- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Insallah canim Allah razi olsun hepinizden.Hepinizi cok seviyorum canim arkadaslarim
Gozunuzaydin cnm.Inan cok sevindim tebrik ederim
Ne kadar guzel yazmisin canim.Gercektende dogru elimizdekilerin kiymetini bilip Rabbimize ne kadar sukretsek azdir
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Hayirli olsun abla
Gözün aydın olsun, çok sevindim
Gozunuz aydın olsun
Darısı bizimkilere inşallah
Valla Aylin pişmanmi olur mutlumu olur çok kestiremedim
Bizimkiler geçen sene gittiler Konya'ya
Meram in yarısıyla samimi olmuşlar
oley oley dans eden imoje nerdeUyuyamadık oğluşum un sınav sonucundan dolayı telefon trafiği falan
Leptin çalışması gerek artık uyuyayım insallah
Herkese iyi uykular
Aylin bacım dr iç diyorsa içeceksinEvet gamzecim bahsettigin ilaci iciyorum.Gittigim dr dc ne dedi bikiyor musun?bu ilac aksamlari asla icilmez dedi.Bide ben simdi bir tane 2. Kutuda 2 tane,3.kutuya gecincede 3 tanesini birden icicekmisim.Simdi bile ruh gibi dolasiyorum evde.2-3 tane icince ne olcak halim bilmem.Sen de uyku hali halsizlik mutsuzluk yaptimi
Kek yedinya ondan gitmiş o kadargünaydın arkadaşlar süper süper güzel haberlerle uyandımüniversite sınavında başarı gösteren herkesi kutluyorum.
bu arada hayırlı cumalar her işiniz rast gelsin......
geçen hafta 72 900kg
bu hafta 72.00 kg
fark 900
Ünv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
Supersin canim kocaman masallah sanagünaydın arkadaşlar süper süper güzel haberlerle uyandımüniversite sınavında başarı gösteren herkesi kutluyorum.
geçen hafta 72 900kg
bu hafta 72.00 kg
fark 900
Ünv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
Evet gamzecim bahsettigin ilaci iciyorum.Gittigim dr dc ne dedi bikiyor musun?bu ilac aksamlari asla icilmez dedi.Bide ben simdi bir tane 2. Kutuda 2 tane,3.kutuya gecincede 3 tanesini birden icicekmisim.Simdi bile ruh gibi dolasiyorum evde.2-3 tane icince ne olcak halim bilmem.Sen de uyku hali halsizlik mutsuzluk yaptimi
oley oley dans eden imoje nerdetbr ederim benim yerime öp kuzuyu çok sevindim fatmacım hayırlı ugurlu olsun.rabbbm bim utandırmasın
günaydın arkadaşlar süper süper güzel haberlerle uyandımüniversite sınavında başarı gösteren herkesi kutluyorum.
geçen hafta 72 900kg
bu hafta 72.00 kg
fark 900
Gözünüz aydın canım çok sevindim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?