Mesajı ayline yazdığıma göre angarada sen oluyorsun felsefe güzeliBende mesaji . Vero. Ankarada aylinim . Die okudum. Aylin ankarada değil galiba
6100 benimde gözüme takıldıydı heleki evde tamamlamaya çalışması taktire şayan demiKek yedin haa, hemde ıslak. Bende merdaneyi islattım haberin ola.
Spor, 6100 haa, bende diyom nasıl tutturmuş , bide evde tamamlamış
Al sana kek - 1
Puanın 9
Heh aynennn öyle olduBen bugün çok yedim. Aeben duymasın.
Hemende yatmış. Sabah seher vakti kalkıp bereketi toplayacak uyanık
Sonra hayırlı olsuna gider durumu anlatırsın bacımhe ayıp oldu ama kızada yok diyemedim bide bulmuşum 30yıl sonra kısmet herşey.
Zeynepcim geçmiş olsun .Sağol canım buz tuttum ilkin ama yüne de su topladı
Silverdin kullandım ben de
Biri 6100 adım atar biri pazarı turlar .Geçmiş olsun canım
Canım evin haftalık alışverişini yaptım kaç kere dolaştım pazarı
Bence de oöyle bı spordali yok
Belki spor yapmadık ordan kurtarır dedik hoca m
Ahucan selamCanım bizim burda çok beğendiğim kreşler var birisi komşumun bi onlara sorayım sana döneyim olurmu
Len ben unutulacak kadınmıyımAy selamsız daldım kızlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun kimler var bakalım burda 7.takımdan biyasom7272 gördüm canım ablam
Nasıl gidiyor kaç kilo oldun de hele
@Antepia27 fatma ablam sende durumlar nasıl..başka kimler var ya maşallah toplanmışsınız
Dün reglin sancısı ve bişi yiyememekten dışarda rahatsızlandım fenalaştım , çok sıcaktı birde aç Karna soguk portakal suyu içince , acile gitsem yeriydi yani o derece oldum . Eve gelip yattım sana laf yetiştiremedim malesef..
Bencede yatin uyuyun.Eskiden cocuklar kucuktu uyumak isterdik ama uyutmazladi.Simdide biz uyuyamiyoruz.Ah su hormonlar...Sabahınız hayrolsun ....
Zabann köründe niye uyanır bi insan ya , yat uyusana
Cookk gecmis olsun canimDün reglin sancısı ve bişi yiyememekten dışarda rahatsızlandım fenalaştım , çok sıcaktı birde aç Karna soguk portakal suyu içince , acile gitsem yeriydi yani o derece oldum . Eve gelip yattım sana laf yetiştiremedim malesef..
Canim canim çok geçmiş olsunDün reglin sancısı ve bişi yiyememekten dışarda rahatsızlandım fenalaştım , çok sıcaktı birde aç Karna soguk portakal suyu içince , acile gitsem yeriydi yani o derece oldum . Eve gelip yattım sana laf yetiştiremedim malesef..
Canim ahum face de goruyom seni çocuklar kocaman oldular masallah ay ne çok özlemişim bitanem evet kilo aldım kuzum şuan 73 kiloyum sen nasilsin ?Ay selamsız daldım kızlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun kimler var bakalım burda 7.takımdan biyasom7272 gördüm canım ablam
Nasıl gidiyor kaç kilo oldun de hele
@Antepia27 fatma ablam sende durumlar nasıl..başka kimler var ya maşallah toplanmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?