluşur yanığa buz konmaz bidaha yapma su dök ama asla buz yok.Sağol canım buz tuttum ilkin ama yüne de su topladı
Silverdin kullandım ben de
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar ben elimi yaktım 2gündür doğru dürüst giremiyorum nete poaça yaparken sıcak tepsiyi tuttum su topladı biraz.
Bayramda da saldım diyeti
Gelen giden derken çok dikkat edemedim
Geşmiş olsun canımDün reglin sancısı ve bişi yiyememekten dışarda rahatsızlandım fenalaştım , çok sıcaktı birde aç Karna soguk portakal suyu içince , acile gitsem yeriydi yani o derece oldum . Eve gelip yattım sana laf yetiştiremedim malesef..
Adım sayar yükle fatmam, 6000 geçerse spor sayarız
Dün reglin sancısı ve bişi yiyememekten dışarda rahatsızlandım fenalaştım , çok sıcaktı birde aç Karna soguk portakal suyu içince , acile gitsem yeriydi yani o derece oldum . Eve gelip yattım sana laf yetiştiremedim malesef..
Biri 6100 adım atar biri pazarı turlar .
Yok arkadaş size puant 0 oturun yerinize
Napıyım özel ilgi alanıma giriyorsunuz , kefilin ya sacı ya sakalıMerhaba ahum
Yaaa bacım aylinle bana taktı hoca0 verdi
Kızçelerim
bayramdı yedik içtik afiyet olsun.
gezdik tatil yaptık sefamız olsun
ama.. artık döndük ve sorumluluklarımız var
takımımız için çok güzel sonuçlar bekliyorum her birinizden
10. takım başarıları ile göz doldursun, her hafta dereceye oynayalım inşallah
ben bize güveniyorum
Ablana laf yetistirecektin hemi.Dün reglin sancısı ve bişi yiyememekten dışarda rahatsızlandım fenalaştım , çok sıcaktı birde aç Karna soguk portakal suyu içince , acile gitsem yeriydi yani o derece oldum . Eve gelip yattım sana laf yetiştiremedim malesef..
Hangi birini yazıyımHe çok yediğinide okudum yaz menüde sıfırı basayım
Benden kopye çektin dimi, nasıl olsa bugünün bereketini topladın yat geriHadi ben tekrar uyumaya çalışır , kalkınca okuyun diye birsürü mesaj yazdım bak
Takima ibret olsun diye, beni essek sudan gelinceye kadar dovecen yarinKızçelerim
bayramdı yedik içtik afiyet olsun.
gezdik tatil yaptık sefamız olsun
ama.. artık döndük ve sorumluluklarımız var
takımımız için çok güzel sonuçlar bekliyorum her birinizden
10. takım başarıları ile göz doldursun, her hafta dereceye oynayalım inşallah
ben bize güveniyorum
iyi tatiller saracım güzelce dinlenAyşecim ben yarın bir haftalık bir tatile gidiyorum kilo bildirimimi ve her akşam menümü yazarım ama sohbete katılamam çok fazla haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?